MANI

Szerezz Te is munka mellett diplomát!

Nemcsak a szakmai tapasztalat, hanem a diploma megszerzésében is segít az Audi. A vállalat felvette a kesztyût a jó szakemberekért folyó álláspiaci versenyben, és a home office, a rugalmas munkaidő lehetőségével is csábítanak.
címkék:

Az egyre súlyosabb munkaerőhiány hatásait Magyarország egyik legkedveltebb és legnagyobb vállalatánál is érzik, ezért az új kollégák megszerzése mellett kiemelt figyelmet fordítanak a jelenlegi munkatársak elégedettségének növelésére is.

Az Audi a tavalyi jelentős béremelések mellett számos olyan juttatást és lehetőséget biztosít, ami könnyebbé teszi a mindennapokat, a családi élet szervezését. Bizonyos munkakörökben bevezették már például a rugalmas munkaidőt és több területen is mód van home office-ra, azaz az otthoni munkavégzésre. Tervezik a desksharinget, azaz a munkakörmegosztást is.

Az egyik legnagyobb megtartó erő azonban az, ha olyan karrierutakat, életpályamodelleket biztosítunk, amelyek találkoznak a kollégáink elképzeléseivel

– mondta dr. Knáb Erzsébet, Audi Hungaria Zrt. igazgatótanácsának személyügyekért felelős tagja a HG Media Fókuszban című konferenciasorozatának munkaerőhiánnyal foglalkozó rendezvényén. Kiemelte: az oktatás, képzés, továbbképzés kérdése kiemelt helyen áll cégüknél. Mi sem tanúskodik jobban erről, mint az, hogy van kollégájuk, aki szakmunkásként kezdte a pályáját, de a vállalat által biztosított lehetőségeknek köszönhetően hamarosan átveheti a diplomáját.

A HG Media konferenciáján Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is kiemelte: azért kell küzdeni, hogy minden beruházó megtalálja a kívánt minőségű és mennyiségű munkaerőt Magyarországon, ez a magyar gazdaságpolitika első számú feladata.

Az Audi egyébként az utánpótlásról sem feledkezik meg: szoros kapcsolatban vannak több szakképző, felsőfokú intézménnyel, így már az iskolai évek alatt be tudnak kapcsolódni a fiatalok oktatásába és támogatni tudják őket a szakmai tapasztalatszerzésben is. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?