Létrehozva: 2021.06.03.

Kikötözős szex után, 70 késszúrással gyilkolta meg szeretőjét a háromgyerekes gödöllői anya

Borzalmas vérfürdő fogadta a helyszínen a rendőröket, ám mire kiérkeztek, az áldozat már rég halott volt. Kiderült, hogy a gyilkosság egy évek óta fennálló szerelmi háromszögnek vetett rettenetes véget.

 

Hátborzongató gyilkosság történt Gödöllőn: felfoghatatlan kegyetlenséggel végzett a férjét évek óta megcsaló feleség a szeretőjével. Az áldozat már több órája halott lehetett, amikor a nő értesítette a rendőrséget. A lakásban olyan állapotok uralkodtak, hogy még a helyszínre érkező rendőrök is hátrahőköltek: a vérében fekvő K. Attila órák óta halott volt, testén több mint félszáz szúrt sebet találtak – adta hírül a Blikk. Az eset tavaly március végén történt, a gyilkos nő azóta egy szót sem szólt a kihallgatásai során.

Nyíltan csalta férjét a nő

R. Katalin 2010 óta élt házasságban, férjével három gyermeket neveltek. A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja évek óta a szeretője, rendszeres szexuális viszonyt tartanak fent” – nyilatkozta a Blikknek Papp-Balog Katalin százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója. A Blikk a szomszédok elmondásából úgy értesült, a férj megbocsátotta felesége hűtlenségét, szerette őt és nem akart elválni. Továbbra is a család barátjaként tekintett Katalin szeretőjére, akivel barátok voltak, ugyanazon a munkahelyen, egy közeli gyógyszergyárban dolgoztak.

A szerető ki akart szállni...

Az áldozatot a szomszédai szelíd, csöndes fiatalembernek ismerték, aki az édesanyjával vasárnaponként templomba járt. Nem érezte jól magát a szerelmi háromszögben. Tavaly márciusban Attila rávette Katalint, hogy DNS-tesztet végezzenek. Így derült ki, hogy a nő három keresztgyerekéből kettőnek ő az apja. Attila azonban megismerkedett egy másik nővel, ezért arra kérte Katalint, zárják le a „bűnös kapcsolatukat”, mert szeretne tiszta lappal új életet kezdeni. Viszont a féltékeny nő ezt nem akarta.

Hidegvérrel ölt

„Majd jövök” – ennyit mondott Katalin a férjének tavaly március 31-én este, majd Attila házához indult. Az elkövető az aktus végén kikötözte az ágytámlához a hanyatt fekvő szeretője kezét, majd mintegy 70 késszúrással megölte.

– Az elkövető két kést használt, azzal vitte véghez tettét. A szúrások több létfontosságú szervet értek, ezek közül több önmagában is halálos volt – tette hozzá Papp-Balog Katalin százados.

Miután Katalin elment a házból, később visszatért, hogy letakarja a holttestet és megpróbálja eltüntetni a vérnyomokat.Utána felhívta gyanútlan férjét, hogy menjen érte. Katalin este visszasétált a gyilkosság helyszínére, majd felhívta a rendőrséget, elmondva, hogy mit tett. Ott fogták el a gödöllői rendőrök – a Blikk értesülései szerint.

Ez vár Katalinra: a nő ellen védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult nyomozás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek. Ha bebizonyosodik R. Katalin bűnössége, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen, hogy milyen medencéket hozott létre a feltörő termálvíz - képek

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

CPAC- Hungary: Létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

POLITIK

Hatmilliárd dollár értékű új fegyver érkezik most Ukrajnába

POLITIK

Ezt a védelmi szövetséget Ausztria hívta életre

POLITIK

Így támadnak a migránsok a magyar rendőrautókra