Létrehozva: 2023.06.13.

Bódi Margó elárulta a boldog házasság titkát

Margó elárulta, a felmenőik által megálmodott szabályoknak nagy szerepe van abban, hogy 48 éve boldog házasságban élnek a hitvesével.

Lassan 48 éve annak, hogy Guszti és Margó hivatalosan összekötötték az életüket. Különleges módját választották a frigyenek, hiszen a két fiatal akkor még 14 és 18 éves volt. Margó a Palikék Világa by Manna podcast-ben elárulta, hogyan keltek egybe szülői beleegyezés nélkül. Margó édesapja kifejezetten ellenezte a szerelmüket, ugyanis egy másik fiúnak ígérte a lánya kezét.

Bódi Guszti és Margó
Idén 48 éve lesz annak, hogy a romahagyományok szerint összekötötték az életüket  Fotó: Bódi Guszti

Az édesapa Budapestre járt dolgozni, egy másik városból való kollégájával együtt, akinek volt egy fia. A két apa úgy gondolta, kiházasítják a gyerekeiket, ha eljön az ideje, azonban Guszti keresztbe húzta a számításaikat.

A roma tradíció szerint amikor egy fiú meg egy lány összekerülnek, és egy szobában vannak reggelig, mindegy, hogy az egyik a fotelben ült a másik meg a kanapén feküdt, ha kivilágosodik és együtt vannak, akkor az férjnek és feleségnek számít

– magyarázta Margó, aki Gusztival együtt ezt a módját választotta annak, hogy összekössék az életüket. Az énekesnőről azt is kiderült, hogy az első együtt töltött éjszakájuk óta viseli a férje családnevét, előtte Balázs Margitnak hívták – idézi a Bors a netes interjút.

@bodimargo több ezer emberrel buliztunk együtt, Kömlőn! ❤️🎤 #neked #foryou #nekedbe #foryoupage #fy @bodigustavo ♬ eredeti hang - Bódi Margó

 

Működik a házasságuk

A romák által létrehozott hagyományok a legtöbb ember szemében már idejét múltnak számítanak, és úgy gondolják, nem lehet összeegyeztetni a modern életformával.

"Tudtak hozni olyan íratlan törvényeket, amitől működnek a házasságok. 40-50 éves házasságok vannak a családban, úgy a Bódiéknál, mint az én családomban. Ott le van írva, hogy mi egy nőnek a dolga és mi egy férfinak a dolga. Guszti nem szeretné, hogy vágjak fát, viszont én nem szeretném, hogy ő beálljon a mosogató elé. A nőknek sokkal több feladat jutott, mint a férfiaknak. Mi ezek szerint a törvények szerint élünk, ezért nincsen vita, hogy neked kellett volna megcsinálni vagy nekem" – magyarázza Margó, aki egy példát is elmondott erre vonatkozólag.

@bodimargo Amikor Dubai-ba vagyunk, de vasalni kell a klipre az ingeket…. 😂#foryou #nekedbe #bodiguszti #bodimargo ♬ Monkeys Spinning Monkeys

 

A kötelesség szent

Nem ritka, hogy egy nap több alkalommal is színpadra lép Guszti és Margó. Megesik, hogy 3 egymást követő falunapra, rendezvényre hivatalosak és amikor az éjszaka közepén hazaérnek, mindketten ugyanolyan fáradtak. Ez azonban nem lehet kifogás arra, hogy a feleség ne végezze el a kötelességeit. 

"Ha azt mondja Guszti, hogy enne valamit, akkor nem azt mondom, amit normál esetben szoktak a nők hogy: figyelj, melegítsd magadnak, én is ugyanott voltam, fáradt vagyok. Nem, amíg ezt elmondom, annyi idő alatt megmelegítem a kaját. Kirakom neki, amíg ő megeszi, leszedem a sminket, a fellépő ruhát, lezuhanyozunk és boldogan lefekszünk összeölelkezve és nem veszekedett senki" – magyarázta a sokak számára talán furcsának tűnő szokásokat, ám ők esküsznek ezekre a szabályokra, hiszen így megelőzhető a vita.

 

SZTÁRDZSÚSZ

A rendőrség tehetetlen: Rajongóikhoz fordultak Bódiék

Gusztiék évek óta küzdenek a nevükkel visszaélő csalókkal.

SZTÁRDZSÚSZ

A rendőrség tehetetlen: Rajongóikhoz fordultak Bódiék

Gusztiék évek óta küzdenek a nevükkel visszaélő csalókkal.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

magyarnemzet.hu

Félelmetes videó jelent meg az orosz pilóták kegyetlen pusztításáról

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Haragosokból újra barátok: Kibékült Fresh Andi és Szögeczki Ági

LELKIZŐ

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

LELKIZŐ

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész