EZO

Vénusz a Bakban: ez a három csillagjegy keményen megdolgozik a szerelemért

Nem kispályás munkába kezd ez a három csillagjegy, de most a párkapcsolatukért tesznek meg mindent. A Vénusz, ha a Bakban áll, nagy esély van arra, hogy sikerülnek a dolgok.

Most érkezik a szerelem, a párkapcsolatért azonban meg kell dolgozni! A Vénusz a Bakba lépett november 5-én, ez pedig három csillagjegyet arra ösztönöz, hogy végre tegyen, dolgozzon meg a szerelemért. Teremtse meg mindenki a saját valóságát, nem érdemes karba tett kézzel ülni tovább, eljött a tettek ideje! Kinek hoz ez a csillagállás jelentős feladatot és ajándékot? Most megtudhatod!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vénusz a Bakban
Fotó: Shutterstock

Bika

Bár igen makacs természet a Bika, de képes megküzdeni a szerelemért. Ha a párkapcsolatod éppen a béka feneke alatt van, akkor ideje a Vénusz segítségét kérni. Energiáival nagy lépéseket tehetsz a párod felé, hogy kimozdítsd a szerelmeteket a mélypontról. Add fel a lustaságot, mert ha nem teszed, az energiák lökdösnek ki a kapcsolatodból. Itt az esély a változtatásra. Lásd így a dolgokat, dolgozz meg a párodért, hogy mindketten boldogok lehessetek. Ismerd fel, hogy értékes, ami köztetek van!

Nyilas

Nehezedre esik a hazugság a kapcsolataidban, így a szerelmi életedben is. Ezért az igazságot, őszinteséget választod. Összetartásra, hűségre törekszel. Ez a csillagállás azt sugallja számodra, hogy a szerelem nagyszerű ajándék, amit nem szabad elpazarolni. A Vénusz a Bakban segít az összpontosításban, segít úgymond célba lőni. Végre készen állsz és a partnered is, hogy a kapcsolatotok közös energiák befektetésével, figyelemmel tartós és hosszútávú legyen. Végre ráébredsz, hogy a kompromisszum egy szükséges és jó eszköz lehet. Nem a negatív aspektusát látod, nem áldozati energiát élsz meg.

Bak

Te igazán örülsz ennek az energiának. Vénusz a Bakban? Micsoda örömteli munka ez neked! Mindig is hittél ebben, most a szerelembe is átültetheted. Maga az érzés hiába van az ember szívében, az élet folyamán tenni is kell érte. Nem csak befogadni kell az érzést, de a mindennapokban a kapcsolat fenntartásáért bizony munkálkodni is kell. Ülj le a partnereddel, hallgasd meg az ő oldalát is, gondolkozz el és hallgass a szívedre is. Végre képes leszel magadon is változtatni, sőt kompromisszumokat kötni. Ne gondold, hogy ez mindenképpen lemondás, nézd végre a dolgok jó oldalát! Használd diplomáciai képességed, gondold végig, mit adsz magadból és mit kapsz érte cserébe az élettől. Ne a párodtól várj érte „fizetséget”. A szerelem nem kereskedelem.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?