Létrehozva: 2022.05.04.
Módosítva: 2022.05.04.

Genderőrület: Idén az angol nyári táborokban a női kollégiumban alszanak a magukat lánynak valló fiúk

A transznemű tinédzserek kiválaszthatják, hogy melyik zuhanyzót, mosdót és hálótermet használják. Mindezt angol közpénzből.

Tovább folytatódik Európában a genderőrület: Angliában most az borzolja a kedélyeket, hogy az idei nyári táborokban a magukat más neműnek valló fiatalok ott alszanak és használnak mosdót, ahol nekik „kényelmesebb”: tehát ha egy fiú magát lánynak vallja, akkor nyugodtan alhat a lányok hálótermében. Ezt transz nyelven persze már úgy illik nevezni, hogy a „biológiailag lányok” hálótermében alhatnak a magukat lánynak valló „biológiailag fiúk”.

Fotó: Facebook

Az angol National Citizen Service (NCS) elnevezésű programot 2011-ben alapította David Cameron brit politikus, Anglia korábbi miniszterelnöke. A 15-17 éves korosztály számára létrejött fejlesztési programot az Egyesült Királyság kormánya finanszírozza, tehát közpénzből működik, már több mint 1,3 milliárd fontot kapott eddig az adófizetők pénzéből. A The Telegraph azt írja, a programot most azzal vádolják, hogy veszélybe sodorja a fiatalokat azzal, hogy meghagyja nekik, hogy melyik zuhanyzót, mosdót és hálótermet használják.

„Az NCS mindenki számára nyitott, és ez alól a transz emberek sem kivételek. Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan környezetet teremtsünk, amelyben minden tinédzser biztonságban érzi magát, és önmaga lehet. Tehát, ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van, például szeretnéd cserélni a vécéket, öltözőket –, tudasd velünk, és mi együttműködünk, hogy a lehető legkényelmesebb élményt nyújthassuk” – áll a program gyakran ismételt kérdései között.

Az egyik édesanyának, aki aggályait fejezte ki emiatt, állítólag azt mondták, hogy ha a lányok nem érzik jól magukat egy fiúkkal közös hálóteremben, akkor a „személyazonosság tiszteletben tartására” kell nevelni őket. Egy másik édesanya arról mesélt, hogy 2019-ben a fia azért hagyta ott a nyári tábort, mert egy férfi kollégiumban lakott egy transz fiúval, aki egy másik – nem transz – fiúval folytatott szexuális kapcsolatot – nyilván hálótermen belül.

A szervezők azért tesznek kivételt: a lányok például múltbéli traumájuk vagy vallási meggyőződésük miatt megtagadhatják, hogy biológiailag fiúval kerüljenek egy hálószobába. Cameron nyári táborában tehát teljes a kavarodás: a magukat lánynak valló fiúk ott alszanak, ahol szeretnének, a lányok viszont csak nyomós indokkal tagadhatják meg, hogy ne kerüljenek egy fiúval egy hálóterembe, vagy zuhanyzóba.

Angliában naponta legalább egy gyermek megváltoztatja a nemét, Svédországban pedig 10 év alatt 150 százalékkal nőtt azoknak a kislányoknak a száma, akik fiúknak érzik magukat. Az egyik brightoni iskolában 1600 diák közül 76 állította magáról, hogy ő valójában transznemű, a nemváltó kamaszok többsége azonban később megbánja döntését. A magukat transzneműnek valló fiatal fiúknak 70–98, a lányoknak pedig 50–88 százaléka idővel visszatér a biológiai neméhez.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így bántalmazta feleségét Magyar Péter - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

borsonline.hu

Gyászol Vajna Timi, feketébe borultak a közösségi oldalai

hirtv.hu

Brutális választ ígértek az oroszok Amerikának

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

origo.hu

Nevet változtatott és külföldre költözött a Megasztár egykori énekesnője

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 29.: a Kos rászánja magát a lépésre, a Nyilast fellelkesíti egy ügy

ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Top5: Brutális karambol Környén, hazugsággal kampányolt Magyar Péter, tizenkét ember vert félholtra az utcán egy férfit…

INSIDER

Változtak az otthonfelújítási támogatás feltételei: többen és könnyebben élhetnek a lehetőséggel!

INSIDER

Dráma Tatán: minden előzmény nélkül esett össze holtan egy 50 éves nő

INSIDER

Szentesi késelés: ismerte gyilkosát az áldozat, személyes bosszú állhat a háttérben