ÉLETMÓDI

Megdöbbentően őszinte személyiségteszt: mit látsz meg először a képen?

Nagyon izgalmas titkokat árul el rólad ez a kép.

Mindössze egyetlen pillantást kell vetned erre a képre ahhoz, hogy jobban megismerd magad, és olyasmiket is felfedezz személyiségedről, amiket talán eddig nem is sejtettél. Nézz rá a rajzra, és jegyezd meg, mit vettél észre rajta először!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most pedig lássuk, mit árul el rólad, amit megláttál elsőként!

1.A két macska

Romantikus lélek vagy, akinek nagyon fontosak szerettei. Párkapcsolatáért, családjáért és barátaiért igazán sok dologra képes az ilyen személyiség. Főképp az esti és éjszakai órákban vagy aktív, imádod a kellemes vacsorákat, a barátokkal töltött nyárestéket, az éjjel kiteljesedő romantikát. A hétköznapi és földhöz ragadt dolgoknál sokkal szívesebben töltöd az idődet izgalmas és különleges helyzetekben. A tévézés helyett inkább nézed a csillagokat az égen, átlagos beszélgetések helyett pedig imádod megfejteni a világ titkait. Megválogatod, hogy ki az, akit közel engedsz magadhoz, szívesen töltesz időt ezekkel az emberekkel, de mindig van szükséged arra is, hogy megéld a privát óráidat is, és magadra is fordíts időt. Képes vagy önállóan és egyedül dönteni és létezni, függetlenséged és talpraesettséged sokak számára imponáló, mások számára akár ijesztő is lehet. De akik igazán értenek téged, azok hagyják, hogy meg tudd élni ezt az oldalad, hiszen így vagy teljes egész.

2.A kutya

youtube

Könnyen barátkozol, nyitott vagy és kedves, szereted az embereket és meg is találod velük a közös hangot. Igazi támasz vagy szeretteid számára, olyan ember, aki meghallgatja őket, akinek a vállán kisírhatják magukat és aki valóban hűséges és lojális hozzájuk. Nyitott, extrovertált és nagyon lelkiismeretes ember vagy. Céljaid eléréséhez, feladataid elvégzéséhez képes vagy kitartóan koncentrálni, önfegyelemmel követni a szükséges lépéseket, de nem áll tőled távol a spontán játékosság és a kalandozás sem.

És ezeket olvastad már?