Létrehozva: 2023.06.29.

„Hatalmas veszteség lenne, ha nem élné túl” – aggódnak a magyar sztárok az intenzívre került Madonnáért

Madonna néhány napja kritikus állapotban került intenzív osztályra. A magyar hírességek is aggódnak érte, Vásáry André, Köllő Babett és Zalatnay Sarolta felidézte, mit jelent számukra Madonna munkássága.

Szerda éjszaka futótűzként terjedt el a hír az interneten: Madonna súlyos állapotban van. Eszméletlenül találtak rá és azonnal intenzívosztályra szállították, ahol lánya, Lourdes nem tágít mellőle. Azóta megnyugtatóbb hírek érkeztek: bakteriális fertőzésről van szó, amiből nagy eséllyel teljesen felépül majd. A nagy ijedtség okán a Ripost felkeresett néhány hazai hírességet, hogy elmondják, mit jelent számukra Madonna munkássága, és mit gondolnak a sokak szerint nem méltóságteljes megöregedéséről. 

Madonna Guests on The Tonight Show
Madonnáért a hazai sztárok is aggódnak (Fotó: Northfoto)

Vásáry André

Gyerekkorom óta Madonna az egyik legnagyobb kedvencem, egy poplegenda, a generációm nagyon sokat köszönhet neki, amiért vállalta önmagát, mert megosztó lenni!” – fogalmazott a Ripost felkeresésére a férfi szoprán énekes. „Hatalmas veszteség lenne, ha nem élné túl a betegséget. Hamarosan a pályája negyvenéves évfordulója apropóján turnéra indul, és az egyik amerikai állomásra nekem is megvan már a jegyem! Persze a legfontosabb, hogy épüljön fel, de nagyon szeretném még élőben látni.

Andrénak már megvan a jegye Madonna következő koncertjére Fotó: Vásáry André

A popdívát az elmúlt években egyre több támadás éri a plasztikai műtétjei sokasága miatt, a fiatalos énekesnek erről is megvolt a véleménye:

Egy kicsit szomorúnak tartom, hogy pont ő változott át ennyire, aki akkora élharcosa volt az önkifejezésnek, az elfogadásnak. De persze az ő teste, miért ne tehetné meg? Egyébként pont a napokban láttam a CNN-en egy műsort, ahol arról beszéltek, hogy a sajtóban keringő képek egy része szándékosan el van torzítva, meg van szerkesztve, és aki élőben látja, azt vallja, nem ennyire drasztikus a helyzet. Akárhogy is, lehet, hogy túlzásba esett, de számomra ez nem rombolja le azt az eszmeiséget, amit egykor képviselt” – zárta a gondolatait André.

Köllő Babett

Madonna egy kultuszt teremtett a bevállalósságával, szerintem minden korosztály ismer jó pár számot tőle. Nagy veszteség lenne, ha ilyen korán távozva. Őszintén szólva, nem én vagyok a legnagyobb rajongója a számainak, de én is elismerem, hogy korszakalkotó, amit tett. Tudom, hogy mostanában sokat bántják azért, amit a testével tett, de valahol meg is értem. Hosszú évtizedekig szexszimbólum volt, nem lehet könnyű elfogadnia a teste változását. 

Majd ha ott tartok, 64 évesen, elmondom, nekem hogy sikerült

– tette hozzá nevetve a csinos díva, aki reméli, az ősszel induló Sztárban sztár leszek! című showműsorban lát majd a versenyzőktől hiteles Madonna utánzást.

Köllő Babett
Babett megérti, hogy szexikonként nehéz lehet megélni a test korosodását Fotó: TV2

Zalatnay Sarolta

Még a Like a Virgin korszakában igazán szerettem őt, de azóta kevésbé hallgatom. A tengerentúli énekesnők közül egyértelműen Tina Turner az abszolút favorit nálam” – szögezte le Cini, aki helyteleníti Madonna extrém szépészeti beavatkozásait: „Egy topmodell esetében megérteném, mert nekik a testük, a szép megjelenésük a fő produktumuk. De egy énekesnő esetében a hangi adottságok a fők, és persze kell, hogy egyéniség is legyen, azt pedig kár megváltoztatni. Tudom, és haragszom is magamra, hogy ha éneklés közben kiabálok, akkor ráncolom a homlokom, ráncolódik a nyakamon a bőr. 

De van nekem egy nagyon jó tanácsadóm, dr. Krasznai Zsolt, akit olykor meglátogatok, hogy nem kéne-e itt-ott változtatni, de azt mondta: »Cini, majd szólok, ha kell!« Eddig nem szólt.

De akármibe nem is mennék bele. Nem szeretném például, hogy megváltozzon a mosolyom, amit annyian szeretnek látni” – tette hozzá az énekesnő, utalva a sztárok plasztikai sebészére.

Cini nem szeretné a mosolya jellegzetességét elveszíteni. Fotó: Zalatnay Sarolta

Madonnával kapcsolatban még hozzátette:

Bár a külső változásával nem értek egyet, de azt irigylem tőle, hogy annyi pénze van, hogy bőven adakozhat a jó ügy érdekében, és meg sem érzi. Nem bánnám, ha ezt én is megtehetném. Na, meg persze, ha annyi pénzem lenne, lehet most körülöttem is rohangálna 6-8-10 örökbefogadott gyerek” – tette még hozzá nevetve az énekesnő.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Körtemelleit és feszes fenekét mutogatja a folyamatosan meztelenkedő álomnő - képek

origo.hu

Letartóztatták a bőnyi diáklányt, aki megkéselte osztálytársát

borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

magyarnemzet.hu

Itt egy Erdély, ott egyetlen román: a meccs, amikor kettéválik a magyar tábor

origo.hu

Itt a kemény orosz válasz Amerika újabb háborús lépésére

astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

LELKIZŐ

Máig rejtély, miért halt meg Szécsi Pál

LELKIZŐ

Fájdalmas útra készül Meghan és Harry herceg

LELKIZŐ

Tomán Szabina elárulta, mit szólna, ha lányai modellkedni szeretnének