EZO

Ez a három csillagjegy sokszor depressziós, te köztük vagy?

Vannak csillagjegyek, melyek könnyen letargiába esnek, könnyen magával ragadja őket a szomorúság. Te magadra ismersz?

Sajnos akadnak depressziós csillagjegyek, akikkel sokszor nem könnyű az élet! Mit kezdj velük? Kerüld el őket vagy segíthetsz rajtuk? Egy biztos, nem egyszerű kezelni őket. Kik ők pontosan?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

depresszió

Depresszió
Fotó: Shutterstock

Skorpió

Nem véletlen, hogy a Skorpió hajlamos a depresszióra. A vízes jegyek nagyon érzékenyek, így ő is. Mély inzenzív érzései, nem mindig pozitívak. Képes belesüllyedni az önsajnálatba, ha szerelmi bánata van, jobb ha hozzá sem szólunk, meg sem közelítjük. Sokszor szorong. Ahogy beleadja magát a szerelembe, pontosan olyan mélységben képes szenvedni is tőle. A depressziót a magány, a veszteség váltja ki belőle. Nem könnyű vele a párkapcsolat, szinte kezelhetetlen, mert ha depressziós azt vagy észre sem veszi, vagy nem ismeri be. Azzal is nehezen néz szembe, hogy nehéz számára az elengedés. Sokszor nem mutatja meg kifelé, hogy belül mennyire szenved. Nem veszi észre a környezete, ha nem elég érzékeny emberek veszik körül. Mint például egy Halak, vagy Rák szülötte. Előfordul, hogy nem képes uralni érzéseit, ilyenkor robban az érzelmi bomba.

Bak

A rengeteg munka, a fegyelem és felelősségérzet depresszióssá teszi a Bak szülöttet. Főleg, ha nem ér el éppen valamilyen sikert. Ilyenkor nagyon lehangolt, bezárkózik. Amúgy sem a társaság középpontja, és merevsége miatt, sokszor nagyon nehezen kapcsolódik. Bár tudása, kitartása figyelemreméltó, de az élethez való hozzáállása sokszor negatív. Inkább látja a poharat félig üresnek. Segíteni is szinte lehetetlen neki, mindent maga szeret megoldani. Erősségei mellett az egyik legnehezebb életszakasza az, amikor teret ad a depressziónak. Pedig alapjában véve az egyik legkeményebb csillagjegy. Pontosan ezért veszélyes számára, ha belemélyed a negatív gondolatokba. Ha kellően ismeri magát, akkor idejében észreveszi ezt, de ha nem, akkor roppant nehéz a körülötte élőknek.

Halak

A Halak képes áldozati szerepet vállalni, szinte ő a legdepressziósabb. Sokszor lehangolt. Pedig nagyon különleges csillagjegy. Kedves, mélyérzésű, szeretetre méltó. Hajlamos önpusztításra, hajlamos függőségekbe menekülni. Álmodozó, a felhők fölött jár, sokszor elrugaszkodik a valóságtól. Saját világot hoz létre, amibe belekerül ha depressziós lesz, és ilyenkor roppant nehezen kezelhető. Ha, nem képes uralni az energiát, akkor elengedi a kormányt a saját életében. Hihetetlen érzelmes. Bár igyekszik mosolyt csalni az arcára, de mögötte sokszor fájdalom és keserűség, csalódottság van. Ha vidámságot erőltet magára, roppant meggyőzően teszi. Nem szabad mindig hinni neki. Bár nehezen fogad el segítséget, de ha közel enged téged, akkor bizalmasa leszel. Soha ne élj vele vissza!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?