FAZÉK

Csoda finom lesz a grillzöldség, ha így készíted!

Ne krumplit egyél a húsok mellé! Ha grillezel, zöldségeket is szúrhatsz a nyársra. Pillanatok alatt elkészül és isteni finom!

Duplán jól jársz ezzel a trükkös körettel! Egyrészt lecserélheted a krumplit a sokkal egészségesebb zöldségköretre, másrészt a pepecselést, hámozást is megúszhatod!


Bizonyára neked is meggyűlt már a bajod a grillrácsok közé potyogó darabkákkal és az állandó forgatással. Ezzel a módszerrel azonban sokkal egyszerűbb és gyorsabb is a sütés, hiszen az  megszokott mennyiség többszöröse sülhet egyszerre!


Nem igényel hosszas előkészületeket sem, hiszen amíg a grill bemelegszik, pont el is készülnek a gusztusos kis nyársak is.  Nincs más dolgod, csak felszeletelni a friss  zöldségeket és szép sorban feltűzögetni őket egy kis nyársra vagy beáztatott bambusz pálcára. Kend meg a nyársat egy kevés olajjal, szórhatsz rá kedvenc fűszereidből is, és már indulhat is a sütögetés!

Hamar átsül a zöldség, inkább arra kell figyelni, ne piruljon túl.

Grillhúsokhoz kitűnő köret. Fokhagyma és rozmaring nagyon jól illik hozzá! Joghurtosszósszal, mártogatóval egyszerűen verhetetlen!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?