DIÉTA

Utolsó esély: Egy év alatt harmadára fogyott a 230 kilós családapa

Vannak olyan hihetetlen sztorik, amik ha nem velünk történnek meg, biztosan el sem hiszünk. A 41 éves amerikai Jared Mollenkopf képtelenségnek tûnő, csodálatos fogyása pont ilyen.

Kétszázharminc kilósan már hozzászokott az addigi életét kísérő gúnyos megjegyzésekhez és lelke mélyén beletörődött, hogy ő ilyen életet kapott, neki ez a sorsa.

A negyvenedik születésnapján viszont adott még egy utolsó esélyt magának, és elhatározta, drasztikus fogyókúrába kezd. Az első perctől kezdve egy online naplóba jegyezte fel gondolatait ezzel is próbálta motiválni önmagát.

"Sokáig nem foglalkoztam magammal, nem érdekelt mi történik velem. Leültem a fotelbe tévézni, kezemben egy doboz fánkkal és közben tudtam, ettől csak kövérebb leszek. Mégis megettem mind. Másnap nem csodálkoztam azon, hogy minden porcikán egyre jobban fáj. De ez a mai nap valahogy teljesen más... " - olvasható Jared naplójának első sorai.

Szakított addigi életvitelével, gyökeresen megváltoztatott maga körül mindent. Se cukor, se finomított szénhidrát, viszont nagyon sok gyümölcs és mozgás. A jógával és a sporttal kiegészített diéta rövid időn belül meghozta az első sikereket.

Most több, mint egy évvel később 140 kilótól szabadult meg, élete megváltozott, és már nem okoz problémát a mozgás sem.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?