Létrehozva: 2023.04.15.

Folyamatosan működik a "dollárgurítás"

A választások óta is...

Nem egyszeri, hanem folyamatosan működő dollárhálózattól nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati videónyilatkozatában.

Hollik István közölte: „Kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt.” Mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a „mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt”.

A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják – tette hozzá.

Azt mondta: a dollárbaloldal bukott miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a „dollárokból van még, az messze nem fogyott el”.

Hollik István szerint „nagyon úgy néz ki”, hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, négymilliárd forint – jegyezte meg.

Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett – jelezte.

Miközben özönlik továbbra is a dollár a baloldalhoz, Gyurcsányék mélyen hallgatnak. Itt az ideje, hogy végre elárulják: kitől származik a temérdek pénz. Mondják meg végre, hogy a pénzcsap másik végén Soros György áll-e – mondta a politikus.

Hollik István elmondása szerint azt is látják, hogy a dollárbaloldal önszántából nem fog lemondani a külföldről érkező milliárdokról. Éppen ezért nem fognak tétlenül várni, mert az még sincsen rendben, hogy milliárdokkal próbálják meg befolyásolni a magyar politikát. A Fidesz–KDNP minden szükséges szabályozási lépést meg fog tenni annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra megállítsa a magyar politika durva külföldi befolyásolását – húzta alá.

Gyurcsány Ferenc régi bizalmi emberei segítségével valósította meg Joe Biden embere, David Pressman az amerikai költségvetési pénzekből finanszírozott háborúpárti plakátkampányt is. A napokban óriásplakátok jelentek meg országszerte az orosz csapatok Ukrajnából történő kivonását követelő szöveggel, párhuzamot vonva az 1956-os magyar forradalommal.

Az amerikai pénzből indított kampány a magyar kormány azonnali tűzszünetre és békepártiságra épülő álláspontjának ellensúlyozását célozza. A plakátokon szerepel az is, hogy a politikai akciót a Nyugati Pályán nevű Facebook-oldal indította az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének támogatásával - magyarán ők fizetik.

 

Egy furcsa Facebook-oldal

A Nyugati Pályán elnevezésű oldal kizárólag a közösségi médiában, a Facebookon és az Instagramon van jelen, nagyjából harmincezer követővel rendelkezik (ez egyáltalán nem kiemelkedő szám egy Facebook-oldal esetében),2020 FEBRUÁRJÁBAN HOZTÁK LÉTRE ÉS AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK BUDAPESTI NAGYKÖVETSÉGÉNEK TÁMOGATÁSÁVAL A FLOW PR KFT. KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉG ÜZEMELTETI, AMELY A SPLENDIDEA COMMUNICATIONS KFT. INTEGRÁLT VÁLLALATI KOMMUNIKÁCIÓS KAMPÁNYOKAT VÉGZŐ DIVÍZIÓJA.Az oldal azzal a közhellyel hirdeti magát, hogy célja: „hogy megszólítsa azokat, akiket érdekel Magyarország jelene és jövője”. Szerintük Magyarországnak a nyugati pályán érdemes folytatnia. „Ehhez szolgáltatunk érveket, és erről szeretnénk meggyőzni minél több magyart” – írják. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bemutatják, mennyire kecsegtető a nyugat, az EU és a NATO, szemben a kelettel.

Százmilliós hirdetések

A Nyugati Pályán a Facebookon és az Instagramon a 2020. februári alapítása óta közel 139 millió forintot költött hirdetésekre. Ezzel a tizenharmadik helyet foglalják el a legtöbbet hirdető oldalak rangsorában. A baloldali szereplők közül egyedül az Erősítő (272 millió), és a guruló dollárokból finanszírozott Ezalényeg.hu (228 millió) költött náluk többet hirdetésekre.

Az amerikai támogatású propagandaoldalt működtető Splendidea Communications Kft. 2002. szeptember 20-án jött létre, jelenleg 24 főt foglalkoztat és fő tevékenysége PR, kommunikáció. A legutóbbi pénzügyi adatok szerint 2021-ben közel 300 millió forint nettó árbevételt értek el, ami 27,58 százalékkal haladta meg az előző évit. Az adózás előtti eredményük is 28,91 százalékkal, 26 millió forintra nőtt.

Nem ez volt a legsikeresebb évük, hiszen 2017-ben több mint 341 millió forintos nettó árbevételt értek el, de nem lepődnénk meg, ha a 2022-es adatok ezt is túlszárnyalnák.

Gyurcsány bizalmi emberei

A Splendidea korábban Privy Council Tanácsadó Kft. néven működött és több szálon is kapcsolódik a posztkommunista-baloldali elithez. A Privy része volt annak a Capital Group Zrt-nek, amely cégcsoport egyik oszlopos tagja volt a Political Capital. Utóbbi az egyik legismertebb baloldali politikai tanácsadó intézet, amely 2002-től előbb az egykori SZDSZ-hez állt közel, majd a balra tolódó MDF útját egyengette egészen a szakadékig. A Világgazdaság 2007-es cikke szerint a Capital Group Zrt. alá tartozó Privy Council PR-ügynökség felelt a cégcsoport árbevételének több mint 75 százalékáért.

A Political Capital ügyfelei közé tartozott ekkor az MDF, amely számára a 2004-es európai parlamenti kampány óta nyújtottak politikai tanácsadást. Érdemes felidézni, egy 2005-ben beadott parlamenti kérdést, amelyet az akkor ellenzékben politizáló fideszes képviselő, Erdős Norbert intézett Hiller Istvánhoz, az akkori Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának vezetőjéhez.

EBBŐL UGYANIS KIDERÜLT, HOGY A SPLENDIDEA JOGELŐDJE 13.920.000 FORINTOT KAPOTT STRATÉGIAI, KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁSRA GYURCSÁNYÉKTÓL.

A Heti Válasz 2005. szeptember 8-án írt arról, hogy az akkor baloldali vezetésű Fővárosi Önkormányzat a Privy-t bízta meg az útfelújítási ("dugókommunikátori") feladatokkal kapcsolatos kommunikáció ellátására. Ez bruttó 28,6 millió forintot jelentett nekik, amely a Capital csoport bevételének közel egytizede volt. A cikk egyébként már csak a Wayback Machine nevű oldalon keresztül érhető el.

Az SZDSZ-től a Jobbikig

A cégcsoport két kulcsembere két régi szabad demokrata káder, Szabados Krisztián és Somogyi Zoltán. Utóbbi korábban a Splendidea ügyvezetője és a Political Capital egyik alapítója volt Szabados mellett.

A szociológus végzettségű jelenleg filozófiát is hallgató Somogyi 1990-ben, 17 évesen pártoló tagként belépett az SZDSZ-be, majd 1999-ben megszüntette párttagságát, mert üzleti pályára lépett. A Political Capital mellett az MDF kampányfőnökeként és Dávid Ibolya tanácsadójaként is ténykedett, nem túl sikeresen, hiszen a 2010-es választásokon kivezette a rendszerváltó pártot a parlamentből.

A POLITICAL CAPITAL-CSOPORT EGYÉBKÉNT 2006 ÉS 2010 KÖZÖTT RENGETEG MEGBÍZÁST KAPOTT A MÁSODIK GYURCSÁNY-KORMÁNYTÓL, ÍGY A CÉGHEZ 432,2 MILLIÓ FORINT KÖZPÉNZ ÉRKEZETT. ENNEK EGY RÉSZE, 190 MILLIÓ FORINT A NEMZETBIZTONSÁGI HIVATALTÓL JÖTT.

Az akkori kormányfőhöz fűződő bizalmi viszonyt igazolja az is, hogy Somogyi részt vett Gyurcsány Ferenc 2004-es kampányprogramjának megírásában. Jelenleg éppen a Jobbik környékén bukkant fel, tanácsadóként és elemzőként a párt közeli Civitas Intézet munkatársa.

