Létrehozva: 2022.08.23.

Jolly leküldte a színpadról Zoltán Erikát: üzent az énekesnő

Óriási felháborodást okozott Tarcsi Zoltán, azaz Jolly legutóbbi posztja, melyben Zoltán Erika vált a célpontjává. Az énekes egy videót osztott meg közösségi oldalán, s bár szó szerint nem írta le, gyakorlatilag leküldte a színpadról a Szerelemre születtem, a Túl szexi lány, és még sok más sláger előadóját, a kétszeres eMeRTon-díjas magyar énekesnőt.

Szerző Ripost

Hatalmas botrányba torkollott Jolly őszinte véleményezése Zoltán Erikáról. A mulatós sztár az énekesnő egy egri hotelben készült élő koncertfelvételét posztolta a Facebook-oldalára, melyhez degradáló véleményét is megfogalmazta. Szerinte annyira rosszul sikerült a fellépés, hogy gyakorlatilag ideje lenne már az énekes, táncos, producernek visszavonulót fújnia a színpadtól. Sorai egy igazi lavinát indítottak el a közösségi oldalon. A kommentelők nagy része szerint már csak tiszteletből is illett volna Jollynak magában tartania a véleményét, ugyanis Zoltán Erika betöltötte a hatvanadik életévét, arról nem is beszélve, hogy csaknem négy évtizede indult el a zenei pályán, több mint húsz albummal a háta mögött letett valamit az asztalra. De Jollynál ez mit sem számít, kegyetlenül odaszúrt véleményével Zoltán Erikának. 

Fotó: Matey István

Tisztelete ellenére támadt az énekesnőnek 

A poszt közzététele után csak úgy záporoztak a kommentek Jolly bejegyzése alá.  

„Hajnalban hazafelé akadtam rá erre a videóra, nem hittem a fülemnek… Pedig nagyon szerettem Zoltán Erikát, de ezt nem kéne erőltetni így, bocsi. Elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam azzal, hogy megosztottam ezt a videót” – írja a koncerten készült felvétel mellé a mulatós énekes. 

Ezzel azonban a magyarázkodás nem ért véget, ugyanis gyakorlatilag szétszedték a kommentelők a bántó megjegyzése miatt. 

Semmi rossz szándék nincs bennem, tisztelem a művésznő munkásságát, írtam is a posztomban, hogy szerettem Zoltán Erikát és a nagy sikerű dalait. Viszont szakmai füllel ez a produkció nem sikerült, és ezt rajtam kívül nagyon sokan mások is hallják… Sajnálom, ha esetleg ezzel valakinek csalódást okoztam, de ki vagyok én? Nem ez a véleménynyilvánítás fogja befolyásolni a művésznő további sikereit vagy kudarcait, mint ahogy az én pályafutásomat sem. Ez csupán egy észrevétel volt, én ilyen vagyok, lehet ezért szeretni vagy utálni, ez van! Mindenesetre én akkor állok ki élőben az emberek elé, ha meg tudom csinálni úgy, ahogy azt tőlem a közönségem elvárja. Ha nem, akkor inkább lemondom a műsort, és nem okozok csalódást a közönségnek, ennyi… Sorry 

– reagált Jolly a véleménye miatt őt ért támadásokra. 

 

Áll a bál Jolly Facebook-oldalán  

Ezt követően valóságos kommentcunami indult el az interneten. Sokan Zoltán Erika védelmére keltek, tiszteletlen megjegyzéséért a legtöbben Jollyt vették górcső alá. 

„Kedves Tarcsi úr! Csak jelezném, ha ennyi idős leszel, megnézném a te fellépésed, emellett a tiédben is rengeteg kritikát lehetne találni. Kérlek, ne szállj el, mert az a legrosszabb dolog” – írja az egyik kommentelő, míg mások szakmailag nem kérdőjelezik meg a mulatós sztár észrevételét, de a tiszteletre – ami ezúttal elmaradt – felhívták a figyelmét. 

„Biztos igazad van, szakmai füllel észreveszed, de viszont a nem jó kritikákat te sem jól viseled, szerintem jobb lett volna nem írni ide róla. Szeretjük az énekesnőt, észre se vettük volna, ha most nem jó passzban van, és a te rajongóid is elnézőek lennének veled. Ami igaz, az igaz, neked csak a magánéletedet kritizálják, ami senkikre nem tartozna…” – pirított az egyik kommentelő Jollyra, majd egy másik követő is odaszúrt Tarcsinak. 

„Most természetesen ez a véleményed, amit tiszteletben is tartunk, de 25 év múlva újból rád kérdezek, ha esetleg be fogod vállalni élőben az éneklést... Amúgy szeretem a hangod, szuper, mint Zoltán Erikának 25-30 évvel ezelőtt…” – olvasható az egyik véleményben. 

 

Zoltán Erika: Nem érdekel 

Természetesen lapunk megkereste az énekesnőt, aki csak szűkszavúan, de annál lényegretörőbben reagált az ő munkásságát, életútját és nem utolsósorban tehetségét megkérdőjelező és kritizáló Jolly által elindított botrányra. 

Őszinte leszek, a rajongóim és a barátaim is elküldték nekem azt a bizonyos posztot. De egyáltalán nem érdekel, egyszerűen nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, nem veszek róla tudomást 

– mondta Zoltán Erika a Borsnak. 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

origo.hu

Fürdőruhában mutatta meg magát Iszak Eszter - kép

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

FÜLES

Lebukott Palvin Barbi: Arnold Schwarzenegger fiával kapták lencsevégre

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó