POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.12.

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Rendkívüli kiáltványt fogad el a Fidesz

Hatalmas a tét.

A Választási Manifesztumot április 19-én fogadja el a kormánypárt, ezután Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Millenárison.

 

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Az európai parlamenti (EP) választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison. Beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök – közölte Menczer Tamás Facebook-oldalán pénteken.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető, az esemény a közösségi médián keresztül is követhető lesz.

A Választási Manifesztum – amelyet a Fidesz országos választmánya fogad el – tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje és melyek a Fidesz legfontosabb céljai – jelezte Menczer Tamás.

Hangsúlyozta: rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk! – tette hozzá.

„Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges” – szögezte le a kommunikációs igazgató. Hozzáfűzte, „továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is”.

„Számunkra Magyarország az első! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!” – írta Menczer Tamás.

Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni – jelentette ki a pártszövetség kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Menczer Tamás azt kérte, június 9-én, az európai parlamenti választáson „küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akik valóban Magyarországért, Magyarország békéjéért és biztonságáért dolgoznak”.

Hangsúlyozta, most kell nagyon figyelni, mert nagy a baj, nagy a veszély: „a háborúpártiak napról napra közelebb nyomnak, préselnek bennünket a harmadik világháborúhoz”.

A kommunikációs igazgató feltette a kérdést, mikor ér véget a háború Ukrajnában, majd leszögezte: „a mi válaszunk, hogy azonnal be kell fejezni, tűzszünetre és tárgyalásra van szükség”. Hozzátette, a háborúpártiak azonban mást akarnak. Ők azt mondják, hogy a háborúnak akkor lesz vége, ha Ukrajna győz.

Ezzel az a baj, hogy a háború végét egy katonai eredményhez kötik,

egy olyan katonai eredményhez, amely soha nem jön el, ugyanis Ukrajna nem fog győzni, nem fog nyerni, itt senki nem nyer – fogalmazott. „Itt mindenki veszít, az emberek pedig meghalnak. Magyarok is” – mondta.

Ráadásul a háború kiterjedésének, kiszélesedésének, eszkalációjának a veszélye óriási, ez pedig nagyon könnyen elvezethet bennünket a harmadik világháborúhoz – emelte ki Menczer Tamás.

A lényeg tehát az, hogy vannak békepártiak és háborúpártiak Magyarországon is. A kormány és a kormánypártok békét akarnak, a baloldal háborúpárti

– összegezte a kommunikációs igazgató.

Közölte: a baloldal világosan elmondta, hogy ha lehetősége lenne, akkor azonnal mindent végrehajtana, amit a nemzetközi háborúpártiak „parancsba adnak”. Tőlük kapják a dollárokat is – jelentette ki, hozzátéve, a baloldal küldene fegyvereket és katonákat is az ukrajnai háborúba.

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter „baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa”, „pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”.

„Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is” – tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, „az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés”. „A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is” – jegyezte meg.

Hozzátette: „a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták”. „Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el” – fogalmazott.

Menczer Tamás kiemelte: „meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes”.

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, „vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk”.

Menczer Tamás azt kérte, „küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága”, és hozzátette: „ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk”.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális viharpokol jön, ki is adták a riasztást több vármegyében

origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

vg.hu

Kirántották a talajt az arany alól a befektetők, mélyrepülésben a nemesfém árfolyama

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

travelo.hu

Különleges, szökött halat fogtak a balatoni horgászok

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Moszkva bojkottálja az Ukrajna-konferenciát

POLITIK

A hídpénzbotrány főszereplőjének más is van a rovásán

POLITIK

Szijjártó Péter: Látszanak az atomháborús előkészületek

POLITIK

Az ukrán miniszter szerint az energiaellátás fele összeomlott