ÉLETMÓDI

Megdöbbentő lesz az ősz időjárása: ezt látnod kell!

Meglepetéseket tartogatnak a következő hetek.

Bár a nagy hőség után hirtelen szakadt vége a nyárnak, és gyorsan jött az erős lehűlés, mégis jó híreink vannak mindazoknak, akik a kellemes, őszi időt szeretik. Barátságos arcát fogja mutatni az ősz. Annyira, hogy az már meglepő.

instagram

Jövő héttől újra kellemes melegre, sok napsütésre készülhetünk, nem kell számolnunk nagy esőkkel, és még a hajnalok is enyhék maradnak. Tökéletes lesz ez az időszak nagy sétákra és arra is, hogy még kiélvezhesd a kerted, a teraszod és a szabad levegőt.

Október elején már érkeznek a csípősebb hajnalok, de jól láthatod, hogy még a hónap közepén is alig marad el a 20 foktól a nappali maximum. Ez pedig ritka kincs ebben az időszakban, főleg hogy a tiszta égbolt és a nap melege is megmarad.

Ha szeretnél egy kicsit szabadságra menni október 23. környékén, akkor egyelőre jó döntésnek tűnik: gyönyörű időszak lesz ez, a megszokott, októberi hőmérsékletnél még mindig jóval melegebb.

Novemberben persze már nem lehet sokáig halogatni a kabátok és a pulóverek viselését, viszont az ilyenkor szokásos 4-5 fok körüli átlagnál még mindig sokkal lágyabb arcát mutatja a tél küszöbe.

accuweather

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?