FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.04.15.

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Dávid Petra talán az egyik legnépszerűbb szereplője a műsornak, ám ennek a népszerűségnek megvan az ára. Mint kiderült, számtalan bántó és sértő kommentet kap, amelyekben azt bírálják, hogyan viselkedik a Házasság első látásra adásaiban.

Dávid Petra neve mindenkinek ismerősen cseng már, hiszen ő is csatlakozott ahhoz a kísérlethez, amiben első látásra kimondja az igent egy idegen férfinek. Nos, azt már a nézők is tudják, hogy a csinos személyi edző egy lemezlovashoz ment hozzá, és azt is kijelenthetjük, hogy a házasságuk nem indult túl fényesen. A gondok már ott kezdődtek, hogy Petra férje egy szőke hajú lányt várt az oltárnál, és a helyzeten az sem javított, hogy nagyon nehezen találták meg a közös nevezőt. Ezáltal az egyik legmegosztóbbak lettek a műsorban, és bőségesen jutott nekik a negatív kommentekből is...

Dávid Petra - Házasság első látásra
Házasság első látásra - Dávid Petra szörnyű kommenteket kap (Fotó: Polyak Attila)

Házasság első látásra: Dávid Petrát 50 éves férfinek nézték

Petra sosem csinált titkot belőle, hogy edzői tevékenysége előtt koránt sem élt egészséges életet, az elmúlt 9 évben azonban átvette az irányítást teste felett és sikerült elérnie a hibátlan formát. Bár ő ezt nem mindig érzi így, a környezete igyekszik meggyőzni róla, hogy úgy tökéletes, ahogy van, viszont az elmúlt időszakban azért kijutott neki a negatív megerősítésekből is. Vannak ugyanis olyan vakmerő fotelhuszárok, akik olyan jelzőket használnak Petrára, minthogy 50 éves és férfi...

50 éves vagyok és férfi...

Ilyen kommenteket kapok általában. Ezek engem végtelenül szórakoztatnak, jókat nevetek rajtuk, de szerintem ez azért van, mert az elmúlt 8-9 évben sikerült megedződnöm. Persze ez idő alatt voltak olyan beszólások, megjegyzések, amik nekem is rosszul estek. Ilyen volt például, mikor valaki azt mondta, hogy én életem végéig egyedül leszek, és hogy olyan vékony vagyok, hogy sosem lehet gyermekem. Ezek érthető módon megérintettek, de most már tudom az ilyen jellegű megnyilvánulásokat is a helyükön kezelni. Ja, és hozzátenném azt is, hogy ezek a negatív hozzászólások körülbelül 1-2 %-a az összesnek, nagyrészt most már kedves és támogató kommenteket kapok!" - kezdte lapunknak Petra, aki bár tényleg jót szórakozik az indokolatlan hozzászólásokon, azért azt is bevallotta, hogy volt egy pont, amikor majdnem megtört. Többen elkezdték írogatni a videói alá, hogy a Házasság első látásra forgatásán biztosan többet ivott a kelleténél, illetve hogy használhatott olyan szereket is, amiket nem kellett volna. Persze a jóérzésű televíziónézők tudják, hogy ez nem igaz, a csinos edző mégis elgondolkodott azon, hogy csináltat egy vérvizsgálatot, hogy bebizonyítsa a kételkedőknek is az igazát. 

Volt egy dolog, amit nagyon felkaptak velem kapcsolatban, és az az volt, hogy én piás meg drogos vagyok. Annyiszor kaptam ezt meg, hogy azon gondolkodtam, elmegyek egy vérvizsgálatra, hogy bebizonyítsam, nincsen semmi a szervezetemben. Aztán rájöttem, hogy nekem nem kell bizonygatnom senkinek, így ezt is elengedtem.

 - tette hozzá Petra. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Litvánia felrobbantaná a krími hidat, az oroszok erősen reagáltak

origo.hu

Király Viktor ezzel a módszerrel fogyott 16 kilót

borsonline.hu

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából

vg.hu

Bőnyi késelés: otthonról hozta a kést a kislány

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

hirtv.hu

Bőnyi késelés: megszólalt a rendőrség + videó

origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit - fotó

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Szomorú valóság, erről is le kell mondania Katalin hercegnének

FÜLES

"25 éve az életem része" - lerántotta a leplet egy titokról Tóth Gabi

FÜLES

Nem várt fordulat: Harry herceg visszatér Angliába, Meghan nem tart vele

FÜLES

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége