Létrehozva: 2021.06.10.

Gazdagságot és szerelmet hoz a gyűrűs napfogyatkozás, mutatjuk a szerencsés csillagjegyeket

A páratlan égi jelenség nem csupán a látvány miatt izgalmas, hanem azért is, mert alapjaiban rengeti meg a kozmikus energiákat. Három csillagjegy szülöttjének pedig egészen új irányt vesz az élete!

Gyűrűs napfogyatkozás akkor figyelhető meg, amikor a Hold a Nap és a Föld közé kerül, ám nem teljesen takarja el azt, hanem látványos fénygyűrű marad a holdperem körül. A legközelebbi ilyen égi jelenség június 10-én várható; és bár teljes pompájában nem lesz látható hazánkban a gyűrűs napfogyatkozás, a csillagjegyek életére markáns hatása lesz. Sokan máris úgy érzik, telis-tele vannak energiával, képtelenek megülni a fenekükön, és minden tervüket egyszerre akarják megvalósítani. Nos, ez nem véletlen: az asztrológia szerint az Ikrek csillagképben létrejövő gyűrűs napfogyatkozás mindenkit változtatásra sürget.

Fotó: Pixabay.com

A Nap szimbolizálja azt az énünket, ami mindig két lábban áll a földön és tervez, a Hold pedig az érzelmeket és a tudatalatti vágyainkat. Így amikor a Hold eltakarja a Napot, nehezebben hozunk meg döntéseket, és egyre halmozódnak a vágyak a háttérben. A kozmikus energiákat visszafogja a különleges jelenség; ám ez egyúttal arra sarkallja az embereket, hogy megvizsgálják, van-e a saját életükben olyan helyzet, ahol visszafogják a vágyaikat. A holdfogyatkozás után ezek elemi erővel törhetnek fel; van három csillagjegy, akiknél drasztikus és azonnali változások jönnek a szerelem és a pénzügyek területén.

A sarkára áll a mérleg

Fotó: pixabay.com

A mérleg számára fontos üzenetet közvetít a napfogyatkozás: méghozzá azt, hogy ideje kiállnia magáért, és megtartani a függetlenségét. A szunnyadó energiák arra buzdítják, hogy ne másokat helyezzen előtérbe, hanem a saját céljaiért és boldogságáért tegyen. Ha megteszi az első lépéseket, máris látványos javulás várható az életében mind a szerelem, mind az anyagiak terén. Hiszen ha elkezd a saját dolgaiba energiát fektetni, akkor minden visszaáramlik hozzá.

Új kapuk nyílnak meg a Nyilasnak

Fotó: pixabay.com

A nyilasra rámosolyog a szerencse ebben a hónapban: a felgyülemlett energiái kirobbannak, és rendkívül energikus lesz. Végre megengedi magának, hogy kiélje a kreativitását, és új kalandok után nézzen. Akármibe is fog, mindenki felfigyel rá, hiszen dinamikus energiájával másokat is megmozgat. Ez nem titkolt célja ezúttal: számára ugyanis a holdfogyatkozás üzenete az, hogy többet kell foglalkozzon azokkal, akiket szeret. Ez a nyitottság meghozza a gyümölcsét: olyan változás jöhet a karrierjében, amire álmában sem gondolt volna, de könnyen lehet, hogy most találja meg élete párját is.

Új lehetőségek várnak a bakra

Fotó: Pixabay.com

A bak számára régóta várt fordulatot hoz a különleges napfogyatkozás: bár a munkájában most áttörő siker nem várható, ezúttal nem is bánja különösebben. Az elkövetkező hetekben magára tudja fordítani az energiáit, ami pihenést, akár egy váratlan utazást hozhat. Közben olyan kapcsolatrendszert alakíthat ki, ami később meghozza számára az áttörést a munka és az anyagiak terén is. A szerelemben nem számít változásra, ezért ez a hónap könnyen lehet, hogy alaposan meglepi: ugyanis ha nyitott szemmel jár, könnyen bekopogtathat az életébe egy vonzó ismeretlen…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kizárták a futamgyőztest, a McLaren pilótájának adták az első helyet

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Ők a 7 leggondoskodóbb csillagjegyek! Te köztük vagy ?

mandiner.hu

Csak Szlovákia maradt Magyarország mellett – fontos szövetséges fordított hátat

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!