Létrehozva: 2023.07.26.

Ezt árulja el rólad születésed időpontja a számmisztika szerint

Nemcsak az árulkodik a személyiségedről, hogy milyen csillagjegy alatt születtél. Ha szeretnél többet megtudni önmagadról és arról, hogy mit tartogat számodra a jövő, akkor érdemes megismerkedned a számmisztika titokzatos világával is...

Rengeteget elárul rólad, hogy milyen hónapban születtél, és itt nemcsak arra kell gondolj, hogy milyen állatövi jegyben. A számmisztikában minden számnak jelentősége is van, így annak is, hogy hányadik hónapban jöttél a világra. Ha kifürkészed a titkot, jobban megismerheted önmagadat, és azt is, milyen jövő előtt állsz.

Numerology,Numbers,Concept.,Numerology,Calculate,Life,Path,And,Destiny,Numbers.
Fotó: Iryna Imago /  Shutterstock

1. Január

Független és szabadságvágyó természet vagy, aki szeret a saját feje után menni. Szeretsz sok időt egyedül tölteni, és alaposan átrágni minden eseményt, ami veled történt. Született vezető vagy, aki könnyen hoz döntéseket, és nagy sikerekre számíthatsz az életedben.

2. Február

Hallgatsz a szívedre és a megérzéseidre, és ez főleg nehéz időkben válik nagy hasznodra. Fontosak számodra a hozzád közel állók, a szeretettel teli, megtartó közeg; bár érzékeny vagy, és könnyen megbántódsz, végül mindig meghozod a helyes döntést.

3. Március

Szerencsés alkat vagy, aki mindig jókor van jó helyen, rengeteg lehetőséget kapsz az élettől. Szereted a kényelmet és a luxust, és a pénzzel is tudsz bánni. Mágnesként vonzod magadhoz az embereket, de időnként szeretsz elvonulni a magányodba.

4. Április

Hatalmas önuralmad és munkabírásod, kitartásod miatt mindent elérhetsz, amit igazán szeretnél, és mindig találsz is magad mellé támogatókat, pártfogókat, akikkel a barátság éppen olyan fontos, mint a partneri viszony. A dühkezeléssel viszont adódhatnak problémáid.

5. Május

A kommunikáció a legnagyobb erősséged, könnyen teremtesz kapcsolatot másokkal, szeretsz mesélni, írásban is jó vagy. Számodra a szeretetkapcsolatok a legfontosabbak, a szerelemben a maximális elköteleződés híve vagy; és hamar meg is találod a boldogságod.

6. Június

Szomjazol a szeretetre, hogy megtaláld a lelki társadat, és ha rábukkantál, akkor minden energiádat a kapcsolatba fekteted. Hajlamos vagy azonban túlzásokba esni, óvakodj a túlzott ragaszkodástól, és a féltékenységedet is tartsd kordában! 

7. Július

Kedves vagy, de határozott és kemény, aki tűzön-vízen átviszi az akaratát, ha valamit a fejébe vett. De számodra nemcsak a siker és a karrier a fontos. Első helyen a család áll, szeretteidért bármit kész is vagy feladni. 

8. Augusztus

Ha valamibe belekezdesz, azt be is fejezed. Felelősségteljes vagy, szereted, ha minden rendben van körülötted. Fontosak számodra a minőségi barátságok, a szerelem, és a gyerekek. Ha azonban a dolgok nem alakulnak ideálisan, hajlamos vagy a szorongásra.

9. Szeptember

Rengeteg a változás az életedben, de nem bánod, mert mindig, mindenre fel vagy készülve. Szereted, ha van mit csinálnod, nehezen tudsz megpihenni, de emellett minden feladatot szeretnél gyorsan letudni. Intelligenciád és kitartásod mindig meghozza a sikert.

10. Október

Határozott céljaid vannak az életben, és a szerencse is kísér; ám gyakori, hogy másokkal kell versengened azért, hogy elérd őket. Gyakran keveredhetsz hatalmi harcokba akár a munka, akár a magánélet területén.

11. November

Érzékeny típus vagy, aki könnyen ráhangolódik mások érzéseire, és ha nem vigyázol, magukkal is ragadhatnak. Nálad a fókuszban a szeretteid állnak, bármit megtennél értük. A gyenge pontod, hogy időnként hagyod magad kihasználni, és saját magadat háttérbe szorítod.

12. December

Álmodozó típus vagy, erős művészi vénával, szeretsz az élet nagy kérdésein filozofálni. Ám ha megtalálod a célod, teljes erőbedobással küzdesz érte – és mindig találsz hozzá partnereket, akik segítenek az utadon.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

ripost.hu

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

hirtv.hu

„Engedj el!” - így könyörgött Varga Judit a rendőrségi jegyzőkönyv szerint + galéria

origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár