Létrehozva: 2022.04.14.
Módosítva: 2022.04.15.

Több millió magyart sértettek vérig a baloldal megmondóemberei

Nyomorult, semmit sem értő, agymosott, igénytelen külsejű, megvehető. Ilyen emberként írta le több balliberális újságíró és véleményvezér a Fidesz–KDNP-szavazóit a választások utáni napokban.

A Mediaworks Hírcentruma összeállításában felidézte a legmegdöbbentőbb gyalázkodásokat, amelyekkel példátlan módon kétségbe vonták több mint hárommillió magyar választópolgár döntési kompetenciáját.

Mérő Vera és Puzsér Róbert: szerencsére ők mindig mindent jól tudnak... (forrás_ YouTube)

Az április 3-i soha nem látott Fidesz–KDNP-győzelem, vagy az ellenzék szemszögéből az újabb brutális vereség következtében számos balliberális értelmiségi és egyéb megmondóember vallott színt és tárta fel, mit is gondol valójában a magyar emberekről. A nyilatkozataikból világosan kiderült, amit korábban legfeljebb szűk körben hangoztattak, nevezetesen, hogy végtelenül lenézik a magyar társadalom döntő többségét, a Fidesz szavazóit ostobának, igénytelennek, tájékozatlannak és agymosottnak nevezték, szerintük sok a félanalfabéta, akiket meg lehet vásárolni. Egyesek még rasszista felhangú véleményeket is megfogalmaztak, azt sérelmezve, hogy szerintük sok cigány ember is szavazott a kormánypártokra.

 

A bukott jelölt szerint köd homályosítja el a Fidesz-szavazók látását, akik a legszegényebb rétegekből valók.

 

Tájékozatlan, agymosott Fidesz-szavazókról értekeztek

Mérő Vera, a Klubrádió műsorvezetője rögtön a választások másnapján beleszállt a Fidesz-szavazóiba a Reggeli gyors című műsorban. Konkrétan azt mondta:

"(…) hát mi látjuk, mert mi olvasunk híreket, meg nyilván a hallgatóink is, de hát egy átlag fideszes szavazó, vagy mondjuk, aki el van zárva a független médiától, az nem feltétlenül botlik bele ezekbe a hírekbe."

Az nem derült ki a szavaiból, hogy milyen adatokra, tényekre alapozza ezt a sommás véleményt.

A Klubrádió másik műsorvezetője, Para-Kovács Imre, ugyancsak április negyedikén, az Ötös című műsorban

a magyarok „intellektuális állapotán” gúnyolódott.

"Egyet nem értek még. Hogyha önök mint nép ilyen intellektuális állapotban vannak, hogyhogy nem kapott 10 százalékot a Gődény pártja? Hát ez a minimum lett volna. Én legalábbis elvártam volna, hogy akkor azokat is tolják be, ha már a nácikat sikerült."

Aztán az Esti gyors című műsorban Hardy Mihály keretbe foglalta a rádió választási „elemzéseit”, amikor arról értekezett, hogy a Fidesz szavazótábora részben félrevezetett, agymosott emberekből áll. 

"Jogos a kérdés, hogy akkor az a 2 millió 700 ezer szavazó, aki most is a Fideszre adta a voksát, ők vajon mind félrevezetett, agymosott emberek lennének? Részben azok, de csak részben!"

 

„Orbán népét” gyalázta Csáki Judit

Két nappal a választások után állt elő egy hosszabb Facebook-bejegyzéssel Csáki Judit baloldali újságíró, aki mindent alulmúló stílusban becsmérelte a Fidesz szavazóit. Szerinte „Orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement” és sok a cigány. Érdemes őt is szó szerint idézni: "(…) ma láttam orbán magyarországát. nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig-alig tudó embereket, akik megkérdezték, hogy a három lap közül melyikre kell húzni a négy nemet. ez a tömeg – mert ez tömeg – az a bázis, ami a kétharmadot biztosítja neki. orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement – elképedtem, amikor a névjegyzékben láttam, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. ez a többség, mint látjuk. de én láttam ma azt is, hogy orbánnál és lakájhadseregénél nincsen határ. besegítették a parlamentbe a náci pártot, mert a saját hétköznapi fasizmusuknak kell egy támasz jobbról. a rendes embereknek itt nincs sem jövő, sem jelen. fiatalok, húzzatok innen, mi ezt a kis időt már csak kibírjuk valahogy. de egy hitvány banánköztársaságban élni, páriaként, szégyenben – nektek ennél több jár az élettől, és nem arra neveltünk benneteket, hogy egy ilyen alak és szolgái miatt kelljen pirulnotok és magyarázkodnotok a világban.”

