ÉLETMÓDI

Válassz egy szemet, ismerd meg személyiséged rejtett oldalát

Nem véletlenül született a mondás, hogy a szem a lélek tükre, hiszen egyetlen pillantás is rengeteg mindent elárul a személyiségünkről. Akinek van érzéke hozzá, tud olvasni mások tekintetéből. Annak pedig oka van, hogy melyik tekintetet találjuk vonzónak.
címkék:

Fusd végig az alábbi képeket és válassz egyet a szemek közül. Az, hogy melyik tekintet tetszik, melyiket fogadnád azonnal bizalmadba, nemcsak arról árulkodik, hogy mennyire vagy jó emberismerő, de arról is, hogy mi az, amire tudat alatt, nagy titokban vágysz. Ne időzz sokat a képek felett és ne gondolkodj. Fontos, hogy ezúttal gyorsan dönts. Lássuk, milyen vágyak munkálnak a lelkedben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

1. Titkon arra vágysz, hogy megadd magad az élet kísértéseinek. Tüzes kalandokról álmodozol. Vágyad legtöbbször persze a fantázia szintjén marad. Bár lenne jelentkező, elcsábítani szinte lehetetlen téged. Ám attól, hogy a lelked ezt diktálja, fontos, hogy ne ítéld meg azokat, akik olykor jólesőn flörtölgetnek másokkal. Hidd el, neked sem árt egy kis bátorság, ha nincs partnered, egy kis kaland talán a te életedbe is belefér!

2. Nehezen tudod az akaratodat érvényesíteni, olykor bánt is, hogy nem tudsz felülkerekedni a környezeteden. Miközben folyton visszavonulót fújsz és azzal győzködöd magad, hogy inkább másoknak teszel jót, lelked egy része újra meg újra csalódást él át. Te ugyanis titkon uralkodni szeretnél. Ne nyomd el magadban ezt a vágyat, a sok megalkuvás később visszaüthet.

3. Sokszor vágysz egy kis magányra és visszavonulásra, smink nélkül, csak úgy lenni csendben egy szobában. Ezt a fajta lazaságot még önmagad elől is el szeretnéd rejteni, ezért előfordul, hogy egy betegség kényszerít bele ebbe a helyzetbe. Vállald fel, hogy neked is jár egy kis kikapcsolódás a zárt ajtók mögött! Nem csak a rendes évi szabadság.

4. Mindig is kacérkodtál azzal, hogy kiszakadj a hétköznapi kerékvágásból. Olyan munkát végezz a magad erejéből, ami egyben a hobbid is, és ne legyen senki, aki megmondja, mit csinálj. Ehhez bizony bátorság kell, és persze az, hogy tudd, mi az, amiben megvalósíthatod önmagadat. Csak bátorítani tudunk, hogy mielőbb elindulj ezen az úton. Hidd el, az ajtók kinyílnak!

5. Gyengédségre, meghittségre, szeretetre vágysz. Belül romantikus vagy, akinek az intimitás is nagyon fontos. Tölts végre időt a pároddal, fedezzétek ismét fel egymást, randevúzzatok ismét, mint a kapcsolatotok elején. Ha pedig nincs partnered, akkor töltsd meg a szíved a hozzád közel állók szeretetével, és ne magányként éld meg az egyedül töltött időt.

6. Ez a szem arról árulkodik, hogy valami új, valami eddig ismeretlen élményre vágysz. Hiányzik az életedből az inspiráció? Ne félj megvalósítani a vágyaidat! Kezdj bele a hobbiba, mellyel régóta szemezel, kóstolj új ízeket, menj ismeretlen utakon, legyél nyitott új emberekre.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?