EZO

Ez a 3 csillagjegy csodákat élhet meg a szerelemben, a Jupiter és a Hold segítségükre siet

A Hold és a Jupiter harmonikus kapcsolatba lépnek az égen, és lesznek, akikre erős hatást gyakorolnak. A szerencsés kiválasztottak szerelmi csodákat élhetnek át a napokban.

Nem csoda, ha most pozitív hangulatba kerülsz, mert a Hold és a Jupiter harmónikus kapcsolatra lépnek. Szuper energiákkal hatnak és legfőképpen három csillagjegyre tesznek nagy benyomást. Kik azok, akikre szerelmi csodák és varázslatok várnak? Most megtudhatod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerelmi csodák és varázslatok

Szerelmi csodák és varázslatok Fotó: shutterstock

Kos

Nagyon szerencsés vagy most, ha a Kos jegyében születtél. Érezheted, hogy szinte átjár a szerelem érzése és az egekbe emel. Most megkapod a kezedbe a boldogság kulcsát, jól tarts meg. Fantasztikus érzés ez, hiszen olyan, mintha minden eddigi kérdésed megválaszolása kerülne. Nem marad benned kétség, végre átélheted a szerelem teljes beteljesülését. Párkapcsolatodban szerencsés és boldog lehetsz. Ha szingli vagy, akkor ezek az energiák nagy meglepetést tartogatnak. Jó dolgok érkeznek az életedbe.

Oroszlán

Mindig is hittél a szerelemben, de most a Jupiter olyan ajtókat nyit meg előtted, melyek eszméletlen hatással lesznek a párkapcsolatodra. Itt az ideje, hogy végre felhőtlenül szárnyaljatok a szerelemben. Mindig könnyű volt kettesben és burokban megélnetek a szerelmet, de most olyan lehetőséget kínálnak a csillagok, mely mindkettőtökre nagy hatással lesz. Egy új ötlet visz benneteket előre, végre magadra találsz és a szerelmed melléd állhat. Ennek megvalósítása még közelebb hozhat téged a kedvesedhez. Igazi meglepetéseket tartogat neked az élet. Ha nem vagy kapcsolatban, akkor is ezek az energiák működnek, nem csak egy jó lehetőség, de a szerelem is megérkezhet az életedbe.

Nyilas

Örök optimista vagy, de mégis sokszor csalódtál már az életben. Ez a csillagállás viszont olyan csodákat tartogat neked, melyek révén a szerelemben vége megérkezik számodra az őszinte szeretet élménye. Új világot nyit meg számodra a Jupiter energiája és végre az a személy lép be az életedbe, akiről mindig is álmodtál. Szellemi és lelki szinten is társad lehet, valamint a hétköznapokban is jól kiegészíthetitek egymást. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy szuper utazás nagy élményei teszik teljesen kerekké az életed. Különleges napokat élhetsz meg.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?