Létrehozva: 2015.10.18.

Így forrósították fel Hegyvidéket az ország legdögösebb női - Fotó

Aki kilátogatott a MOM Sportba, biztosan nem bánta meg! Az érdeklõdõk a gyönyörû hölgyek és az izompacsirta férfiak mellett rengeteg érdekes sportágat láthattak. Fotókon és videókon mutatjuk meg, milyen volt a Fitparádé elsõ napja.

Pattogó zene, jó hangulat, dögös lányok, kigyúrt pasik. Kell ennél több egy tartalmas sporthétvégéhez? Persze, hogy nem! Amikor szombaton beléptünk a Hegyvidéki Fitparádé helyszínére, a MOM Sportba, csapatnyi hölgyön akadt meg a szemünk. Ekkor ugyanis már javában gyakoroltak a későbbi főszereplők, az elbűvölő fitmodellek. 

A felhozatalt elnézve biztosra vettük, hogy az este kifejezetten forró hangulatú lesz. Amíg a hölgyek készültek, addig a %RIPOST% megnézte, a szervezők mit kínálnak még a szórakozni vágyóknak. Nem kellett csalódnunk, a kertben volt látnivaló bőven.

Ezek közül is kiemelkedett a street workout, ami lényegében a szertorna utcai változata. Tudtad, hogy az amerikai gettókból ered? Ott a fiatalok pénz és sporteszközök híján a korlátokon kezdtek el edzeni. Ebből fejlődött ki ez a látványos sport.  

Nem messze onnan éppen kispályás focitorna ment, a lányok is rúgták a bőrt rendesen. Hamarosan pedig skót szoknyás férfiak tűntek fel, ők a kőemelő kupa résztvevői voltak. Az izomembereket, ahogy az illik, valódi skót duda hívta harcba.

Sok rajongót vonzott a szkander

Ezalatt az uszodában a jövő Hosszú Katinkái és Cseh Lászlói tempóztak, méghozzá a XII. kerületi diákolimpia megnyeréséért. A kültéri medencében pedig az ifjú vízilabdázók bizonyították, hogy akkor sem kell aggódnunk, ha a magyar sztárpólósok egyszer majd felhagynak a játékkal.

Rövidesen visszasétáltunk a sportcsarnokba, hiszen nem akartunk lemaradni a szkander világkupa, a fekvenyomó-bajnokság, vagy éppen a küzdősport-bemutató legjobb pillanatairól. Ezeket az alábbi képgalériában mutatjuk meg.

Délután már a színpad környékét kellett figyelni, hiszen eljött a tökéletes testek ideje! A hölgyek és az urak különböző kategóriákban mérték össze tudásukat, vagy inkább testalkatukat és izomzatukat. A hangulatot csak fokozták a pole fitness (rúdtánc) verseny résztvevői.

Világsztár a zsűriben

Mire megérkeztek a fitmodellek, a nézőtér csurig megtelt, mindenkinek vigyáznia kellett a székére, mert egy óvatlan üdítőzés után könnyen állóra cserélhette az ülőhelyét. Ráadásul a versenyzők egy része komoly szurkolótáborral érkezett, így a hangulatra sem lehetett panasz.

A Fitparádén egyébként nemcsak magyar, hanem osztrák, szerb, szlovák, ukrán, de még iráni versenyzők is részt vettek. A fitmodellek küzdelmének főbírája pedig egy igazi világsztár, Timea Majorova volt. Timea az egyik leghíresebb fitneszmodell, egyben a Fitparádé arca.  Semmit sem változott: amellett, hogy igazi bombázó, sok fiatal versenyző példaképe, közvetlen, és kiválóan beszél magyarul.

Miután a hölgyeket és az urakat is alaposan megnézhettük kevés ruhában, a nemzetközi zsűri megválasztotta az egyes kategóriák győzteseit. Így az este végére már csupán az a kérdés maradt, hogy ki lesz a fitmodellek királya és királynője, vagyis ki nyeri meg az abszolút bajnokságot?

Nos, az uraknál Magyar Gergő, a hölgyeknél Váli Alexandra lett a befutó.

Gyorsan eltelt a szombat. Azonban a Fitparádé vasárnap folytatódik: például Rubint Réka alakreformórájával, de lesz aerobik, jóga, tánc, fitnesz és hulahoppverseny. Utóbbiban celebek is megmutatják a tudásukat. Érdemes tehát felkeresni a hegyvidéki helyszínt! (1123 Budapest, Csörsz utca 14.)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza a litván hadüzenetre

origo.hu

Hihetetlen képeken a Moszkva utcáit elözönlő német és amerikai tankok

borsonline.hu

Ledöbbentek a sofőrök: fényes nappal vontattak el egy UFO-t az autópályán

vg.hu

Itt vannak az otthonfelújítási program részletei

metropol.hu

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

mandiner.hu

Kőkemény igazsággal szembesítette az európaiakat egy szőke, kékszemű lány a migránsokkal kapcsolatban (VIDEÓ)

origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KIAJOBB

„Nem kérdés, nyerni fog a Fradi” - az MTK legendája nem bízik a csodában

KIAJOBB

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

KIAJOBB

Dárdai nagy harcra készül a barátok ellen

KIAJOBB

Óriási ünnep készül, bajnok lehet a Fradi

KIAJOBB

Sorsfordító döntésre kényszerül, válaszút előtt áll Marco Rossi sztárja

KIAJOBB

Bajnokok Ligája a tét: Gulácsi lehet a rangadó hőse

KIAJOBB

Unalomba fullad az NB I? Itt vannak a legfontosabb kérdések a bajnokságban

KIAJOBB

Gyermeke születése után azonnal elvált, és eljegyzett egy felnőttfilmes szépséget a világbajnok