Létrehozva: 2020.08.30.

Nagy, őszi szerelmi horoszkóp – megtudod, rád talál-e a boldogság!

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok számodra.

Akár fájó szívvel búcsúzol a nyártól, akár várod az őszi, színes lombokat a fákon, minden valószínűség szerint kíváncsi vagy rá, hogy vajon milyen változásokat hoz magánéletedbe a következő időszak. Izgalmas hetek következnek, és egyes csillagjegyek szülöttei nagy fordulatokra is számíthatnak idén ősszel!

Fotó: 123 RF

KOS

Sokat rágódsz a múlton. Vannak sérelmeid és fájdalmaid, melyeket úgy tűnik, mintha képtelen lennél elengedni. Hasznos szembenézni az emlékekkel, főleg akkor, ha tanulni tudsz belőlük. Ideje viszont, hogy inkább előre nézz! Még ha nem is a mostani ősz lesz életed legcsodásabb időszaka, az biztos, hogy ha nyitott szemmel jársz, akkor olyan találkozásokban lehet részed, melyek sokat fognak lendíteni önbizalmadon.

BIKA

Bár általában két lábbal állsz a földön, most mégis olyan hónapokra számíthatsz, melyekben szinte a föld fölött lebegsz majd. Legyen szó akár friss kapcsolatról, akár meglévő szerelemről, akár arról, hogy még keresed a párod, mindenképpen sok intimitásra és meghitt együttlétekre számíthatsz majd.

IKREK

Boldog lennél, ha még tovább tartana a nyár, élvezhetnéd a napsütés melegét és az nyáresti beszélgetéseket, mégsem vagy elkeseredve az ősz beköszöntétől. Jól is teszed, mert rengetegen fogják keresni a kegyeidet. Légy azonban résen, mert lesznek olyanok, akik szándékai eltérőek attól, melyre te magad vágysz…

RÁK

Számolhatsz némi feszültséggel a következő hetekben, akad majd néhány konfliktus, mellyel meg kell küzdened. Ez azonban ne ijesszen meg: kapcsolatodat csak még erősebbé teszi majd, hogy megoldjátok közösen a felmerülő problémákat. A türelem, a megértés és a kompromisszumra való törekvés különösen fontos ahhoz, hogy kellemes időszakot élhess meg.

Young love, Image: 295675890, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: – / PhotoAlto / Profimedia
Fotó: Profimedia

OROSZLÁN

Úgy érzed, mintha valami igazán fontos állomása kezdődne életednek. És jó hírünk van: nem tévedsz ebben az érzésben. Egyre közelebb kerülsz valakihez, akivel a találkozgatások egy komoly, tartalmas és jövőbe mutató kapcsolathoz vezetnek majd. Talán ő az Igazi? Könnyen meglehet. Még azzal is érdemes számolnod, hogy nagy lépésre szánjátok el magatokat.

SZŰZ

Ritka szerencsés időszakra számíthatsz. Szinte furcsán flottul mennek majd a dolgaid. Nagy kilengésekre nem kell számítanod, elkerülnek a drámák és a viharok a következő hetekben. Békés, harmonikus, kiegyensúlyozott hetek várnak rád, amiben meg fogod találni a feltöltődést és nyugalmat.

MÉRLEG

Olykor kissé feszült lesz körülötted a levegő, de aggodalomra semmi ok: mindenre van megoldás, ha igazán szeretnéd! Sőt könnyen lehet, hogy sötétebben látsz egy-egy helyzetet, mint ahogyan valójában indokolt lenne. Vedd elő optimista és játékosabb éned, és megláthatod, az évszak második fele már valódi örömöket tartogat majd.

SKORPIÓ

Eleinte úgy érezheted, meglepően zavartalanul, számodra szinte már-már unalmasan kezdődik az ősz. Október azonban jelentős változást ígér. Döntési helyzetbe kerülsz, amikor át kell gondolnod, hogyan tovább. Hogy ez a kapcsolatod új szintre lépését, vagy végét jelenti, leginkább azon múlik, mit is szeretnél valójában.

NYILAS

Ismerkedésekben, flörtökben gazdag lesz az ősz, de ez most inkább az önfeledt szórakozás és a könnyed kalandok időszaka lesz. Élvezd ki a visszajelzéseket, melyeket környezetedtől kapsz, és lazulj bele a bókokba, a kellemes pillanatokba. Megérdemled, hogy fürdőzhess kicsit a tét nélküli jó érzésekben.

Hipster girlfriend smiling at camera on a summers day, Image: 231200251, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: – / Wavebreak / Profimedia
Fotó: Profimedia

BAK

Te is érzed már egy ideje, hogy valami van a levegőben, az élet valamire készülődik körülötted. Olyan ismeretség kerül most kilátásba, ami teljesen felforgatja majd az életed. Ne aggódj: jó értelemben történik meg a változás. Könnyen elképzelhető, hogy életednek egy minőségi, kiemelt szakasza kezdődik most el.

VÍZÖNTŐ

Jó hírünk van: a következő hetekben a sorsod kifejezetten a te kezedben lesz. Szinte mindenben sikerrel jársz, amibe csak belekezdesz. Úgy fogod érezni, hogy nem ismersz lehetetlent, ez a magabiztosság pedig csak még jobb eredményekhez vezet. Élvezd ki ezt az időszakot, és merj olyan lépéseket is megtenni, melyek korábban bizonytalansággal töltöttek el.

HALAK

Romantika, harmónia, intimitás és sok-sok kellemes óra vár rád az őszi periódusban. Igazán kiegyensúlyozott lesz a hangulatod, Legszívesebben ki sem dugnád az orrodat otthonról, hanem otthon élveznéd ki a nagy beszélgetéseket, az összebújásokat és a bensőséges hangulatot.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Itt vannak a bizonyítékai annak, hogy milyen agresszívek az illegális migránsok + képgaléria

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!