Létrehozva: 2022.09.13.

Már nem titok: Pszichológus segített ezeken a magyar sztárokon

Szerencsére egyre többen vállalják fel, hogy szakemberhez fordultak.

Sokáig tabutémának és némileg elítélendőnek számított, ha valaki pszichológushoz fordult, hogy feloldja a lelki elakadásait és fejlődjön. Ma már szerencsére ez egyáltalán nincs így, sőt, egyre több híresség vállalja, hogy felkeresett egy szakembert.

Sokszor ugyanis nem tudnak megbirkózni az őket körülvevő felhajtással, a mindennapi problémákkal, vagy éppen a hirtelen jött változásokkal.

Összeállításunkban most öt híresség ingatag érzelmi világát mutatjuk be, sőt azt is eláruljuk, hogyan tudtak megszabadulni súlyos lelki gondjaiktól.  

Csuti

Fotó: Fotó: Bánkúti Sándor / Ripost

Nincs mit szépíteni, 2022 eddig nem Csuti legjobb éve! Januárban kiderült, hogy tönkrement a házassága két kisgyermeke anyjával, Kulcsár Edinával, akire újra rátalált a szerelem a rapper, G.w.M személyében. Bár Csutinak is lett egy új párkapcsolata, az a románc nem tartott sokáig. Nemrég azt is bejelentették, hogy Edina gyermeket vár a rappertől, ami egy újabb csapás volt az influenszer számára. Ha ez még nem lenne elég, az is benne van a pakliban, hogy a kisbaba majd Csuti vezetéknevét fogja viselni, hiszen még nem mondták ki a válást. Ezek után nem csoda, hogy Csuti beismerte, felkeresett egy pszichológust, mert érezte, hogy összecsaptak a hullámok a feje fölött.

 

Ördög Nóra

Fotó: Máté Krisztián / Bors

A műsorvezető sokáig csak álmodozhatott az anyaságról, ez pedig érthető módon lelkileg is megviselte őt. Meddősége miatt pszichológushoz fordult a TV2 sztárja, a beszélgetéseknek pedig végül meglett az eredménye! Mi sem bizonyítja ez jobban, mint hogy Nóri és férje, Nánási Pál körül ma már két tündéri gyerek rohangál.

 

Tóth Vera

Fotó: Kaiser Ákos / Facebook

Az énekesnő életében számos nehéz időszak volt már, szörnyű múltbeli élményei és magánéleti kudarcai is hozzájárultak pánikbetegsége kialakulásához. A felnőtté válás nehézségeivel is akadtak problémái Tóth Gabi nővérének, aki végül egy pszichológus segítségével túljutott lelki válságán. Ezenkívül önéletrajzi könyvének megírása és a zene szeretete is hozzásegítette mostani kiegyensúlyozott életéhez és a boldog párkapcsolatához.

 

Horgas Eszter

Fotó: Facebook

A fuvolaművész pokoli időszakon ment keresztül az elmúlt hét évben. Volt ebben a periódusban fájdalmas szakítás, több közeli kollégáját és az édesapját is eltemette, a napokban az anyósát vesztette el, és a magánélete is romokban volt, ezért fordult szakemberhez.

"Talán kicsit közhelyes, de működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. Szakmailag és a magánéletemben is megfigyelhető ez... A mostani hét évnek nyáron lesz vége, és hogy őszinte legyek, most nagyon várom, hogy lezáruljon. AZ életem egyik legintenzívebb, mélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszaka volt. A kiskutyám halálával kezdődött, aztán meghalt két nagyon közeli zenész barátom is. Ezek után vesztettem el a szeretett édesapámat, túl vagyok egy nagyon nehéz szakításon. Kedden pedig meghalt az anyósom, aki nagyon közel állt a szívemhez" - mondta a Borsnak tavaly Horgas Eszter.

 

Shakira

First images of Shakira after Gerard Piqué's pictures were published with his new girlfriend, Clara Chía
Fotó: Northfoto

Külföldi vizekre evezve nem meglepő, hogy Shakira is pszichológushoz fordult, miután a Gerard Piquével történő szakítás padlóra küldte őt. A kolumbiai énekesnő júniusban, 12 év után vetett véget kapcsolatának a Barcelona futballsztárjával, akit sajtóhírek szerint hűtlenségen kapott. A 45 éves popdíva fájdalmát tovább mélyítette, hogy a nála tíz évvel fiatalabb spanyol hátvéd nemrég már nyilvánosan jelent meg új szerelmével, az internetet pedig bejárta a felvétel, amelyen egy koncerten csókolóznak.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

borsonline.hu

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

magyarnemzet.hu

Zelenszkij hazudott az áldozatok számáról, hogy könnyebb legyen „toborozni”

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

origo.hu

Megrázó vallomást tett válásáról a TV2 sztárja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Haragosokból újra barátok: Kibékült Fresh Andi és Szögeczki Ági

LELKIZŐ

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

LELKIZŐ

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész