Létrehozva: 2021.02.15.

Ez a három csillagjegy magasan a legintelligensebb, vajon te köztük vagy?

Nem vitás, hatalmas előny, ha valaki zseninek születik. Lássuk, mely csillagjegy szülötteinek adatott meg nagy valószínűséggel ez a kiváltság.

Számtalan alkalommal beigazolódott már, hogy a születésünk pillanatában érvényes csillagállás milyen erősen befolyásolja személyiségünk és életutunk alakulását. Minden csillagjegy hordoz tipikus tulajdonságokat, jókat és rosszakat egyaránt – nem véletlen tehát, hogy bizonyos tulajdonságok rendre felbukkannak adott csillagjegy szülötteinél. Az átlagosnál nagyobb intelligencia is egy ilyen karakteres tulajdonság, mely megfigyelések szerint három csillagjegy esetében sokkal jobban érvényesül, mint a többinél. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi csillagjegy szülöttei között nem lehetnek zseniális lángelmék – pusztán arról van szó, hogy az alább felsorolt három jegy szülöttei számára személyiség jegyeiken keresztül sokkal nagyobb esélyt ad a kiemelkedésre az univerzum.

Érdekes dolgokról árulkodhatnak a csillagjegyek
Fotó: pixabay

Skorpió

Skorpió jegyben születtél? Akkor valószínű nem vagy bőbeszédű, erényed a figyelés, megfontoltság. Sokan talán furcsa embernek tartanak a viselkedésed miatt, de előbb-utóbb ők is rájönnek, hogy mindez álca. A tehetséget és a veled született intelligenciát viselni ugyanis nem éppen egyszerű. Okkal vagy érzékeny, sőt olykor ingerlékeny bizonyos élethelyzetekben. De aki megismeri teljes valódat és belelát a lelkedbe, pontosan tudja, hogy mindez azért történik, hogy az élet minél több területén kamatoztatni tudd a képességeidet. Műveltséged hozadéka, hogy népszerű társasági emberként ismernek a legtöbben, emberi kapcsolataidat pedig magas szinten tudod működtetni. Bizonyára azok közé tartozol, akik kimagaslóak ezen a téren.

Szűz

Szuper csillagjegy! Azok közé tartozol, akik általában nagyon jól tanulnak már a suliban is, szinte szomjazod a tudást, érdeklődési köröd tág és munkál benned egy állandó vágy az újabb ismeretek megszerzésére. Rendkívül logikusan gondolkodsz. Gondolatmenetedben ritkán tévedsz, nagyon jól tudsz érvelni. Ha nagyon nehéz a megoldás egy kérdésre, te azt is képes vagy megoldni. Folyamatosan töröd a fejed valamin, és alkotsz. Imádod elmélyíteni a tudásod. Nagyon jó képességeid is vannak, és az intelligencia teszeteken is magas számot célzol be, sőt, el is éred azt.

Vízöntő

Üdvözlünk a legkreatívabb és legélesebben gondolkodó emberek táborában! Igazán szerencsés csillagjegyben születtél. Észjárásod fantasztikus, sokan nem is bírnak követni, és még kevesebben értenek meg. Nem átlagos és mindennapi a gondolatvilágod. Számos alkalommal kiderült már, hogy a tehetségeddel kitűnsz a többiek közül. Ha valamit elhivatottsággal csinálsz, megállíthatatlan vagy. A fejedben és szívedben lévő tudást a veled hozott magas intelligenciával párosítod. Szenvedélyed pedig mindig előre és felfelé visz. Személyiséged vonzó, bár sokszor vagy makacs, és előfordul az is, hogy a külvilág számára okoskodónak tűnsz. De ne foglalkozz a méltóságon aluli kritikákkal, az irigyek pusmogásával, mindig csak előre tekints! Hiszen áldott tehetséged nem hagyhatod kihasználatlanul: szerencsére megvan bennad a vágy az új dolgok létrehozására.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Spanyolroszág döbbenetes háborús lépése

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot