ÉLETMÓDI

Gyermekkórházakat és alapítványokat támogat az MVM

Idén 12. alkalommal rendezték meg az Élménynap „Legszebb napom” rendezvényt. Több száz nehéz sorsú gyerek szórakozhatott egy napig önfeledten.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. a „Legszebb napom” elnevezésű Élménynapot, amelynek célja, hogy felejthetetlen élményt szerezzen a tartósan beteg, fogyatékkal élő, mozgáskorlátozott, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek. A két vállalat önkéntes dolgozói csapata által vendégül látott több mint nyolcszáz gyermek egész napos programokon, kreatív és tudásukat fejlesztő játékokon vehetett részt a Millenáris Parkban.

Az eseményen a két vállalat vezetői a gyermekek oktatását, nevelését és gyógyulását segítő alapítványoknak adtak át adományt. Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. az elmúlt 12 évben már összesen több mint 800 millió forinttal támogatott jótékonysági szervezeteket, alapítványokat – többek közt betegellátó eszközök pótlásában, speciális orvosi műszerek beszerzésében, épületfelújításban, illetve alaptevékenységük ellátásában.

A támogatott szervezetek

Ebben az évben a Gyermekleukémia Alapítvány, a Gyermekotthonunkban Élő Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány (Bolyai Gyermekotthoni Központ), a „Nem maradsz egyedül” Alapítvány (Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthon), a Miklós Téri Gyermekekért Alapítvány (Szent Miklós Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon), a Zsótér Pál Alapítvány (Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, EGYMI), a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány, a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány, az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, illetve a Bethesda Kórház Alapítvány vehette át a támogatást.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?