Létrehozva: 2022.02.01.
Módosítva: 2022.02.11.

Megjelent a Ripost7 legújabb száma

Ezen a héten is rengeteg megdöbbentő és érdekfeszítő írás található a Ripost7-ben, melyből most egy kis ízelítőt adunk.

Csak látszat a baloldali összefogás

A baloldali összefogás csak álom marad Egerben. Az 50 ezres városban működő Jobbik szervezetének leesett a tantusz: csupán biodíszletek lehetnének a DK-s jelölt, Berecz Mátyás kampányában. Szerintük ráadásul az egész kampányt a szocia­lista Mirkóczki Zita irányítja. Sneider Tamás, a Jobbik korábbi elnöke úgy fogalmazott:

„Tizenöt év után egy korszak zárult le a volt pártom fennállásának történetében azzal, hogy az egri szervezet is feloszlatta magát.”

Fotó: Facebook

A volt jobbikos politikus szerint „a baloldallal való összefogás egyik sorsdöntő gyengesége” is megmutatkozik ebben a feloszlásban. Hozzátette: azok a volt jobbikosok, akiket évtizedek óta jobboldali, konzervatív emberként ismertek, a saját hitelességüket építenék le, ha szemrebbenés nélkül beállnának egy DK-s pult mögé azokban a körzetekben, ahol a DK jelöltje nyerte az előválasztást.

További részleteket olvashatsz – többek közt a kudarcba fulladt az ellenzéki aláírásgyűjtésről és Márki-Zay másik követelésének elutasításáról – a Ripost7 február 1-jén megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Karácsony Gergelyék elpusztítják a több száz éves történelmi épületeket Budapesten

A recept ugyanaz: a baloldali városvezetők önkényesen döntenek, aztán hiába tiltakozik mindenki – helyiek, civil értékőrzők és politikusok –, gyorsan eladják a több száz éves múltú épületeket, Budapest történelmi örökségének helyszíneit. Azok pusztulnak egy darabig, majd jöhet a buldózer, és a történelmi helyből ingatlanberuházás lesz…

Fotó: MTI

Eltűnt Csillaghegy legendás vendéglője

Így dózerolták le a Bivalyos csárdát, Csillaghegy legendás vendéglőjét. Az ingatlan értékesítéséről a járványidőszak alatt Óbuda DK-s polgármestere, Kiss László egyszemélyben döntött, a telekre és az épületre egyetlen pályázó volt, aki a piaci árnál jóval alacsonyabban vette meg.

Fotó: Facebook

A Római-part közelében 5 éve üresen álló kultikus csárdát az új tulajdonosa már le is bontotta, a Metropol értesülései szerint többlakásos társasház épül majd a történelmi épület helyén. Az óbudai önkormányzat a piaci ár feléért adta el...

Veszélybe került a híres Haggenmacher-villa

Az államnak kellett közbelépnie, különben a baloldali városvezetők újabb áldozata lett volna a zugligeti kultikus villaépület, a Haggenmacher-villa. A főváros az év végén hipp-hopp, egy hónap alatt eladta a házat és körülötte az erdőt is. Aztán kiderült: jóval áron alul elkótyavetyélték az ingatlant, amit már 2005-ben is 1,5 milliárdra becsültek, most meg 508 millióért adták el...

Fotó: Fortepan/Bojár Sándor

Szerencsére az állam közbelépett, élt elővásárlási jogával, így sikerülhet megmenteni az épületet, ahol Kossuth Lajos is bujdokolt.

További meglepő részleteket olvashatsz a Ripost7 február 1-jén megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Wolf Kati: Azt a mintát igyekszem szülőként átadni, amit én is kaptam otthon!

Kezdetét vette az egyik legkülönlegesebb zenei műsor. A Dal 2022-ben idén is 40 produkciót ismerhet meg a közönség. A zsűriben Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter mellett egy régi-új ítész, Wolf Kati foglal helyet. De nemcsak erről, hanem a családjáról is kérdeztük.

Fotó: adal.hu

Ripost7: A zsűritagok között ön az egyetlen, aki egy tehetségkutatóban vált országosan ismertté. Ezáltal talán még inkább átérzi az előadók helyzetét. Az ilyen tapasztalat könnyebbé teszi a szakmai kritikát?

W. K.: „Mindenképpen. Jóllehet, egész életemben énekeltem, valóban egy tehetségkutató segített abban, hogy az egész ország megismerje a hangom. Végigjártam a szamárlétrát; a pályám kezdetén vidéki klubokban, kis közönség előtt léptem fel, majd jött a televízió és idővel a nagykoncertek. Pontosan tudom, milyen érzések kavarognak az előadókban, hiszen egy ilyen jellegű televíziós műsor óriási kiugrási lehetőség, és mivel élő adásról van szó, nagyon kell koncentrálni.”

Ripost7: Jóllehet, a magán­életét évek óta féltve őrzi, tudvalevő, hogy rendkívül összetartó, szeretetteljes családban nőtt fel.

W. K.: „A családom a mai napig a legbiztosabb pont az életemben. Szerencsés vagyok, mert a szüleimmel bizalmas és közeli a kapcsolatunk. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk egymással telefonon, és amikor csak lehet, személyesen is találkozunk. A szülői ház a családunk bázisa, a két bátyámmal együtt ott újra gyerekek lehetünk. Édesanyám általában finomabbnál finomabb falatokkal kényeztet bennünket és hatalmasakat beszélgetünk, nevetünk.”

Édesapjával, Wolf Péterrel (Fotó: Instagram)

Ripost7: Egy kis- és egy nagykamasz lánya van, velük is jól boldogul? Mi a kedvenc közös elfoglaltságuk?

W. K.: „Tisztában vagyok vele, hogy haladni kell a korral, és a modern technika, a telefon, internet nem ördögtől való – mi is szoktunk együtt filmeket, videókat nézni –, de...

Az interjú folytatását megtalálod a Ripost7 február 1-jén megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Drámai bejelentés: már III. Károly király temetésére készülnek

borsonline.hu

Váratlan betegség miatt kerülhet le a képernyőről a TV2 sztárja

magyarnemzet.hu

Kitörhet a harmadik világháború: követelik a Taurus átadását Ukrajna számára

ripost.hu

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Mint egy feneketlen hordóba, öntik a pénzt Ukrajnába

POLITIK

Visszavonulási parancsot adott ki Zelenszkij

POLITIK

Az ukrán gázellátást támadják az oroszok

POLITIK

A volt brit kormányfő kiállt a konzervatív eszmék mellett