ÉLETMÓDI

Öltözz be, és nyerj a Savoya Park farsangján (X)

Készítsd el saját farsangi jelmezed, jelentkezz a Savoya Park farsangi jelmez- szépségversenyére, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!
címkék:

Nagyszabású farsangi jelmezverseny lesz február 13-án a Savoya Parkban. A maskarás gyerekeket Lajtai Kati énekesnő, Dombóvári Vanda műsorvezető és Kerekes József színész véleményezi, majd pontozza.

Kati nagyon szeretett beöltözni gyerekként, volt ő már egérke és pillangó is. A mostani megmérettetésen értékes nyereményekkel távozhatnak a dobogósok. A rendezvényt az Alma együttes fellépése zárja.

Készítsd el saját farsangi jelmezed, jelentkezz a Savoya Park farsangi jelmezszépségversenyére, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

– olvasható a farsangi jelmezverseny felhívásában.

A jelentkezés ingyenes, regisztrálni február 8-ig lehet a [email protected] címen. Egyéni kategóriában fődíj egy Hauser kerékpár. A nyertes eldöntheti, hogy milyen méretben és színben kéri. Csoportos kategóriában pedig a győztes csapat nyereménye egy 2,5 órás kikapcsolódás a budapesti Orczy Kalandparkban. Továbbá a 2. és 3. helyezettekre is értékes nyeremények várnak.

A február 13-án 14 órakor kezdődő jelmezverseny a Savoya Park benti színpadán lesz. Indulni kizárólag saját, vagy szülő, hozzátartozó által készített jelmezzel lehet.

A Kerekes József színművész, Lajtai Kati énekesnő és Dombóvári Vanda televíziós műsorvezető alkotta háromtagú zsűri pontozza, értékeli a maskarákat, és adja át a legötletesebbnek és legszebbnek ítélt jelmezek készítőinek járó nyereményeket.
Lajtai Kati, a Budapest Voices énekesnője gyerekként több alkalommal is beöltözött.

- Klasszikus jelmezeim voltak mindig is – emlékezett vissza Kati. – Nekem azért volt nagy élmény a farsang, mert a ruhát apuval és anyuval közösen készítettük. Első osztályosként egy egérke bőrébe bújtam, nagy fülekkel, hosszú farokkal. Emlékezetes volt, amikor pillangónak öltöztem. Apu, aki építész, tervezte a szárnyakat, a vastag drótokra pedig anyu varrt anyagot. Annyira jól sikerült, hogy évekig a szobámat dekorálta.

A jelmezverseny díjátadója után 17 órától az Alma zenekar koncertezik a Savoya Park színpadán.

További információk:

https://www.facebook.com/events/1757432477811816/

www.savoyapark.hu

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?