Létrehozva: 2023.04.12.
Módosítva: 2023.04.12.

Holtan találták meg a Szentendréről eltűnt menedzsert

Február végén tűnt el otthonából a HR menedzser, nagy erőkkel kereste a rendőrség is. Legutóbb már arról szóltak a hírek, hogy külföldre menekülhetett, ám kiderült, erről szó sincs. A Szentendréről eltűnt Ervinre holtan találtak rá.

Idén február végén tűnt el szentendrei albérletéből Ervin, akit rengetegen kezdtek el keresni. A férfit utoljára egy szentendrei, papszigeti dohányboltban látták, eltűnésekor terepszínű ruhát viselt. Mivel a HR menedzserként dolgozó Ervin családja elzárkózott a nyilvánosságtól, az ügyben egyre több lett a találgatás és a rejtélyes körülmény. Sajnos kiderült, hogy a találgatásoknak nem volt alapjuk, a Szentendréről eltűnt Ervint ugyanis holtan találták meg.

A Szentendréről eltűnt Ervint a rendőrség is nagy erőkkel kereste. Fotó: Pexels

Azt gondolták, hogy önszántából ment el

A balatoni állandó lakcímmel rendelkező, ám Szentendrén, albérletben élő férfi eltűnésének körülményei már az ügy legelején sem voltak teljesen világosak. Bár a család azt állította, hogy a férfit egy nővel látták utoljára, az Ervin kereséséről szóló rendőrségi posztban erre semmi sem utalt. Később arról is cikkeztek a lapok, hogy a 43 éves férfi önszántából tűnt el, talán külföldön akart új életet kezdeni. Erre utalt, hogy minden iratát, telefonját és az autóját is hátrahagyva tűnt el, és korábban már albérletét is felmondta, mert költözést tervezett. Sokak szerint eltűnésekor is azért viselhetett terepszínű ruhát, hogy „megtévessze azokat, akik elől menekül”. Ez az elmélet valószínűleg azért született, mert Ervin kutyáit megmérgezték nem sokkal eltűnése előtt, ebből sokan azt a következtetést vonták le, hogy valamilyen ellenség elől menekült a férfi.

Szentendrén találták meg a holttestét

A férfi több családtagja március 31-én feketére állította profilképét a Facebookon. Lapunk úgy tudja, a férfi holttestét Budapesten, a Lágymányos híd környékén, a Dunában találták meg. A Budapest Rendőr-Főkapitányság megerősítette a Ripostnak, hogy találtak azon a napon egy holttestet. "Az esettel kapcsolatosan idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a BRFK – a megtalálás helye szerinti illetékesség okán – közigazgatási eljárást indított" - tájékoztatták lapunkat. 

Ijesztő hasonlóságok

Az elmúlt fél évben Ervin már a második menedzser volt, akit eltűntként kerestek, végül már csak a holttestét találták meg. Tavaly szeptemberben a Pátria nyomda topmenedzsere, Szűcs Tamás tűnt el, miután hazafelé indult egy budapesti szórakozóhelyről. Keresése majdnem egy hónapon át tartott, különféle találgatások jelentek meg az ő eltűnésével kapcsolatban is, többek között az, hogy önszántából ment el, és valószínűleg külföldön bujkál. A férfi családja mindvégig cáfolta ezt az elméletet, ők biztosak voltak benne, hogy szerettük nem hagyná el így őket. Igazuk is volt, Szűcs Tamás holttestét végül Adonynál, a Dunában találták meg, valószínűleg nem sokkal azután eshetett a folyóba, hogy elhagyta a szórakozóhelyet. Szűcs Tamás vélhetően éppen ott esett bele a Dunába, ahol Ervin holttestét megtalálták...

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Drámai bejelentés: már III. Károly király temetésére készülnek

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

vg.hu

Üzemanyagárak: újabb kemény hangvételű nyilatkozat érkezett

mandiner.hu

Kövessék a pénzt! – a CIA egykori specialistája kitálalt az Északi Áramlat felrobbantásáról

origo.hu

Fürdőruhában mutatta meg magát Iszak Eszter - kép

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Ez a férfi gyilkolhatott Szentesen, elfogatóparancsot adtak ki

INSIDER

Ezért tilthatják be Magyarországon a mérgező TikTok Lite-ot

INSIDER

Ferencz Orsolya: A választáson a tét az életünk, a tét a béke

INSIDER

Menczer Tamás: Elsők vagyunk. Megint!