Az egykori gyurcsányista kulcsember tanácsaira máshol is van kereslet, hiszen 2022-ben Kész Zoltánnal, a Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik vezetőjével együtt részt az úgynevezett Polgári Platformban, amely egyik digitalizációs tanulmánya a baloldali összefogás választási programjába is bekerült. Somogyi 2021 decemberében maga jelentette be, hogy megállapodás született Márki-Zay Péter és a Polgári Platform civil szervezet között.

Somogyi Zoltán és Márki-Zay Péter összefog

Az amerikai pénzből indított mostani plakátkampányt kivitelező Splendidea ügyvezetője Szabados Krisztián, aki már 2007 óta a cégnél van és jelenleg a Flow PR Kft. ügyvezető igazgatója is, 2001-2019 között pedig a Political Capital tulajdonosa és igazgatója volt. A Splendidea cégvezetője Sajti Botond Péter, aki karrierjét az RTL Klubnál kezdte – online szerkesztőként 2002 és 2003 között –, majd a Splendidea elődjénél, a Privy Council Communications-nál dolgozott 2003 és 2010 között, azóta pedig a Flow PR munkatársa.

A Privy Council Kft. 2008-ban névváltozáson ment keresztül és egészen 2010-ig Privy Council Communications Tanácsadó Kft. néven folytatta tevékenységét. Ezt követően, 2010 és 2013 között Flow Public Relations Kft. néven működött a cég, majd 2013. június 7-től a máig hatályos Splendidea Communications Kft. néven üzemel.A CÉG SZÉKHELYE 2021 ÓTA EGY BELVÁROSI HÁZBAN TALÁLHATÓ. EZ AZÉRT ÉRDEKES, MERT SZABADOS KRISZTIÁN ÉS SOMOGYI ZOLTÁN TÖBB CÉGE IS IDE VAN BEJEGYEZVE.Ezek közül talán a Kommunikáció és Imázs Intézet Kutató és Szolgáltató Kft. a legérdekesebb, amely 2022-ben 80,1 millió forintos nettó árbevételt ért el, ami 18,92 százalékos növekedést jelent. Somogyi a cégben tavaly 20 millió forint osztalékot vett fel.

A cégadatbázisban szereplő kapcsolati háló jól mutatja, hogy a Nyugati Pályán oldalt működtető Splendidea alá tartozik a Political Capital Kft. is.

A Nyugati Pályán az óriásplakátokon túl már a Facebook oldalán is beindította a „Ruszkik Haza” kampányát, bár még a hirdetésekben nem jelent meg.

FORRÁS: FACEBOOK/NYUGATIPÁLYÁN

A fentiekből megállapítható, hogy az USA budapesti nagykövetsége által támogatott háborúpárti kampányban kulcsszerepet vállalnak a Gyurcsány-korszak bizalmi emberei.

David Pressman és Gyöngyösi Márton (középen Heisler András)  FORRÁS: TWITTER

Talán az sem véletlen, hogy a kampányt vezénylő cég egyik volt vezetője, Somogyi Zoltán újabban a Jobbik háza táján tűnt fel, majd a párt elnökét – a súlyosan antiszemita kijelentéseiről ismert Gyöngyösi Mártont – a napokban meghívták az Egyesült Államok nagykövetségén rendezett széderestre.

A választás óta eltelt egy év eseményeit összefoglalva az a kép rajzolódik ki, hogy még annál a négymilliárd forintnál is több dollár gurulhatott azóta a dollárbaloldalnak, a dollármédiának és a dollárcivileknek. Az Origo összeszedte, hogy pontosan mennyi pénz érkezett és kik kaptak belőle.

Mint ismert, a dollárbaloldal bukott miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma (MMM) és a baloldal kampányában résztvevő egyes szervezetek összességében négymilliárd forintot kaptak külföldről a tavaly áprilisi választások előtt. Sőt, Márki-Zay arról beszélt, hogy a pénz egy része már a választás után érkezett hozzájuk.

A dollárbaloldalhoz négymilliárd forintnyi dollár érkezett, és azóta sem apadtak el a források

FORRÁS: MTI/SZIGETVÁRY ZSOLT

A Nemzeti Információs Központ jelentése szerint

2022. MÁRCIUS 22. ÉS 2022. JÚLIUS 14-E KÖZÖTT NYOLC TRANZAKCIÓ SORÁN TÖBB MINT 1,8 MILLIÁRD FORINT ÉRKEZETT CSAK AZ MMM-HEZ.

Emlékezetes, idén március végén Márki-Zay ismét elszólta magát, és beismerte, hogy a külföldi pénzeket kampányra költötték. És az elszámolás után maradt még bőven a guruló dollárokból,

Amiből később még több, kampányhoz kapcsolódó költséget fedeztünk: többtízmilliós áfabefizetések, a kampányközpont internetszolgáltatásának hűségidőre szóló jelentős díjai, vagy éppen a kampány során megrongált, megsérült többtucatnyi bérelt autó javításának önköltsége”

- fogalmazott.

De az is kiderült akkor, hogy a költések egy része már nem is a 2022-es választási kampány időszakához kapcsolódott. Mint mondta: „az MMM működése mellett támogattuk tüntetések szervezését, egy szeptemberi szabadegyetemet, a civil nemzeti konzultációt, kisebb összeggel pedig a kirúgott tanárokat, a jászberényi választást, vagy a választások idején végzett tevékenységükért meghurcolt aktivistáink jogi védelmét is. Hasonló költségekkel idén is számolunk, amikor az összeg minden bizonnyal teljesen elfogy.” 

Brüsszeli, amerikai és Soros-pénzek a dollárbaloldalon

Az MMM mellett

A DOLLÁRBALOLDAL, A HOZZÁJUK KÖTHETŐ CIVILNEK MONDOTT MOZGALMAK ÉS A DOLLÁRMÉDIA SZINTÉN TÖBB MILLIÁRD FORINTOT KAPOTT AZ ELMÚLT EGY ÉVBEN.

Ráadásul ezek a szereplők nemzetközi pártalapítványok és uniós frakciók pénzét költik el magyarországi politikai tevékenységre. Az Origo összeszedte, hogy milyen brüsszeli, amerikai és Soros-féle források érkeznek hazánkba, amelyek évek óta szolgálják a baloldal idegen érdekeket szolgáló kampányát.

Az egyik legnagyobb tétel, amelyet a 2022-es országgyűlési választások után jelentettek be

A VOLT INDEXESEK BLOGJÁNAK, A TELEXNEK A TÖBB SZÁZMILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁSA AMERIKÁBÓL.

Tavaly év végén derült ki, hogy a Biden-adminisztrációhoz ezer szállal kötődő DRL (Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor) nevű szervezet két évre 740 ezer dollárral, azaz mintegy 300 millió forinttal támogatja a Telex oktatóközpontját.

Ennél is nagyobb,

NAGYJÁBÓL NÉGYSZÁZ MILLIÓ FORINTOS FORRÁS JUTOTT SOROS BLOGJÁHOZ, A 444-HEZ BRÜSSZELBŐL.

A pénzt egy „tényellenőrző” és képzéseket szervező projektre kapták partnereikkel együtt. Az „EDMO Hungarian hub against disinformation” (EDMO = European Digital Media Observatory) nevű projekt a  Political Capital koordinálásában valósulhat meg - érdekesség, hogy velük hajtja végre háborúpárti kampányát Biden embere, David Pressman - , méghozzá Lakmusz néven, a szintén Soros által finanszírozott Mérték Médiaelemző Műhely, valamint az Idea Alapítvány és az AFP részvételével.

Azon már szinte meg sem lepődik az ember, hogy a Lakmusz körül csak úgy hemzsegnek a Soros-szervezetek, és szinte kizárólag balliberális újságírókból áll a „tényellenőrző” mikroblog csapata. Azt is fontos megjegyezni, hogy Soros György politikailag teljes mértékben elkötelezett az Egyesült Államok Demokrata Pártja mellett, a demokraták egyik legnagyobb mecénásának számít.

A POLITICAL CAPITAL EGYÉBKÉNT MÁS BRÜSSZELI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KERETÉBEN IS SÚLYOS TÍZMILLIÓS ÖSSZEGEKHEZ JUT, AMIT AZ UNIÓS ADÓFIZETŐK, ÍGY A MAGYAROK IS FIZETNEK.

Brüsszelből érkezett pénz, közel 60 millió forint Gyurcsány volt államtitkárának, Horn Gábornak Republikonjához is, egy Európa jövőjéről szóló projektre, amely leplezetlenül választási ügy: fő célja a 2024-es EP-választásra való felkészülés, arra szeretnék ösztönözni az embereket, hogy minél többen szavazzanak - nyilván a baloldalra.

A Republikon Tudományos, Oktatási és Kutatási Alapítvány „Európai értékek a tudatos választáshoz” című projektjének

NEM TITKOLT CÉLJA VOLT A VÁLASZTÁS BEFOLYÁSOLÁSA, HISZEN SZERINTÜK A MAGYARORSZÁGI VÁLASZTÁSOK EREDMÉNYEI NEM CSAK AZ ORSZÁG, HANEM AZ EGÉSZ TÉRSÉG, SŐT AZ EURÓPAI POLITIKÁRA IS KIHATHATNAK.

Ezenfelül – már-már kötelezően – létrehoztak workshopokat fiatalok számára, hogy megküzdhessenek az úgynevezett álhírekkel - hogy mi az, azt ők mondják meg - úgymond fejlesszék a kritikai gondolkodásukat.

A tavalyi projektre a Republikon szintén közel 60 millió forintot nyert el az Európai Bizottságtól.

Milliárdok a baloldali álcivileknek

2023 elején Brüsszel jelentős,

4 MILLIÓ EURÓ (KÖRÜLBELÜL 1,5 MILLIÁRD FORINT) ÖSSZEGŰ PÁLYÁZATI FORRÁST NYITOTT MEG CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA.

A forrásokat egy négy tagú konzorcium osztja szét a pályázó szervezetek között. Az Ökotárs mellett az Autonómia Alapítvány, a Kárpátok Alapítvány Magyarország és a Közösségfejlesztők Egyesülete dönt a források szétosztásáról.

Emlékezetes, hogy amikor a Norvég Alap forrásait az Ökotárs és partnerei osztották szét, akkor rengeteg pénz jutott baloldali szervezetekhez. A mostani pénzeknél még tart az elbírálás,

DE AZ ALAPJÁN, HOGY A BRÜSSZELI ALAP KOMMUNIKÁCIÓJÁT A MAGYAR NYILVÁNOSSÁGBAN RÉSZBEN A MOMENTUMOS DONÁTH ANNA VÉGZI, SENKINEK NEM LEHET SOK KÉTSÉGE AFELŐL, HOGY SZÁMOS DOLLÁRBALOLDALHOZ KÖTHETŐ KEDVEZMÉNYEZETT LESZ.

A fenti forrásokon kívül szintén jut uniós pénz azoknak a civil szervezetknek is, amelyek idén március 15-én vettek részt egy civilnek álcázott rendezvényen – amelyen egy politikus, a baloldali főpolgármester Karácsony Gergely mondott beszédet.

Ezek a szervezetek általában Soros György pénze mellett brüsszeli forrásokból is részesülnek.

A Soros-féle civil szervezetek brüsszeli forrásokból is részesülnek

FORRÁS: MTI/EURÓPAI PARLAMENT/PHILIPPE BUISSIN

Így például a Soroshoz is közel álló Menedék-Migránsokat Segítő Egyesület 86 059 eurót, körülbelül 33 millió forintot kapott az Európai Bizottságtól egy 2023.április 1-jén induló programra. Hivatalosan a pályázat célja a migránsok integrációja, az antirasszista politika, a diszkrimináció megszüntetése.

Szintén Soros-közeli szervezet a debreceni Alternatív Közösségek Egyesülete, amely egy pécsi, egy miskolci és egy szegedi szervezettel együtt indulva több, mint 65 millió forintot kapott arra, hogy minél több fiatalt bevonjanak a diszkrimináció elleni harcba, megerősítsék a civil részvételt a helyi közösségekben, aktivista fiatalokat képezzenek.

NEM LEHET VÉLETLEN, HOGY ÉPPEN A JÖVŐ ÉVI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK ELŐTT JUT KÜLFÖLDI FORRÁS AZ EFFÉLE SZERVEZETEKNEK.

De nehéz ettől függetlenül értelmezni azt, hogy a German Marshall Fund of the United States Engaging Central Europe programja nemrég pályázati felhívást tett közzé, amelyre május 15-ig lehet jelentkezni.

A pályázat célja olyan, elsősorban jogvédő és antikorrupciós "watchdog" szervezetek és projektjeik támogatása, melyek célja tevékenységük kiterjesztése a nagyobb városi központokon túlra és jelenlétük erősítése a vidéki régiókban.

A győztes szervezetek 10-20 ezer eurót, azaz 37,5-75 millió forintot kaphatnak.

A dollárcivilek és a vidéki dollármédia megerősítése régóta a tengerentúli demokrata párti politikusok vesszőparipája Magyarország kapcsán. Samantha Power, a USAID vezetője 2023. február 11-én írta ki a Twitterére, hogy csatlakoznak az Amnesty International Magyarország, a Magyar Helsinki Bizottság és a Budapest Pride tevékenységéhez. 

Samantha Power Budapesten jelentett be egy 20 millió dolláros támogatást

FORRÁS: MANDINER

Nem meglepő, hogy ezekhez a civil szervezetekhez csatlakoznak, hiszen az évek során az amerikai külügyminisztérium több alkalommal is támogatta őket. Power arról is beszélt Budapesten, hogy

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK 20 MILLIÓ DOLLÁRRAL FOGJA TÁMOGATNI A DEMOKRATIKUS INTÉZMÉNYRENDSZER JOBB MŰKÖDÉSÉÉRT, VALAMINT A JOGÁLLAMISÁGÉRT KÜZDŐ CIVIL SZFÉRÁT ÉS A FÜGGETLEN MÉDIÁT A KÖZÉP-EURÓPAI TÉRSÉGBEN.

A fentiekből jól látható, hogy a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választások előtt folyamatosan érkeznek a pénzek a dollárbaloldalhoz szorosan kötődő médiumokhoz és civil szervezetekhez. A dollármédia és dollárcivilek pénzelése pedig csak tovább fokozódhat a következő hetekben a baloldal támogatása érdekében. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háborús bejelentést tett az Egyesült Államok

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

mandiner.hu

Elszólta magát az ATV-ben Rangos Katalin: Magyar vagy Márki-Zay Péterről beszélt? (VIDEÓ)

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

magyarnemzet.hu

Azahriah újabb elképesztő dolgot művelt, Rúzsa Magdolna az élre ugrott

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Kitálalt a válóperes ügyvéd: ezt 5 szakmájú férfit kerüljétek el, ha hosszú házasságot akartok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Moszkva bojkottálja az Ukrajna-konferenciát

POLITIK

A hídpénzbotrány főszereplőjének más is van a rovásán

POLITIK

Szijjártó Péter: Látszanak az atomháborús előkészületek

POLITIK

Az ukrán miniszter szerint az energiaellátás fele összeomlott