INSIDER

„Úgy érzem, nincs kiút, három éve nem hagynak békén” – megszólalt az állatvédők zaklatójának első áldozata

Az „állatvédős zaklatók” újabb áldozata jelentkezett a Ripostnál, Nagy Mónikát már három éve nem hagyják békén. A módszerek ugyanazok: állatos szexhirdetéseket adnak fel róla, elhunyt barátnőjéről készítettek profilt és üzenetekben provokálják, fenyegetik.
  • Szerző: Ripost

Nem nyugszanak az állatvédőket zaklatók. A korábban többször is beszámolt arról, hogy milyen módszerekkel járatják le, zaklatják ismeretlenek Zachariást Ágnest és családját, ismerőseit. Nagy Mónika és párja szintén állatok mentésével foglalkoznak, ők Szigetváron. A nőt három éve kezdték el hasonló módon zaklatni. Állatos szexhirdetéseket adnak fel róla, a párjáról körözési fotót készítettek és osztottak meg, de még a házukat is lefotózták, azt is kifigurázva osztották meg számos csoportban a Facebook-on.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook/Nagy Móni

Elhunyt barátnőjéről csináltak egy profilt

„A legdurvább az volt, mikor az öt éve elhunyt barátnőmről készítettek egy profilt a fotójával, és arról üzengetett nekem. Az ember minden napja rettegés, folyamatosan csörög a telefonom a szexhirdetések miatt, de lecserélni nem tudom a számot, mert ezen keresnek akkor is, ha állatokat kell menteni, ennek nyilvánosnak kell maradnia, vagy a mentést kell befejezni. Ezt azonban eszem ágában sincs. Úgy érzem, hogy nincs kiút, megtanultam ezzel együtt élni” – mesélte lapunknak megtörten Móni.

Fotó: Nagy Móni

A helyi ügyészség ejtette az ügyét

Mónika is tett természetesen feljelentést, az ügye már a helyi ügyészségen volt, de ott olyan további bizonyítékokat kértek tőle, amikkel nem tudott szolgálni, így ejtették az ügyet. Most abban bízik, hogy a sorstársai ügyében sikeres lesz a nyomozás. Végre összekapcsolják az ügyeket, és neki is nyugta lehet majd, hiszen számára egyértelmű, hogy ugyanaz az ember, vagy ugyanazok az emberek zaklatják őt is, akik Zachariás Ágnes, nevelt lányát Krisztinát és barátnőjét Henriettét.

„Egyértelműen állatvédők ellen irányul ez az egész. Feltételezem, hogy a pénz miatt lehet, talán egy másik szervezet áll mögötte, tönkre akarják tenni a többieket” – mondja Mónika, majd hozzáteszi: évente jó, ha 200 ezer forintot kapunk, mi a saját büdzsénkből fizetünk mindent.

Egy másik alapítványt is lejáratnak

A Sportolók és Művészek az Állatok Védelméért Alapítványt is több csoportban lejáratták – jelezte a -nak a szervezet egyik tagja, Csermák József.

„Több állatvédelmi csoportban elhordott bennünket mindennek ugyanez az álprofil: pénzmosónak, adományhajhásznak, bűnözőnek, mindenféle mocskoknak nevezett bennünket” – mesélte lapunknak a szervezet tagja, majd hozzáfűzte: mivel az ő csoportjukból is mentett ki posztokat, fotókat, így azóta a nyilvános csoportot inkább zárttá tették, a hívatlan vendéget pedig kizárták.

Hiába jelentik be, nem tünteti el a Facebook

Zachariás Ágnes, nevelt lánya Krisztina, Molnár Henriette és Nagy Mónika is – saját bevallásuk szerint – több ezerszer jelentették már a zaklató által létrehozott mocskolódó oldalakat. Ezek között volt Ágnes elhunyt édesapja fotóját is közlő sátánista oldal, Mónika szintén elhunyt barátnőjéről készült oldal, az állatos szexet hirdető oldalak a nők szerkesztett fotóival, vagy a „Gyertyalángon” készített gyászjelentések. Több ezerszer jelentették, mégsem történt semmi: a Facebook-nak esze ágában sincs eltüntetni őket.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?