Létrehozva: 2023.03.08.

Korda György: „Elhülyülésben biztosan nem fogok meghalni”

Az ország egyik legismertebb házaspárja meglepő dolgokat árult el a hot!-nak.

Korda György és Balázs Klári az ország egyik legismertebb házaspárja, akik ráadásul nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is töretlenül sikeresek. A sztárpár a hot! magazinnal beszélgetett és mások mellett olyan témákat érintettek, hogy mit tanultak egymástól, vagy hogy hogyan szerettek egymásba. 

Korda György és Balázs Klári
Az ország egyik legismertebb házaspárja kapcsolatukról mesélt a hot!-nak Fotó: W.Tamás / Gold Record Music Kft.

Mindenki Gyuri bácsija és Klárikája már negyvenévnyi házasságot tudhat maga mögött, így nem csoda, hogy ez idő alatt számos dolgot megtanultak a másikról.

Klárikától elsősorban azt tanultam, hogy nem szabad önzőnek lenni, ugyanis neki öt testvére volt, és pontosan tudta, hogyan kell alkalmazkodni másokhoz, ellentétben velem, aki egyedüli gyerek voltam a családban, és minden szeretetet, figyelmet én kaptam. Ezenkívül sok olyan tulajdonsága van a feleségemnek, ami bennem nem volt meg, ilyen például a kitartás és a következetesség, hogy ha elhatároz valamit, akkor azt véghez is viszi. Ez szintén olyan érték, amit általa kezdtem el alkalmazni a saját életemben

– mesélte Gyuri bácsi a magazinnak, míg Klárika azt fűzte hozzá:

Természetesen szakmailag is sokat fejlődtünk egymásnak köszönhetően, de Gyuritól az életről is sokat tanultam, például azt, hogy időnként érdemes könnyedebbre venni a dolgokat és nem aggodalmaskodni mindenen. De a nagy ajándék, amit elsősorban neki köszönhetek, hogy meg-tanultam több kártyajátékot, ilyen például a Texas Hold’Em, amit közösen közvetítettünk négy évig a Sport TV-n.

A kártyajátékok szerelmesei azt is elmesélték, hol- és hogyan csattant el az a bizonyos első csók, illetve hogy történt meg a sorsukat meghatározó szerelmi vallomás.

 

Már akkor beleszerettem Gyuriba, amikor még nem is volt köztünk semmi, de ezzel ő is így volt. Eleinte kicsit tartottunk egymástól, mert mindketten éreztük, hogy ez nem csak egy kaland lesz, és az ember a komolyabb dolgok előtt hajlamos megijedni. Szombathelyen csattant el köztünk az első csók, ami feltette a pontot az i-re, ugyanis addigra már biztos voltam az érzéseimben. Gyuri azt mondta nekem, hogy szeret, amire azt feleltem, hogy én is őt. Attól a perctől kezdve elválaszthatatlanok vagyunk. A történet érdekessége, hogy egykoron a szüleim között is Szombathelyen történt a végső szerelmi vallomás és a lánykérés is

 

– mondta el az énekesnő.

Akik egy kicsit is képben vannak a házaspár történetével, azok jól tudják, hogy kapcsolatuk mellett karrierjük is töretlen: mai napig rendszeresen koncerteznek és rendkívül aktív életet élnek. Utóbbira a 84 éves Gyuri bácsi különösen figyel, hiszen igyekszik frissen tartani az elméjét.

Időnként az utcanevekre már nem emlékszem, ellenben negyven évvel ezelőtti kártyapartikat tudok szóról szóra visszamondani, pontosan tudom, hogy kinél milyen lapok voltak. A Jóisten adománya, hogy ilyen érzékem van a kártyajátékokhoz, ugyanis ez tartja élesen az elmémet. Ki merem mondani, hogy elhülyülésben biztosan nem fogok meghalni. Amellett, hogy a kártyázás egy nagyon kedves szórakozás számomra, rengeteg kivételes embert ismertem meg általa, akiknek a szellemisége nagy hatást gyakorolt az életemre

– részletezte Korda György.

Az izgalmas beszélgetés további részleteit - melyből az is kiderül, hogy hamarosan nagykoncertre készülnek -  keresd a szerdán megjelent hot!-ban! 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, milyen egyszerűen ellophatják adatainkat a nyaralás alatt

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

magyarnemzet.hu

„Menjetek ti Ukrajnába, és szolgáljatok ti!” – káosz az ukrán konzulátuson

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Lebukott Palvin Barbi: Arnold Schwarzenegger fiával kapták lencsevégre

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

FÜLES

Hiába könyörög Károly: nem fog engedni a kérésének Meghan Markle