 

Üzenhetnénk valamit a Csáki Judit-féléknek, de minek? A nép éppen most üzent nekik.

Az idézetben látható, hogy a magyar helyesírás szabályait is figyelmen kívül hagyta az újságírónő, érezhetően indulatosan, gyűlölettől vezérelve csapta össze a közösségi oldalán a posztot. Később annyit módosított, hogy a publikusról, tehát mindenki számára látható státusról a bejegyzést átállította privátra, így azóta csak az ismerősei számára elérhető. A változtatást azzal indokolta, hogy rengeteg gyalázkodó kommentet kapott, amiket nem szeretne látni. Azt is kijelentette, hogy továbbra sem írna másképpen, tehát egyáltalán nem bánta meg a minősíthetetlen állításait, nem kért elnézést senkitől. Csákit – aki egyébként a Momentum vezető külpolitikusának, Radnóti Andrásnak az édesanyja – a fent idézett bejegyzése után keményen kritizálta mások mellett Schiffer András volt LMP-elnök is, aki szerint a színikritikus ezzel megalapozta a Fidesz 2026-os négyötödös győzelmét. Schiffer még Csurka Istvánt idézve megjegyezte: 

"Tudja kedves Csáki Judit, egy drámaíró egyszer azt mondta, hogy maguk nem választást akarnak nyerni, csak be akarnak ülni a zsűribe. Hát most a nép megmondta, hogy nem kér a zsűriből. Ideje volt."

 

Homo orbanicusokat vizionált Puzsér

 

A zavaros teóriáiról ismert baloldali „megmondóember”, Puzsér Róbert is beszállt a magyar választók gyalázásába. Szerinte a Fidesz tábora elöregedett, de a „homo orbanicus” újratermelődik. A Facebook-oldalán Puzsér ezt a következtetést vonta le a választási eredményből: 

"...kiderült, hogy tízből hat magyar nemzeti radikális. Kiderült, hogy a Fideszt a demográfia sem váltja le, hiába öregítette el a táborát, a homo orbanicus minden nemzedékben újratermeli magát."

De idézzünk egy régi vágású, pártállami indíttatású újságírót, Németh Pétert, aki a Népszava véleményrovatában fejtette ki, hogy a magyar nép szerinte minden rosszat elvisel. 

"De a mi népünk türelmes. A mi népünket nem érdekli, ha a hatalom hazudik neki, ha a szeme léttára lopja szét az országot, és az sem érdekli, hogy szabadságban él-e vagy sem. A magyar ember jól elvan, ha nem működnek a jogállami normák, és mindaddig, amíg maga nem kerül szembe a politika nagyjaival, addig hátat fordít minden igazságtalanságnak."

 

A gyalázkodás egy hét után sem ért véget.

Tóta W. Árpád a Facebookon tette fel a baloldali értelmiség nagy kérdését:

"Orbán érti a néplelket. Az ellenzék bezzeg nem érti. És mi van, ha a néplélek téved? Mi van, ha a néplélek ostoba, mint a s*gg?"

Az említett balliberális médiamunkások és véleményvezérek ezekkel a kijelentésekkel több millió magyar embert aláztak meg csupán azért, mert éltek a választójogukkal és a baloldali összefogás helyett a kormánypártokra voksoltak.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria

INSIDER

Megszólalt a szakértő a jubileumi pontyfogóversenyről

INSIDER

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat! - Videó

INSIDER

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe