Létrehozva: 2023.12.31.

Jákob Zoli rongyrázó szilvesztere: medencén táncolva köszönti az új évet

Ahogy a milliárdostól megszokhattuk, nem sajnálja a pénzt egy jó szórakozásra. Idén azonban Jákob Zoli még tőle is furcsa módon, órákkal korábban koccint az új évre.

Jákob Zoltán hihetetlen szilvesztert varázsolt magának. Pontosabban ötöd magának, ugyanis lányaival, volt párjával és annak aktuális partnerével köszönti az új évet, ráadásul 4 órával korábban, mint a magyarok nagy része. 

Jákob Zoli
Jákob Zoli családi körben tölti a szilvesztert (Fotó: Szabolcs László)

Különleges naphoz, különleges helyszín 

Karácsony után egy nappal azonnal bőröndöt ragadott a brigád és célba vették a Maldív-szigeteket, ahol másfél hetet töltenek összesen. Óriási buli, óriási felhajtás, épp olyan, ami egy milliárdos férfihoz illik. Pláne, hogy Zoli számára Maldív egy igen bevált és kedvelt helyszín. Lássuk be, egy cölöpökön álló vízi villa tényleg megkoronázza a szilvesztert, nem beszélve az alatta úszkáló cápákról. 

Szóval nagyon vicces belegondolni, hogy 4 órával korábban köszöntöm majd az új évet, mint az otthoniak. Elég furcsa lesz így hazatelefonálni.

— mesélte nevetve Zoli, majd gyorsan válaszolt arra a kérdésünkre is: nem kellemetlen-e számára a második exfeleségének új párjával koccintani éjfélkor: 

Megkedveltem a pasit, aki egyébként mérnökember, akárcsak én. Nagyon jó a humora és nyugodtan mondhatom, hogy barátok lettünk. Szinte hagyomány, hogy így öten együtt töltjük az ünnepeket.

Az összetartó, de mégis érdekes családról egy érzékenyebb témával kapcsolatban is megnyílt a milliárdos. Kiderült, hogy első feleségével az elmúlt időben nem tartja szorosan a kapcsolatot. Keveset beszélnek és keveset is találkoznak. 

„Semmilyen komoly konfliktus nincs a háttérben, csak valahogy így alakult az élet. Azonban a közös fiúnkkal folyamatos kontaktban vagyok. Ő már felnőtt és van egy barátnője is, de azért sok időt töltünk együtt. Minden héten egyszer együtt főzünk és mivel a munkatársam, ezért időnként utazunk is közösen” — mondta lapunknak.  

Jákob Zoli
Megkedvelte exfeleségének párját Jákob Zoli (Fotó: Szabolcs László)

Rongyrázás a Maldív-szigeteken 

Elárulta a szilveszteri menetrendet Zoli, amit a helyiek szerveznek ilyenkor. 

Egy sokfogásos ünnepi vacsorával kezdünk.

„Hatalmas felhajtás lesz. A szilveszteri lakomát egy hajnalig tartó koktélozós, bulizós őrület követi majd. Érdekes lesz, mert egy medence tetején alakítják ki a táncparkettet, ha jól láttam, ráfektettek egy erős üveget, amit aznap este bevilágítanak” — árulta el a korábbi Nagy Ő, aki nem titok, hogy nagyon szeret költeni a szilveszteri bulikra. 

Jobban szeretem a karácsonyt, mint ünnepet, de sokkal többet költök szilveszterkor. Talán ezt az ajándékok befolyásolják, mivel karácsonykor nem szoktam drága dolgokkal meglepni másokat.

— mesélte Jákob Zoli. Persze rögtön kiemelte, hogy félreértés ne essék, nem azért nem ad luxus tárgyakat, mert sajnálja szeretteitől, csupán nem akarja, hogy nagy legyen a kontraszt és a másik fél rosszul érezze magát, ha olcsóbb ajándékot vett neki. 

Jákob Zoli
Jákob Zoli jóval többet költ szilveszterkor, mint karácsonykor (Fotó: Markovics Gábor)

Az újévi fogadalom szent dolog 

Zoli azon kevesek közé tartozik, akik szinte mindig betartják újévi fogadalmaikat. Ez reméli, idén sem lesz másképp. Tehát 2024-re vonatkozó ígérete az lesz, hogy több energiát fektet az edzésbe. Tervei szerint heti kétszer mindenképp szeretne mozogni, mert idén úgy érzi, elhanyagolta magát. 

„Év elején még heti háromszor is volt motivációm edzeni, de ahogy teltek a hónapok, egyre kevesebb időt szántam erre. Ha a decembert nézzük, akkor egyszer se edzettem. Ezt még kimondani is rossz, de igaz, ezért jövőre nagyon oda akarok erre figyelni” — mondta a TV2 sztárja, aki emellett arról is megemlékezett, mikor két éve, szintén újévkor megfogadta, hogy nem iszik alkoholt, vagy legalábbis mértékkel. Ezt a szokását azóta is tartja. 

Ünnepnapokon, vagy különleges alkalmakor maximum koccintok egy fél pohár pezsgővel, de semmi több.

— vallotta be lapunknak. 

Nem kell alkohol ahhoz, hogy feloldódjak, és erre büszke vagyok.

 — tette még hozzá. 

Jákob Zoli minden évben megfogad valamit (Fotó: Markovics Gábor)

A munkatársak sem maradhatnak ki 

Köztudott, hogy Zoli kifejezetten jó, mondhatni baráti kapcsolatot ápol kollégáival. Nem csak munkában, de azon túl is sok időt töltenek együtt, amiről mindig a népszerű férfi gondoskodik. Korábban egy interjúban azt is elárulta, hogy szívesen ad nekik utazást ajándékba, legyen szó a cégénél töltött évfordulóról, születésnapról vagy karácsonyi jutalékról. Ez természetesen idén se volt másképp. Ráadásul a médiában berobbant ikonikus szakítás is egy ilyen utazás során történt, mikor a milliárdos videón keresztül jelentette be, hogy külön utakon folytatják a Nagy Ő műsor során választott párjával, Bettivel. Na de egy koccintás a kollégákkal szilveszterkor se maradhat el. Meghívta őket a Maldív-szigetekre, csak kicsit másképp. 

„Három munkatársamat is elhívtam ide szilveszterezni, azzal az úgymond kritériummal, hogy arrébb szálljanak meg, a szigetország egy másik szép részén. Egyik barátom rá is bólintott, akivel 10 éve dolgozom együtt. Eljött kettesben a párjával, aztán reméljük, össze tudunk futni szilveszter napján” — nyilatkozta Zoli lapunknak. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

borsonline.hu

Iszak Eszter megmutatta: már ennyire gömbölyödik a pocakja

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

mandiner.hu

Cseh Katka titka nem titok többé, lebukott a díszpinty

origo.hu

Fürdőruhában mutatta meg magát Iszak Eszter - kép

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Barackpopsit „gyúrt” magának Lissák Laura - Fotó

HŰHA

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról