FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2023.10.29.

"Nagy szívfájdalmam volt..." - Kiderült, kivel csalta meg Mazsit Berki Krisztián

Miután megszületett Berki Krisztián és Mazsi közös kislánya, valami megváltozott a házasságukban. A sztáranyuka állítja: férje megcsalhatta őt.

Szinte hihetetlen, de lassan másfél év telt el azóta, hogy Berki Krisztián örökre lehunyta a szemét... Most viszont eljött az ideje annak is, hogy volt felesége kitálaljon arról, mi történt köztük az utolsó hónapokban.

Nos, mondhatnánk azt is, hogy a tragédiát már egy régóta tartó szenvedés előzte meg.

Berki Krisztián megcsalta Mazsit, miután megszületett közös gyermekük (Fotó: Ripost)

Hűtlenség, megromlott házasság

Mazsi tehát úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy tisztázza a dolgokat elhunyt férjével kapcsolatban. Mindezt a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsor felvételén tette meg, s többek között megemlítette azt is, hogy a házasságuk akkor romlott meg igazán, mikor szerelmük gyümölcse, a kis Emma megszületett. 

Ez még nem is annyira meglepő, hiszen már Berki halálát követően is szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy az egykori Fradi-vezér félrelépett. Sőt, azt is beismerték, hogy küzdenek a házasságukért. Mazsi azonban most olyan részleteket osztott meg, melyeket még sosem hallhattunk. 

"Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak" - mondta a műsor ajánlójában a sztáranyuka, aki azt is megemlítette, hogy ismeri a szóban forgó hölgyet, ugyanis az egyik üzleti partnere volt. Ráadásul amíg Mazsi a kórházban volt a kislányával, addig Berki feltehetően a szeretőjével volt. 

"Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött."

Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki 

– fogalmazott Renáta, aki nem kívánt többet elárulni a titokzatos nő és volt férje románcáról, azonban lapunk megtalálta ki az, akivel Krisztián félrelépett.

Férjes asszonyt csábított el Berki

Az már magában sok embernél kiverte a biztosítékot, hogy Krisztián magára hagyta újszülött gyermekét és feleségét, azonban mint kiderült, szeretője is családos nő volt. Feltehetően a közös munka hozta őket közelebb egymáshoz, hiszen mint azt már korábban is említettük: üzleti partnerek voltak. 

Már a kislányuk születése előtt is voltak hullámvölgyek, de a pokol csak azután szabadult el, hogy Emma a világra jött. A megcsalás csak egy gond volt a sok közül, de az is igaz, hogy a kapcsolatuk végére ez tette a pontot. Pont, mint Pamelánál...

 – kezdte lapunknak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki pár információt is megosztott Krisztián szeretőjéről. 

"Egy ismertebb üzletasszonyról van szó, a vállalkozását több tízezren követik, és annak idején Berkiékkel is együttműködött. Azt nem tudom pontosan, hogy a románcuk mióta tartott, de az biztos, hogy munkakapcsolatból lett "szerelem". A hölgy egyébként egy férjezett édesanya, és Mazsit is jól ismerte. Sőt, külsőre is nagyon hasonlítottak, valószínűleg ez is megfogta Krisztiánt" - tette hozzá az informátor.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Végre tényleg szuper újítást kap a Windows 10

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

hirtv.hu

Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

travelo.hu

Videó: Ingyen nézhetitek meg ezt a díjnyertes, magyar természetfilmet

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

FÜLES

Hiába könyörög Károly: nem fog engedni a kérésének Meghan Markle

FÜLES

Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról