INSIDER

Döbbenetes részletek a nagylóki kocsmában kikötözött férfi haláláról

A közmunkásként dolgozó férfit tréfából ragasztották a székéhez, de az eset tragédiával végződött.
  • Szerző: Ripost

Csaknem tíz órán keresztül ülhetett magatehetetlenül szorosan egy székhez kötözve a nagylóki kocsma teraszán az a 42 éves férfi, akinek a kihűlt holttestére csütörtök hajnalban találtak. Zsolt munka után érkezett az ivóba, ahol – miután részegen elaludt egy széken – három helyi előbb a hátára rakott egy felfordított széket, majd a magatehetetlen embert szorosan hozzáerősítették szigetelőszalaggal, majd magára hagyták a hidegben. A férfi az éjszaka közepén próbálta magát kiszabadítani, de felborult és a hideg kövön kihűlt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Zsolt közmunkásként dolgozott, és az édesapjával élt a Fejér megyei településen. Korábbi élettársától két gyermeke született, de a szakításuk után nehéz helyzetbe kerültek, a 11 éves Jázmin, a 7 esztendős Zsoltika és a tizenéves nevelt fiai azóta a keresztszülőknél élnek.

„A vállamra borultak és együtt zokogtunk a hír hallatán. Nagyon szerették Zsoltit, sokat látogatta és támogatta is őket” – mesélte a Borsnak könnyeivel küszködve Ramóna, aki a párjával a sajátjuk mellett négy éve nevelik Zsolt gyermekeit.

„Tudtommal a pultosnő vette a szigszalagot, és ő készítette és küldözgette a felvételeket szegényről az ismerősöknek. Egy vendég még rá is szólt, hogy szabadítsa ki legalább zárás után. Remélem, mind a négyen megkapják a méltó büntetésüket” – fakadt ki a 27 éves nő.

A lap információi szerint este fél hétkor Zsoltot már megkötözték, de csak a hajnali fél 5 előtt arra közlekedő busz sofőrje hívott segítséget. A tréfás kedvű kötözők jól ismerték a kiszemeltjük családját, érthetetlen, hogy még a gyerekeire sem gondoltak.

A 30, a 32 és a 37 éves férfiakat gondatlan emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, a kihallgatásuk után visszatérhettek a faluba. Az egyikük, Nándor három házzal lakik odébb a gyermekektől. A férfi anyja elmondta, fia nem vett részt a kötözésben, de az egyik társa rávallott, szerinte csupán ezért gyanúsították meg őt. Abban bíznak, hogy a DNS-vizsgálat bizonyítja majd az ártatlanságát. A halálra fagyott férfi édesapja a boltban tudta meg, hogy mi történt a fiával.

„Nem akarom elhinni, hogy nem láthatom többé. Azóta is nézem az ajtót, és várom, hogy belépjen rajta. Tőlem senki sem kért bocsánatot, de valójában azt sem akarom, hogy a szemem elé kerüljenek a gyilkosai. Ugyanazt kívánom nekik, amit ők tettek a fiammal” – magyarázta Imre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?