Létrehozva: 2019.01.14.

Elképesztő rajtaütés! 200 milliós drogfogás Budapesten - videó

Az éjszaka leple alatt történt az összehangolt akció. A gyanúsítottak között egy 69 éves nõ neve is felmerült, õ intézte a drog szállítását. Izgalmas videó a cikkben!

Szerző Ripost

Még Pablo Escobar, a valaha volt legismertebb kolumbiai drogbáró is felfigyelt volna arra a magyar csapatra, amelynek tagjai Budapesten hatalmas mennyiségben osztott szét drogokat. Nem meglepő, hogy ez a tevékenység szemet szúrt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának (KR NNI KBEO) is, így egy megszervezett akció keretén belül lerohanta őket.

Négy embert csuklójára került bilincs

A vád nem más mint, bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja, amit F. Árpád 46 éves szentendrei lakos és társai ellen folytatnak. Még 2018 végén a nyomozók birtokába olyan információk jutottak, ami szerint egy férfi Hollandiában kábítószert vásárol, amit a bűntársaival együtt Magyarországra hozat, majd ott eladja. Mindenkire jutott feladat. Kiderült, hogy szállítást egy bizonyos F. M. Éva 69 éves csanádpalotai lakos egy bérelt autóval intézte, míg a kábítószer történő beszerelése és elrejtése F. F. Krisztián 26 éves budapesti autószerelő feladata volt. A leszállított drogot egy III. kerületi lakásban tárolták, az ingatlant pedig P. Rudolf 28 éves budapesti lakosnak kellett felügyelnie.

Lerohanták a bűnbandát

A KR NNI KBEO nyomozói a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal együttműködve és támogatásukkal 2019. január 12-én az esti órákban a szállítmány megérkezését követően összehangolt akció keretében ütöttek rajta a bűnszervezet tagjain – írta a police.hu. A rendőrök az óbudai társasház mélygarázsában éppen a kábítószer kiszerelése közben érték tetten őket.

Az autó mellett két zacskóban : összesen 4 kilogramm súlyú, ecstasy tablettát, külön csomagolva pedig 1,1 kilogramm kokaint találtak a nyomozók.

A jármű szemléje alkalmával, annak első lökhárítójából: további 13 zacskóban több tízezer darab – összesen 16,1 kilogramm súlyú – ecstasy tabletta került elő.

 A raktárként használt lakásban: a rendőrök elfogták P. Rudolfot, a kutatás alkalmával pedig 4,5 kilogramm kokaint találtak, valamint 94,5 millió forint készpénzt és valutát.

 

A garázsban, illetve a lakásban: a lefoglalt kábítószer – súlya alapján – meghaladhatja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 200 millió forint.

Ezt követően a nyomozók a bűnszervezet tagjai lakásán is házkutatást tartottak, ahonnan a drogbizniszhez használt tárgyi bizonyítékokat találtak, valamint a kábítószer-kereskedelemből szerzett vagyontárgyakat és egy nagy értékű luxusautót foglaltak le.

Illetve az akcióval egyidőben a rendőrök Csömörön elfogták P. László 47 éves budapesti lakost, aki összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel. A férfinél csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak.

A nyomozók mind az öt személyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – P. László kivételével – bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztették letartóztatásukat.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

A lengyel külügyminiszter sokkolja a világot

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

mandiner.hu

Most akkor kitől vesz el szavazatokat Magyar Péter? Szakértőt kérdeztünk!

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

hirtv.hu

Rendkívül súlyos vádakat fogalmazott meg az Egyesült Államok Oroszországgal szemben

origo.hu

Megszólalt a megcsalásról a Marics Petivel összehozott énekesnő

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: etikai kérdéseket is felvető fiaskó csúfítja Gál J. Zoltán fővárosi tevékenységét

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Tragédia Biharban: halott fiához kért segítséget egy asszony

NÍNÓ

Ellepték a rendőrök a Határ utat: tömegverekedés volt a metróállomáson – Fotó

NÍNÓ

Tragédia a Gyáli úton, egy ember meghalt a szörnyű balesetben

NÍNÓ

Holttestet találtak Szombathelyen, egy férfi lehet az iszonyú baleset áldozata

NÍNÓ

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

NÍNÓ

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

NÍNÓ

Szörnyű tragédia történt hajnalban Soroksáron

NÍNÓ

Elesett Budapest, baj van az egyik legforgalmasabb úton