OTTHONKA

Tedd a farmerod a fagyasztóba, és csodát látsz!

Elképesztő trükkökre képes a fagyasztód. Felejtsd el, hogy csak mirelit ételt és jégkockát tárolj benne!
  • Szerző: Ripost

Méltatlanul alábecsüljük a fagyasztónk rejtett képességeit. Pedig sokkal több dolgot tud ez a gép, mint az ételek tartósítása. Figyelj csak, mennyi trükkre használhatod még!

Kertészkedés és ültetés

A megmaradt magokat, melyeket nincs időd, alkalmad vagy helyed elültetni, tedd be a fagyasztóba. Bármilyen furcsán is hangzik, jót teszel vele, mert ha légmentesen tárolod itt őket, akkor elegendő ültetés előtt felengedned, és hamarosan máris cseperedhetnek a palánták.

Csomagolás és tárolás

Biztosan te is küzdöttél már néhány alkalommal a folpack használatával: nehéz leválasztani a gurigáról, ragad, szakad, nem engedelmeskedik... Ha használat előtt néhány percre berakod a mélyhűtőbe, máris sokkal könnyebb dolgod lesz vele.

Tisztítás a mosás helyett

Nem volt időd a mosásra? Vagy másnap szeretnéd felvenni a használt farmered, de félsz, hogy nem szárad meg reggelre? Az is lehet, hogy csak kímélni szeretnéd a mosógéptől, de szeretnéd tisztának és illatosnak tudni. Tedd be egy éjszakára egy vászonzsákban a fagyasztóba! Ez a hőmérséklet elpusztítja a baktériumokat, és a kellemetlen szagtól is megszabadítja a farmerod. Úgy veheted fel, mint egy frissen mosott nadrágot.

Hangulatvilágítás

Meglepő, de a mécsesekre és gyertyákra is igencsak jó hatással van a hűtő. Ha használat előtti napon, például egy kerti party előestéjén berakod a fagyasztóba, akkor dupla olyan sokáig fog majd hangulatvilágítást adni, mert tovább tart a viasz. Még a csöpögéssel is kevésbé kell számolnod.

És ezeket olvastad már?