ÉLETMÓDI

Lenyúlta a pasimat és kibeszélt: 7 ok, amiért a nők kidobják a barátnőjüket

Vannak helyzetek, amikor a legszilárdabb barátság is meginog, sőt, atomokra hullik. Elárulták a nők, hogy mi volt az utolsó csepp a pohárban, ami után soha többé nem akarták látni a legjobb barátnőjüket.
  • Szerző:

Hiába fest úgy, mintha két nő örök barátságot kötött volna, sokszor elég egy szalmaszál, hogy minden boruljon. Vérmérséklettől függően mindenkinél máshol van a tűréshatár, de az biztos, hogy megesik, hogy a barátnőnek mennie kell. Ha pasi is van az ügyben, akkor még bonyolultabb a dolog. Meghökkentő beszámolók!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. Üzletben nincs barátság

„Sokáig nem volt munkája, bátorítottam, mellette voltam. Aztán elment ügynöknek valami gyanús céghez, kozmetikumokat árult, de valami piramisjáték lehetett, mert mindenáron be akart szervezni engem is. Addig fűzött, hogy végül megszakítottam vele a kapcsolatot.”

2. Katasztrófa volt az új pasi

„Lett egy új pasija, aki mindig nagyon bunkón beszólogatott nekem, úgy beszélt velem, mintha egy cafka lennék. Aztán egy buliban erőszakoskodott velem, a barátnőm pedig nem állt ki mellettem, azt mondta, hazudok. Soha többet nem beszéltem a csajjal.”

3. Örökre szingli akart lenni

„Hosszú évekig mindketten szinglik voltunk. Aztán én megtaláltam az igazit, de neki nem tetszett a srác, mindig mondta, hogy kihasznál engem, sőt, szerinte bántalmazó is lesz. Szerintem nem tudta megemészteni, hogy én már nem vagyok egyedül. Amikor összeházasodtam a pasival, az egész helyzet rosszabb lett, állandóan támadott, hogy milyen hülye vagyok, amiért hozzámentem. Évek óta nem beszéltem vele emiatt.”

4. Folyamatosan mérgezett

„Egyszer nagyon lebetegedtem, és csaknem egy hónapig nem találkoztunk vagy beszélgettünk; előtte minden nap kerestük egymást telefonon. És rájöttem, hogy sokkal jobb az életem nélküle; állandóan róla, az ő problémáiról, pasiügyeiről beszélgettünk, ő pedig soha nem hallgatott meg engem.”

 

5. A pasim tabu!

„Rámozdult a pasimra, sőt, aztán össze is jött vele. Utána meg azt hitte, mehet minden ugyanúgy tovább. Hát, tévedett.”

6. Orvul hátba döfött

„Szemtől szembe nagyon kedves volt, de egyszer egy közös barátunk elmondta, miket mond rólam a hátam mögött. Undorító volt, ahogy beszélt rólam, kitettem a szűrét. Ilyen barátnő nem kell.”

7. Pasipótléknak kellettem neki

„Kitaláltuk egymás gondolatát, sülve-főve együtt voltunk – de mindig, amikor összejött valami pasival, totálisan megszakította a kapcsolatot, nem keresett, ha én kerestem, lerázott. Persze aztán amikor szakítottak, újra felbukkant. Hát, egy ilyen visszatérésnél ráztam le örökre.”

És ezeket olvastad már?