MEDICINA

Rosszul alszol? Akkor erre cseréld ki a párnád!

Rendszeresen forgolódsz éjszaka, fáj a nyakad? Nem találod a kényelmes pózt, amiben el tudsz aludni? Lehet, hogy a párnával van a gond. Íme a megoldás!

Szeretnél végre jól aludni? Nem csak az fontos, hogy az ágy és a matrac kényelmes legyen, hanem ami talán még lényegesebb, a párna. Napjaink reneszánszát éli a természetes anyagból készülő tönkölypárna. Az idősek úgy tartják, eltünteti a fájdalmat a fájó testrészből. A pelyva kovasav-tartalmának köszönhetően fájdalomcsökkentő, nyugtató hatással bír. A párna használatakor gyorsan felveszi tested alakját, követi formáját. Alváskor a tönkölyszemek jól illeszkednek fejed és nyakad ívéhez. Allergiát nem okoz, vegyszermentes.

Ajánlott használni, ha reumás fájdalmaid vannak, derék-, hát- és fejfájásod, de jó menstruációs görcsöknél, vagy migrén esetén is. Olyan párna is létezik, melyet levendulával illatosítanak. Tisztítani a rajta lévő huzatot kell, magát a párnát elég, ha kiszellőzteted. Keményebb az átlagosnál, nem tudod a fejed alá gyűrni, és kissé zörög, de nem zavaró. Készítenek tönkölyből a párnán kívül olyan formákat, ami segíti a szoptatós anyákat, elősegíti a hatékony pihenést.

Próbáld ki, nem fogsz csalódni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?