Létrehozva: 2021.12.30.

Randalírozott a kocsmában, ez lett a történet vége

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki még nyáron egy lakiteleki bár teraszán ököllel és egy sörösüveggel bántalmazta az egyik ismerősét, majd Tiszakécskén egy padon ülő férfibe kötött bele és meg is verte.

A Kecskeméti Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 májusában egy lakiteleki bár teraszán ököllel és egy sörösüveggel bántalmazta az egyik ismerősét, majd júniusban Tiszakécskén egy padon ülő férfibe kötött bele és meg is verte.

A büntetett előéletű vádlott május 15-én este egy lakiteleki bár nyitott teraszán szórakozott. Ugyanitt italozott a vádlott egyik régebbi ismerőse is. Beszélgettek, majd a vádlott a sértett egyik kérdésén feldühödött és ököllel kétszer arcon ütötte az ismerősét.

Képünk illusztráció. Fotó: Pixabay

Ezután a férfi még egyszer megütötte a sértettet, mire az ismerős védekezésként az arca elé kapta mindkét kezét és kérte a vádlottat, hogy fejezze be a bántalmazást. A védekezést látva a férfi ismét dühbe gurult, felkapott a közeli asztalról egy sörösüveget, amivel a másik arca felé ütött.

Az ütés azonban az ismerős felemelt kezeit találta el és az üveg össze is törött. A bántalmazás miatt a férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Egy hónappal később, egy hajnali időpontban a vádlott Tiszakécskén sétált, ahol meglátta egy másik ismerősét, aki egy padon ült. Odament hozzá, kötekedni kezdett vele és leült mellé. Átkarolta és kérdéseket tett fel neki, de ezekre a sértett nem válaszolt.

Emiatt a vádlott dühében ököllel a férfi arcába ütött. Az ismerős csuklóját is megszorította, valamint trágár szavakkal szidta és öléssel fenyegette. Végül még egyszer az arcába ütött. A vádlott akkor hagyta abba a bántalmazást, amikor meghallotta, hogy szóltak a rendőrségnek. A verés miatt ez az ismerős is könnyebb sérüléseket szenvedett, mindkét sértett kérte a vádlott megbüntetését.

„A többszörös és különös visszaeső vádlottat az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettén kívül garázdaság vétségével és két rendbeli könnyű testi sértés vétségével vádolja. Az ügyész végrehajtandó fegyház, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben azzal, hogy a fegyházból ne legyen feltételes szabadságra bocsátható. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni„ – írta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló: alkoholista lett Anne Hathaway

origo.hu

Király Viktor ezzel a módszerrel fogyott 16 kilót

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

mandiner.hu

Könnyen rákot okozhat, ha így issza a kávét

ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

magyarnemzet.hu

Kitörhet a harmadik világháború: követelik a Taurus átadását Ukrajna számára

origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

INSIDER

Kiderült, mikortól lesz olcsóbb az üzemagyag – Érdemes még egy kicsit várni a tankolással

INSIDER

Top5: Brutális karambol Környén, hazugsággal kampányolt Magyar Péter, tizenkét ember vert félholtra az utcán egy férfit…

INSIDER

Változtak az otthonfelújítási támogatás feltételei: többen és könnyebben élhetnek a lehetőséggel!