Létrehozva: 2023.11.04.
Módosítva: 2023.11.04.

Közel harminc év korkülönbség ellenére szeretett egymásba Zsuzsi és Balázs: "Szerelemben semmi nem számít, ami számokkal mérhető"

Zsuzsi kétszer annyi idős, mint párja Balázs, de őket cseppet sem zavarja a korkülönbség. Úgy érzik megtalálták a másik felüket, még egymás ruháit is hordják.

Az 56 éves Balla Zsuzsa és a 28 éves Németh Balázs két évvel ezelőtt TikTokon ismerkedtek meg egymással és rövid időn belül egymásba szerettek. A párt nem zavarja a közel 30 év korkülönbség és a körülbelül 170 kilométer távolság sem; Zsuzsi ugyanis Budapesten él, Balázs pedig a Balatonnál.

Balázs és Zsuzsi Fotó: Olvasói

Hétköznap több órát beszélnek telefonon és szinte minden hétvégét együtt töltenek. Szeretnek koncertekre, múzeumba, kiállításokra, virágvásárokra és piacra járni; otthon pedig közösen sütnek-főznek, takarítanak, kertészkednek, vagy összebújva filmet néznek. Mind a ketten TikTokoznak és rendszeresen tartalmakat gyártanak a csatornáikra.

A TikTokon Balázs egyik videóját belájkoltam, erre ő bekövetett. Visszakövettem, majd egy levelet kaptam tőle és elkezdtünk beszélgetni. Ez több, mint két éve volt

 - emlékezett vissza Zsuzsi. "Részemről csak egy nagyon jó fej srácot ismertem meg, és a nyilvánvaló korkülönbség miatt nem akartam többet. Balázs elmondása szerint már az első perctől kezdve érezte, hogy akar."

"Hordjuk egymás ruháit"

Balázs nagy álma, hogy a divatszakmában dolgozhasson, a könyvelőként dolgozó párja pedig ebben is támogatja.

Balázsban szeretem a lelkét, a szívét, az eszét, azt, hogy odafigyel rám, lesi minden gondolatom és nem utolsósorban a humorát. Életemben nem nevettem annyit, mint mióta vele vagyok

 - árulta el Zsuzsi. Balázs számára is fontos a humor: "Szeretem, hogy Zsuzsi mindig megnevettet, szeretem, hogy azt hallja amit mondok, egyforma az ízlésünk, hordjuk egymás ruháit."

A szerelmesek élvezik az életet Fotó: Olvasói

"A korkülönbség semmiben nem mutatkozik meg"

Zsuzsit az elején zavarta a korkülönbség, de hamar megváltozott a véleménye.

"A korkülönbség az elején nekem gondot okozott, hiszen az utcán megbámultak, a TikTok-on sok negatív kritikát kaptam, de miután éreztem, hogy ez nem befolyásolja a kapcsolatunkat, azóta már nem foglalkozom vele, sőt néha szórakoztat." Balázs számára sosem jelentett gondot, hogy 28 évvel fiatalabb párjánál. 

A korkülönbség semmiben nem mutatkozik meg, esetleg annyiban, hogy Zsuzsi fittebb, aktívabb. A korkülönbséggel nem kell birkózni, mert én egy öreg lélek vagyok és egy örök gyerek, az utóbbi Zsuzsira is igaz

- mondta a 28 éves férfi.

"Anya, látom, hogy boldog vagy és ez nekem elég"

Zsuzsinak van egy 21 éves egyetemista lánya, akire nagyon büszke.

A családjaink meglepően jól fogadták, hogy együtt vagyunk. Balázs rokonsága teljes mértékben támogatja a kapcsolatunkat, nagy szeretettel fogadtak. Én leginkább a lányom véleményétől tartottam, de hálás vagyok neki, hogy csak ennyit mondott: Anya, látom, hogy boldog vagy és ez nekem elég

 - mesélte Zsuzsa.

Zsuzsi és párja nem foglalkoznak a rosszindulatú emberekkel Fotó: Olvasói

"Nem vette el tőlem az anyaság lehetőségét"

"A jövőt nem tervezzük, hiszen nem tudhatod, hogy mikor esik a fejedre egy tégla, szóval bármi jöhet, de ha mégis valamit mondanunk kellene, akkor azt szeretnénk, hogy minél tovább együtt lehessünk. Gyereket nem tervezünk. Az egyik legfőbb aggályom az volt, hogy Balázsnak miattam nem lehet gyereke, de megnyugtatott, hogy ő sosem akart gyereket és nekem meg már különben is van, így nagyon örül, hogy nem vette el tőlem az anyaság lehetőségét."

"Szerelemben semmi nem számít, ami számokkal mérhető"

Sokan azt vallják, hogy egy kapcsolatban számít a korkülönbség. Mi ezt nem érezzük. Mindig azt mondom, hogy nem azért szerettem Balázsba, mert fiatal, hanem azért amilyen. Az egész lényét szeretem, tök mindegy, hogy hány éves. Ha megvan a szeretet, a bizalom, az odafigyelés, a hasonló értékrend, akkor mindegy, hogy kinek mikor kelt a születési anyakönyvi kivonata. Szerelemben semmi nem számít, ami számokkal mérhető, kor, magasság, súly, vagyon

 - fogalmazott Zsuzsanna. A pár a rosszindulatú emberekkel igyekszik nem foglalkozni, inkább a saját boldogságukra koncentrálnak. "Azt gondoljuk, hogy mivel csak egy életünk van, azt éljük úgy, hogy boldogok legyünk és ne foglalkozzunk mások véleményével és az elvárásokkal, amelyek a neveltetésünk során belénk nevelt társadalmi konvenciókból fakadnak vagy esetleg egyesek frusztráltságából."

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

borsonline.hu

Iszak Eszter megmutatta: már ennyire gömbölyödik a pocakja

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

mandiner.hu

Cseh Katka titka nem titok többé, lebukott a díszpinty

origo.hu

Fürdőruhában mutatta meg magát Iszak Eszter - kép

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Ez a férfi gyilkolhatott Szentesen, elfogatóparancsot adtak ki

INSIDER

Ezért tilthatják be Magyarországon a mérgező TikTok Lite-ot

INSIDER

Ferencz Orsolya: A választáson a tét az életünk, a tét a béke

INSIDER

Menczer Tamás: Elsők vagyunk. Megint!