Létrehozva: 2024.03.07.

Megmutatták a bolygójukat Jenőnek a földönkívüliek: ezt látta a férfi

Időbe telt, mire egy dunaújvárosi férfi vissza tudott zökkenni a mindennapokba azok után, ami nemrég vele történt. S. Jenő egyik nap elment bevásárolni, ám ekkor egy különös, telepatikus üzenetet kapott a kasszánál. Később földönkívüliek mutatták meg neki a világukat.

Ha nem történt volna meg vele, ő sem hinné el – szögezte le a korántsem hétköznapi történetének elején S. Jenő. A 48 éves férfi szerint egy különös, dimenziókon átívelő utazáson vett részt, amelyet „ajándékba” kapott a földönkívüliektől.

A férfinek különös élménye volt a földönkívüliekkel Fotó: Pixabay

„Belefúródott a bejembe egy gondolat”

Jenő napja aznap úgy telt mint a többi: elment dolgozni, majd mikor végzett, betért az egyik közeli üzletbe. Csak néhány élelmiszert akart, ám a kasszánál fizetve jóval többet kapott… egy távoli galaxisból.

„Ahogy álltam a sorban a kasszánál, egyszer csak azt érzem, hogy befurakodik a fejembe egy gondolat, ami nem tőlem származik, és azt mondja: ma eljövünk” – idézte fel mit hallott a fejében Jenő.

A férfi alig tudott fizetni a kasszánál, annyira meglepődött. 

Rögtön azt gondoltam, biztos megőrültem, vagy agytumorom van. De nem! Jött is a válasz, hogy a földönkívüliek szólnak hozzám. Valahonnan távolról, de nem a Földről

 – árulta el Jenő.

A férfi nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hazament. Amikor viszont már mély álmát aludta, és hajnali 4-et ütött az óra, hátborzongató dolog történt: „Felébredtem és éreztem, hogy a szememen kívül egyetlen porcikám sem tud mozogni” – folytatta Jenő.

Megmutatták a világukat a szürke lények

Ekkor a sötét hálószobában, a függöny aljánál enyhe kékes fény szűrődött be – aztán szerinte megjelentek az idegenek. „Azt láttam, hogy az ágyam körül 3 alak áll, és pontosan az a tipikus szürke UFO kinézetük volt. Vézna test, szürke bőrrel, nagy fekete szemekkel, és apró vágás a szájnak. Mozdulatlanul álltak és engem néztek, ahogy fekszem” – részletezte Jenő, aki ezután a hozzá legközelebb álló arcába nézett. Azt érezte, matatnak a fejében, – ekkor erőt vett magán. „Próbáltam átvenni a kontrollt a gondolataim felett. Éreztem, hogy ezen ő is meglepődik, és elfordította a fejét a másik két idegen felé. Nagyjából 3 másodpercig nézték egymást az idegenek, aztán visszafordult felém, aki közel volt hozzám és azt a gondolatot nyomta a fejembe, hogy «kérdezz!».” - mesélte Jenő.

Ufo,,An,Alien,Saucer,Hovering,Above,The,Field,In,The
Jenő állítása szerint éjjel látogatták meg az idegenek Fotó: Marko Aliaksandr

„Kérdezz!”

Jenőt váratlanul érte elmondása szerint ez az utasítás. Ekkor következett az, amire még a legvadabb sci-fikben sem számít az ember: a földönkívüliek egy magyar férfinak mutatták meg a világukat! - legalábbis Jenő szerint.

Úgy éreztem, hogy egy iszonyatosan tömör információcsomagot töltenek az agyamba. Felvillantak bizonyos képek egy-egy pillanatra. Egy bolygó képe a távolból, ami hasonlít a Földre, de más a kontinensek elhelyezkedése; aztán voltak nagyon bonyolult geometriai alakzatok, amik egymásba fonódtak, iszonyatos sebességgel oda-vissza

 – mesélte még most is ámuldozva a dunaújvárosi férfi.

Jenő ezek után napokig töprengett otthon, mit is látott. Jó ideig hatása alatt volt, nem is ment be dolgozni.Kiírattam magam betegszabadságra. Visszagondolva teljesen szürreális a dolog, és ha mástól hallanám, akkor kiröhögném. Mégis tudom, hogy ez velem megtörtént. Ez nem hallucináció volt, vagy alvásparalízis” – húzta alá.

A férfi 12 éve éve minden reggel meditál. Volt már hasonló tapasztalata, képfoszlányok azokról a helyekről, amelyet a földönkívüliek mutattak meg neki a meditációs ugrása során. Épp ezért is sejti, hogyan történhetett meg vele mindez.

Elképzelhetőnek tartom, hogy tudatunkkal a fizikai testünk korlátait átlépve esetleg utazhatunk olyan távoli helyekre, vagy más dimenziókba, amik messze túlmutatnak a hétköznapi észlelés keretein

 – világított rá zárásként Jenő.
 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Drámai bejelentés: már III. Károly király temetésére készülnek

life.hu

Kitálalt a királyi család egykori sajtósa: „Harry teljesen más ember lett, mióta megházasosott"

hirtv.hu

Globál – Nem kell csatlakoznunk a BRICS-hez, már bent vagyunk! + videó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

vg.hu

A ferihegyi repülőtér visszavásárlása csak a kezdet: még százmilliárdokat költenek rá – ezek a tervek

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Ez a férfi gyilkolhatott Szentesen, elfogatóparancsot adtak ki

INSIDER

Ezért tilthatják be Magyarországon a mérgező TikTok Lite-ot

INSIDER

Ferencz Orsolya: A választáson a tét az életünk, a tét a béke

INSIDER

Menczer Tamás: Elsők vagyunk. Megint!