ÉLETMÓDI

Minden határt átlépett az anyós: Döbbenetes, mi történt a menyasszonnyal

Nem minden újdonsült menyasszony olyan szerencsés, hogy jól kijöjjön a vőlegénye édesanyjával. Jócskán akadnak anyósok, akik valósággal pokollá teszik a menyük életét, míg a fiatal feleség teljesen ki nem borul. Döbbenetes beszámolók!
  • Szerző:

Bár szinte minden fiatalasszonynak össze kell csiszolódnia az anyóssal, és ebből sokszor vannak konfliktusok, általában a viszony hamar rendeződik. Vannak azonban olyan családok, ahol az anya valamiért ki nem állhatja a fia szíve választottját, és nem is rejti véka alá a gyűlöletét. Néhány újdonsült feleség döbbenetes sztorikat osztott meg arról, hogy milyen vaskos beszólásokkal mérgezi az anyós az életüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

„Az esküvőt szerveztük, amikor beugrott hozzánk valamiért, és amikor a vőlegényem nem volt a szobában, halkan megsúgta, hogy még mindig azért fohászkodik, hogy a fia gondolja meg magát, és ne vegyen engem feleségül.”

„El se akart jönni az esküvőnkre, de aztán nagy duzzogva megjelent, és végig ülte a lagzit. Fintorogva, mert igazi falusi lakodalom volt, és az elit, ahova ő tartozik, nem így szokott mulatni. Utána kijelentette, hogy nem hitte volna, hogy a fia egy prolit fog feleségül venni.”

„Már négy éve házasok vagyunk, de anyósommal rémálom kettesben maradni; máskor mézes-mázos, de ilyenkor minden szajhának elhord, és közli, hogy tudja, hogy megcsalom a fiát, őbelőle nem tudok bohócot csinálni…”

„Elkísért menyasszonyi ruhát próbálni. Azóta is minden családi összejövetelen kacagva meséli, hogy egyik ruha se volt jó rám, mert túl kicsik a melleim. Mindenkinek kínos, csak ő nevet jókat ilyenkor.”

„Mindig a férjem exét emlegeti, akivel már tíz éve szakítottak. Hogy mi lett volna, ha inkább vele marad a fia… sokszor a gyerekeink füle hallatára, akik így ugye meg se születtek volna. Egyszer ki fogom dobni a házamból.”

„Mindenbe bele tud kötni, de amikor felszedtem pár kilót, akkor egész nap hallgattam, hogy ha ráhízok a férjemre, ki fog dobni, sose szerette a kövér lányokat. Én meg csak azért se mondtam meg neki, hogy terhes vagyok. Mentségére szól, hogy amikor megtudta, hogy jön a kisbaba, nagyon elszégyellte magát, és sűrűn bocsánatot kért. A kicsi lányomat pedig egyenesen imádja, a mai napig elválaszthatatlanok.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?