Létrehozva: 2020.08.20.

A migránsok levadásszák és megverik a homoszexuálisokat Belgiumban a Pride alkalmából

Csecsen és arab fiatalok szerint kifejezetten jót tesz a homoszexuálisoknak, ha brutálisan megverik őket, mert ezzel „megadják nekik a lehetőséget arra, hogy kigyógyuljanak a betegségükből.” 

Szerző Gaál József

Múlt héten széleskörű társadalmi felháborodást váltott ki Belgiumban egy internetre feltöltött rövid videó, melyen az látható, ahogy egy fiatal migránsokból álló banda arra kényszerít két homoszexuális fiút, hogy megnyalják a cipőiket, amire az egyik áldozat nem hajlandó, ezért őt eszméletlenre verik.

A felvételen jól hallható, ahogy a támadók többször is a pejoratív „zemmel” kifejezést használják, ami a marokkói szlengben körülbelül annyit jelent, hogy buzi.

A Het Laatste Nieuws (HLN) konzervatív belga hírportál kinyomozta, hogy a videóban szereplő migránsok az úgynevezett „bűnös igazság” nevű banda tagjai, akik arra specializálódtak, hogy lenyomozzák és megtámadják a homoszexuálisokat. A bandát főleg csecsen és arab fiatalok alkotják, akik a közösségi médián keresztül felveszik a kapcsolatot a kiszemelt homoszexuálisokkal, randira hívják, majd a találkozó alkalmával megalázzák és megverik őket a nyílt utcán, az erről készült videót pedig feltöltik az internetre.

A Telegram nevű üzenetküldő alkalmazáson az HLN egyik újságírója bejutott a bűnbanda 600 fős csevegőcsoportjába, ahová eddig 400 különböző támadásról szóló videót, illetve fényképet töltöttek fel a tagok. A banda többek között lecsapott már a Blankenbergeben, Antwerpenben, Roeselareben, Brüsszelben és Leuvenben is, a Pride miatt pedig fokozták a tevékenységüket az elmúlt időszakban. A bandatagok gyakran késsel és lőfegyverekkel fenyegetik az áldozataikat.

A hírportál birtokába került üzenetváltások alapján a csoport tagjai főként a könnyű célpontnak számító meleg tinifiúkra utaznak. A bűnbanda irányelvei szerint a homoszexuálisoknak kifejezetten jót tesz, ha brutálisan megverik őket, mert ezzel „megadják nekik a lehetőséget, hogy kigyógyuljanak a betegségükből.”

Az áldozatok – érthető okok miatt – félnek rendőrségi feljelentést tenni, így a támadások rejtve maradnak a hatósok előtt, tehát büntetőjogi következményük sincsen. A HLN-nek viszont sikerült szóra bírnia egy antwerpeni meleg fiút, aki részletesen elmesélte hogyan cserkészték be, majd alázták meg a banda tagjai.

„Az Instagramon kezdtem el beszélgetni egy kedvesnek tűnő fiúval, aki pár nap után randira hívott, amibe én belementem. A találkozó helyszínén viszont már többen fogadtak és azonnal támadólag léptek fel velem szemben. Le kellett térdelnem eléjük, majd arra kényszerítettek, hogy nyaljam meg a cipőiket. Többször bocsánatot kellet kérjek tőlük azért mert meleg vagyok. Nem tudom mit csináltak volna velem, ha ezt nem teszem meg. Az utca túloldalán állt egy másik fiúbanda, akik vélhetően velük voltak, de nem kommunikáltak egymással. Ők akkor vettek üldözőbe, amikor az első támadóim elengedtek. Egy ideig kergettek, aztán eltűntek egy mellékutcában. Később az Instagramon többször is halálosan megfenyegettek ” – mesélte az áldozat.

A hírek alapján nincsen folyamatban rendőrségi nyomozás vagy peres eljárás a migránsokból álló bűnbanda által elkövetett homofób támadásokkal kapcsolatban.

Szerző Gaál József

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ilyen büntetésre számíthat a bőnyi diáklány, aki megkéselte osztálytársát - videó

borsonline.hu

Rettenetes videó: kirándulóknak esett neki a kegyelmet nem ismerő medve az erdőben

hirtv.hu

Vezércikk - Már nem érdekli a balliberális médiát, milyen eszement módon képes viselkedni Magyar Péter konfliktushelyzetben + videó

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

mandiner.hu

Ez kínos: Karácsonyt egyetlen kérdéssel sarokba szorította Szentkirályi Alexandra

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Arcon lőttek egy 9 éves lányt az otthonában, csoda, de túlélte

KÜLFÖLD

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, megölt” - 3 gyermek édesanyja tűnt el

KÜLFÖLD

Megszakad a szív, gyászol az iskola: 4 tinédzser halt meg

KÜLFÖLD

Percekig marcangolták: 6 éves, kertben játszó kislányra támadtak a megvadult kutyák