Létrehozva: 2022.10.13.
Módosítva: 2022.10.13.

LMBTQ bármi áron

Ez a véleménye az Alapjogogokért Központnak.

„A gyermekek védelmének ügyét a Soros György által finanszírozott nyílt társadalom hálózata - és magyarországi kitartottjaik - igyekeztek kigúnyolni, "az anya nő, az apa férfi" alaptörvényi kitételére olyanokat mondtak, hogy ilyen alapon azt is lehetne rögzíteni, hogy "az ég kék, a fű zöld". De látható, hogy sem az Alaptörvény, sem a gyermekvédelmi szabályok, sem gyermekvédelmi népszavazás nem volt ok nélkül: a magyarországi Amnesty most már nyíltan felvállalja, hogy be akarja vinni a szexuális propagandát az iskolákba, sőt, ott a nemváltás-nemátalakítás "lehetőségéről" akarja győzködni a kiskorúakat - elmondásuk szerint azért, hogy "széles eszköztár segítségével új pedagógiai utakat nyisson meg a diákok érdekében".”

Így manipulál az Amnesy...

🧐Nicsak, ki akar itt genderagymosást végezni iskolás gyerekeken? Csak nem a a nyílt társadalomhoz tartozó Amnesty?

❗️A nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a baloldal❗️

▪️"Ugyan már, Magyarországon szó sincs arról, hogy bárki nemváltoztatást propagálna iskolákban, ezt csak a jobboldal találta ki, hogy hergelhessen" - hallottuk csilliószor a gyermekvédelmi törvény, majd a népszavazás kapcsán a baloldal és csatolmányai részéről. Mi itt a Központnál akkor is elmondtuk, hogy valóban kár összeesküvés-elméletekről lamentálni - ugyanis már a gyakorlatról beszélünk.

▪️Azt is elmondtuk, hogy itt a "csendes eső" taktikájáról van szó. Nem rögtön a nemváltás népszerűsítésével kezdenek, hanem - ahogy Nyugaton pár évtizeddel ezelőtt - először csak "érzékenyítenek", szavakat formálnak át, "szexuális egyenlőségről" papolnak, majd újabb és újabb "gendereket" [aszexuális genderfluid, nonbináris agender] találnak ki. Utána jönnek a félhivatalos "LMBTQAPIstb." és genderstratégiák - ld. az Unió vonatkozó dokumentumait -, majd az EP kimondja, hogy férfiaknak is van joguk szülni. Mindezt követően veszik csak célba a gyerekeket, átírják a meséket, a herceg a hercegbe lesz szerelmes, utána jön az iskola - és a nemváltás konkrét és direkt propagálása.

▪️A gyermekek védelmének ügyét a Soros György által finanszírozott nyílt társadalom hálózata - és magyarországi kitartottjaik - igyekeztek kigúnyolni, "az anya nő, az apa férfi" alaptörvényi kitételére olyanokat mondtak, hogy ilyen alapon azt is lehetne rögzíteni, hogy "az ég kék, a zöld fű". De látható, hogy sem az Alaptörvény, sem a gyermekvédelmi szabályok, sem gyermekvédelmi népszavazás nem volt ok nélkül: a magyarországi Amnesty most már nyíltan felvállalja, hogy be akarja vinni a szexuális propagandát az iskolákba, sőt, ott a nemváltás-nemátalakítás "lehetőségéről" akarja győzködni a kiskorúakat - elmondásuk szerint azért, hogy "széles eszköztár segítségével új pedagógiai utakat nyisson meg a diákok érdekében".

▪️Mindez teljesen nyíltan szembemegy az alkotmány és a törvény betűjével is, mely kimondja: iskolai "foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása népszerűsítésére". Az Amnesty tehát törvénysértésre buzdít - de ami a rosszabb, a szülők kikerülésével akarják átmosni a gyermekek agyát.

▪️2022. április 3-án a magyar választók nemet mondtak a nyílt társadalom hálózata által guruló dollárókkal pénztelt baloldalra, annak pártjaira és "civiljeire". Nemet mondtak a genderideológiára is: a népszavazáson a szavazók 95%-a, 3.5 millió ember állt ki a gyermekek védelme mellett - soha ennyien nem szavaztak még Magyarországon egy ügy mellett 1990 óta!

▪️Az világos, hogy mi a nyílt társadalom, a balos amerikai donorok érdeke és ezeket hogyan akarják ráerőszakolni a magyar társadalomra - legyen szó akár migrációról, akár az értelmetlen szankciókról, akár a genderagymosásról. De ha már "emberi jogi NGO-król" van szó jelen esetben, érdemes lenne figyelembe venniük az egyik legfontosabb alapjog, a választásokon történő részvétel eredményét: az ugyanis azt mutatja, hogy ebből az emberek nem kérnek. A magyar választók demokratikus módon kifejezték, mit akarnak - és most (is) ezzel megy szembe a baloldal, az Amnesty.

🤥Igen, ők hívják magukat "demokratáknak"...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlaiékat is megzavarhatja az Eb-n a skót sztár lélegzetelállítóan szép kedvese - galéria

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

mandiner.hu

Forgács István: Ha Karácsony marad, a cigányok szép lassan elbontják Budapestet

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Kitálalt a válóperes ügyvéd: ezt 5 szakmájú férfit kerüljétek el, ha hosszú házasságot akartok

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Moszkva bojkottálja az Ukrajna-konferenciát

POLITIK

A hídpénzbotrány főszereplőjének más is van a rovásán

POLITIK

Szijjártó Péter: Látszanak az atomháborús előkészületek

POLITIK

Az ukrán miniszter szerint az energiaellátás fele összeomlott