ÉLETMÓDI

Szívszorító, 9 napon át ringatta halott babáját a házaspár

A gyászoló szülők képtelenek voltak felfogni, hogy gyermekük már nem él.
  • Szerző: Ripost

Kilenc napot töltött együtt halva született gyerekével egy angol házaspár. A szülők ringatták a csecsemő testét, énekeltek neki.

A 28 éves Heather Jordan 2016 decemberében szülte meg Maranella nevű lányát. Heathernek nehéz terhessége volt. Amikor kórházba szállították, és kiderült, hogy a magzatnak nincs szívhangja, már a terhesség 37. hetében járt, ezért muszáj volt megszülnie a halott csecsemőt, akivel öt órán át vajúdott.

"A legrosszabb dolog, ami életemben történt velem. Semmi nem hasonlítható ehhez. Végig arra koncentráltam, hogy egészségesen világra tudjam hozni őt, hiába mondták nekem, hogy már meghalt. Csak akkor hittem el, amikor kibújt, de nem sírt fel" - mesélte az asszony a Mirrornak.

A szomorú eset után a kórház egy nap erejéig biztosított egy úgynevezett gyászszobát a párnak, ahol annyi időt tölthettek együtt gyerekük testével, amennyit csak akartak. Amikor letelt a 24 óra, Maranella testét hűtőházba szállították, ahol a szülei egészen a temetésig látogatták.

"Minden nap benn voltunk nála. Énekeltünk neki, kézbe vettük, ringattuk. Igyekeztünk tartalmassá tenni minden vele töltött percet".

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?