ÉLETMÓDI

Ezt mutatja meg rólad ajkad formája

Kiderül, milyen titkod fedi fel.

Ajkad formája meghatározó: legfőbb személyiségjegyed mutatja meg anélkül, hogy tudnál róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De most kiderül, mit üzennek rólad ajkaid...

1.Széles

Sikeres és tehetséges ember vagy, akit sok barát vesz körül. Érdeklődő a természeted, könnyen alkalmazkodsz, és általában a tökéletességre törekszel.

2.Telt

Ajkad formája a szexisség egyik legfontosabb szimbóluma. Szereted és élvezed is a csábítást, a játékot és saját nőiséged. Magabiztos vagy és önbizalommal teli.

3.Keskeny

Szeretsz elmerülni a részletekben, alapos és rendszerezett vagy. Mélyen érző alkatod miatt olykor félénknek tűnhetsz, megérzéseidre azonban bátran hagyatkozhatsz, mert nagyon jól működnek.

4.Gömbölyded

Vonzerőd még akkor is hat, ha egyáltalán nem áll szándékodban használni. Szinte megbabonázod a legtöbb férfit. Játékos és kalandos a természeted, tele vagy meglepetéssel, és olykor akár a lázadó is tudsz lenni.

5.Lebiggyedő

Kisugárzásod titokzatos, tartózkodó nőt sejtet. Sokan tartanak egzotikusnak. Okos vagy és racionális. Hajlamos vagy válogatós lenni és vita esetén igazán kemény ellenfélnek bizonyulsz.

6.Ívelt

Az íjra vagy szívre emlékeztető, ívelt forma független személyiséget takar, aki szereti a maga útját járni és elképzelései mentén haladni. Nagyon nőies alkat vagy, egyúttal szinte félelmet sem ismerő, aki imádja a szabadságot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?