Létrehozva: 2024.01.15.

"Szinte a hideg rázott, és akkor kimondtam: én voltam Sissi hercegnő" – előző életéről számolt be a daganatos Mirandella

Talán mindannyiunk fejében megfordult már a gondolat, van-e élet a halál után, és amennyiben igen, milyen formában születünk újjá.

Szerző Perusza Eszter

Egyre többeket foglalkoztat a kérdés, vajon van-e élet a halál után, ahogy az is, hogyan hatnak ránk előző életbeli cselekedeteink, hibáink. A lélekvándorlásban hívők úgy vélik, a tudatalattinkban elraktározott emlékek nem törlődnek azáltal, hogy következő életünk során új testbe költözünk: ezeket az emlékeinket akár elő is tudjuk hívni, ha egy nagyon mély, meditatív tudatállapotba kerülünk. A reinkarnációs utazás többek között abban is hasznunkra válhat, ha egy problémával nehezen tudunk megküzdeni – előfordulhat, hogy ez a nehézség jóval mélyebben gyökerezik, mint sejtettük.

Mirandella hisz abban, hogy több életünk is lehet Fotó: Olvasói

Korábban már írtunk Mirandelláról, arról a balatoni lányról, aki másodszor küzd meg a legalattomosabb kórral, teszi mindezt hatalmas kitartással. A nő a napokban várja az aktuális vizsgálatok eredményeit, de az eddigiek alapján úgy tűnik, egyre kevesebb daganatos sejt látszik a CT-felvételeken. Sajnos a kezelőorvos rossz hírekkel is szolgált: félő, hogy mozgás- és táncimádó lány többé nem tud felállni a kerekesszékéből. Mirandella ennek ellenére nem adja fel és töretlenül hisz a csodákban. A lány néhány évvel ezelőtt fontos lépésre szánta el magát és mély önismereti útra lépett. Eldöntötte, szembenéz legsötétebb démonaival és lelke mélyére ás. 

Amikor tíz évvel ezelőtt daganatos lettem, szinte azonnal tudtam, éreztem, hogy miért kaptam az élettől ezt a szörnyű állapotot. A daganatnak köszönhetően rájöttem, az az életfeladatom, hogy másokon segítsek és utat mutassak.

Alig egy évvel ezelőtt, egy vezetett meditáció során a betegség lelki okait kutatta a lány, gyógyítója segítségével, amikor képek villantak fel lelki szemei előtt. Ebben a különös tudatállapotban lebegett, amikor úgy érezte, hirtelen megjelent előtte egy kép, teljes életnagyságban

Szinte a hideg rázott, mintha más világra kerültem volna, és akkor kimondtam: én voltam Sissi hercegnő. Az ember ezt nem érti a tudatával, de pontosan érzi a lelkében.

Mirandella meg van győződve arról, hogy előző életében ő volt Sissi hercegnő Fotó: Olvasói

Egyre intenzívebb emlékbetörések cikáztak a lány fejében, majd egy szempillantás alatt nyert értelmet egész addigi élete: a derékig érő, szőke hajkorona, a testképzavar, a különleges és megmagyarázhatatlan vonzalom Genf és Ausztria felé, a kastélyok, az állatok és a természet iránti ösztönös szeretet.
 

A német nyelvet nagyon gyorsan megtanultam, szinte csodával határos módon. Soha, semmi más nyelvhez nem volt korábban érzékem, a németnél viszont azt éreztem, mintha mindig is az anyanyelvem lett volna.

Mirandella hisz abban, hogy azért születünk a Földre, hogy időről-időre megoldjuk karmikus feladatainkat. Éppen ezért ne ijedjünk meg attól, ha nehéz, embert próbáló helyzetbe kerülünk, ne féljünk szembenézni önmagunkkal.

Szeretném felnyitni az emberek szemét, hogy hallgassanak a belső hangjukra, a megérzéseikre, hiszen azok sosem csalnak. Minden kirakódarab a helyére kerül és lassan kitisztul a kép: tudom, hogy a mostani az utolsó életem, többé nem fogok leszületni a Földre, ha megoldom ezt az óriási életfeladatot

- zárja a beszélgetést a lány.

 

Szerző Perusza Eszter

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas képeken az orosz-ukrán háború pusztítása

origo.hu

A lengyel külügyminiszter sokkolja a világot

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

ripost.hu

Nem volt kegyes az idő a Baywatch bombázójával: sokkoló friss képeken az egykori szépség

magyarnemzet.hu

Lázár: Karácsony és Vitézy vidéken nem tudna boldogulni

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: szürkezónás akcióval debütált a 2010 előtti baloldali kormányok megoldóembere

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Tragédia a Gyáli úton: Porsche gázolt el egy férfit - helyszíni fotók!

INSIDER

Kínzó izom- és ízületi fájdalom, kimerültség: új járvány terjed Magyarországon?

INSIDER

„Szép lány volt, nagy álmokkal” – Halálra gázolták az 5 éves hercegnőt egy iskola előtt

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria