EZO

Szerző B.

Létrehozva: 2024.01.02.

Több csillagjegynek izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2024-re

Itt a nagy éves szerelmi és párkapcsolat horoszkóp!

Izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2024-re a szerelemben - írja az Astronet. Itt a nagy éves szerelmi és párkapcsolat horoszkóp, amiből minden fontos részlet kiderül.

Printed,Astrology,Chart,With,Red,Heart,Shaped,Cookies,In,The
Itt a nagy éves szerelmi és párkapcsolat horoszkóp Fotó: Bada1

Kos

Egyedülállóként 2024 első felében a karrieredre koncentrálsz, ami akadályoz a magánéleted kibontakoztatásában. A nyár vagy az év vége azonban elhozhatja a nagy szerelmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a karrierbeli változások miatt több összezördülést jeleznek a bolygók a pároddal. Ami segíthet: a kommunikáció és a környezetváltozás.

Bika

Életed egyik legnagyszerűbb éve lesz a következő! Szeptember végén teljesül a vágyad, találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet. A párkapcsolatban élő Bikának 2024 a közös tervek ideje lesz.

Ikrek

Május 25-től kezdve el kell döntened, mit szeretnél! Ha eddig nem tettétek hivatalossá a kapcsolatotokat, eljön az ideje. Ha szingli vagy, 2024 végre olyan társat hoz neked, akivel kölcsönös tiszteletet és büszkeséget élhettek meg.

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, akkor már 2023-ban elkezdődött egy folyamat, amely döntés elé állított titeket. Ennek a folyamatnak kerül pont a végére. Szingliként valaki belép, lelép, majd visszatér hozzád. Azután megint hátat fordít neked, és így megy ez tovább, amíg hagyod.

Oroszlán

Ha van párod, lesz pár nehéz időszakotok, főleg január 25. és március 9. között, június 5. és 15. között, július 12. és augusztus 19. között, valamint november 15. és 20. között. Ha szingli vagy, a legnagyobb változások benned zajlanak. Hol vágysz egy állandó kapcsolatra, hol hallani sem akarsz klasszikus kapcsolódásról. Ennek ellenére valaki be tud lépni az életedbe.

Szűz

A párod biztos az érzéseiben, de te elbizonytalanodhatsz. A te bizonytalanságod kérdőjelezi meg a kapcsolatotok tartósságát, ha benned pont kerül ennek a végére, akkor megerősödve folytathatjátok a kapcsolatot. Szingliként is önmagadban, a szerethetőségedben kételkedsz. Régi kapcsolatot akarsz feltámasztani. Pedig lehet, hogy a boldogságot majd egy új szerelem hozza el.

Mérleg

A boldogság ideje jön el a számodra, ha párkapcsolatban élsz. Tökéletes lesz az összhang közöttetek. Ám lesz feszültebb időszak április 30. és június 8. között. Szingliként úgy indítod az évet, hogy nem a párkeresésen van a fókuszod. Nem akarsz ismerkedni, de a sors pontosan ekkor küld valakit, aki megdobogtatja a szívedet.

Skorpió

Ha párkapcsolatban élsz, vízválasztó év következi: vagy együtt maradtok, és a szövetségetek még erősebb lesz, vagy szétválnak útjaitok. Ha szingli vagy, május 25-ig bármikor betoppanhat az igazi. Különösen kedvező napok a találkozásra: január 10., 12., 19., 28., 29. és 30., valamint február 7.

Nyilas

Ha van párod, akkor komoly lépésre szánhatjátok el magatokat. Ideje lesz szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés és esküvő szóba kerülhet! Ha szingli vagy, akkor május 26-tól a népszerűséged az egekben lesz, és mindenki veled akar találkozni, ismerkedni.

Bak

Párkapcsolati szempontból továbbra is bizonytalan vagy. November 20. után elcsitulnak a hullámok. Szingliként hasonlót élsz meg. Önmagaddal nem tudsz igazán békében lenni, ami cseppet sem kedvez új kapcsolat elindulásának. Pedig jó lehetőségeket jeleznek a bolygók június 26. és július 22. között. 

Vízöntő

A szerelmednek sosem volt olyan nehéz dolga veled, mint amilyen ebben az évben lesz. November 20 után megnyugszol. Szingliként sincs könnyű dolgod, 2024-ben ember legyen a talpán, aki képes követni téged. November 20. után elülnek az idegtépő energiák, amelyek eddig megviseltek. Mindezek ellenére bejön a képbe valaki május végén.

Halak

Ha van párod, akkor június 29-ig tele vagy derűlátással és tervekkel. Biztosnak érzed magad abban, hogy rendben vagytok a pároddal. Majd a nyár kellős közepén el kezdesz nosztalgiázni, és a régi szerelmekre gondolni. Szingliként nem a szerelem hajszolása kerül a fókuszodban 2024-ben. De épp ez lesz a siker titka. Amikor nem görcsölsz rá, egyszerűen bekopogtat az ajtódon…

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan helyen bukkant fel A Nagy Ő nagyszájú döntőse - fotók

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

hirtv.hu

Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el sokmilliós megbízással

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

magyarnemzet.hu

Donáth Anna megtalálta a bőnyi késelés fő felelősét: a kormány

origo.hu

Kiderült, együtt van-e még Krausz Gábor és Mikes Anna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 30.: A Szűz jól teljesít, az Ikrek megkönnyebbül kedden

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Diana hercegné: Nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár