Létrehozva: 2023.03.09.

Váratlan tanú tűnhet fel L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében nagy fordulat történt, a gyermekelhelyezési perben váratlan tanú tűnik fel. A volt párja, Hopp Csilla, akit pont Kingáért hagyott el.

Míg Körtvélyessy Kinga egyedül jelent meg szerda reggel a válóperükön, addig L.L. Junior Dominikáról, a kedvese, Dárdai Blanka ölelő karjaiból követte figyelemmel az eseményeket. A távollét nem lehet számára könnyű, hiszen nem tudott azonnal reagálni a bíróságon elhangzottakra, helyette az Instagram-oldalára posztolt dühösen. A zenész nem válogatta meg a szavait - írja a Bors

Junior körül kezd elfogyni a levegő (Fotó: Markovics Gábor)

"Én nem is értem, hogy miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik... Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meg lesz, de az, hogy havi 250 000 forintos gyerektartást igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon au új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!"

L.L. Junior talán nem véletlenül ilyen indulatos... A Bors megbízható forrásból származó információi szerint ugyanis még a házassága alatt szinte minden vagyonát Körtvélyessy Kingára íratta, többek között azt a törökbálinti ingatlant is, ami megközelítőleg 300 millió forintot ér. Vagyis papíron semmilye sincs. Hogy a válóperükben felmerülő anyagi kérdések így hogyan rendeződnek, az nagyban függ majd Kinga jóindulatától, hiszen ha akarja, beköltözik a medencés házba és onnan soha többet nem teszi ki a lábát. A szőke édesanyának azonban ez nem érdeke, ő azt szeretné, ha a közös kislányuk életében aktívan jelen legyen a gyermek édesapja is, ezért esze ágában sincs kiforgatni a vagyonából Juniort. 

Körtvélyessy Kinga egyedül érkezett a válóperre (Fotó: Bánkúti Sándor)

A válás során a feleknek meg kell egyezniük a vagyonelosztásban és a gyermekelhelyezésben is, és ez utóbbiban is egészen mást gondol a történetről L.L. Junior, mint Kinga. A zenész ugyanis még decemberben egy olyan kérvényt nyújtott be a bírósághoz, hogy nála is hetente több napot tölthessen a közös kislányuk, Lilike, így az egyik nagy harc ezen a fronton nyílhat. Hogy a házaspár tagjai mit meg nem tesznek a győzelem érdekében, arról jól árulkodik Junior lépése: megbízható forrásból úgy értesült a Bors, hogy a zenész a volt feleségét, Hopp Csillát is beidéztette tanúnak. Tehát annak az asszonynak kell majd azt bizonygatnia, hogy Junior milyen jó apa, akit épp azért a nőért hagyott el, akivel most épp válnak... Ezt az értesülést alátámasztja Junior Instagramon közzétett bejegyzése is, hiszen ott ő is megemlíti, hogy majd Csilla megvédi őt: 

L.L. Junior a tárgyalás után írta ki ezt, Dominikáról (Fotó: Instagram)

Hogy Csilla valóban elmegy megvédeni a volt férjét, az még a jövő zenéje. A valóperes tárgyalás bő egy hónap múlva folytatódik, amin nagy valószínűséggel részt vesz a zenész is. Hiszen személyesen mégiscsak hatékonyabb az érdekeit képviselni. Ami biztosnak tűnik, hogy ez a válóper nem lesz egy csendes megbeszélés, ahogy közeledik a végső ülés ideje, annál feszültebbek lesznek a felek.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

ripost.hu

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka

mandiner.hu

Kövessék a pénzt! – a CIA egykori specialistája kitálalt az Északi Áramlat felrobbantásáról

origo.hu

Megrázó vallomást tett válásáról a TV2 sztárja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

FÜLES

Lebukott Palvin Barbi: Arnold Schwarzenegger fiával kapták lencsevégre

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó