KÜLFÖLD

A csoportos nemi erőszakot elkövetők 74 százaléka nem európai!

Az új svéd statisztika a már jogerős bírósági ítéletek alapján készült. Nagyjából ugyanazt állítja, mint a korábbi cikkek, amelyek szerint a nemi erőszakot elkövetők 88 százaléka migrációs hátterû.
  • Szerző: SZM

Akik belülről ismerik a svédországi sajtót, kész csodának tartják, hogy a közszolgálati televízióban ismertettek egy új tanulmányt, amely a bevándorlók csoportos bűnelkövetési adatait is elemzi a korábbi években meghozott bírósági ítéletek alapján.

E szerint a gyilkosok 58 százaléka külföldön született, 50 százalékuk Európán kívül.

Ennél sokkal rosszabb a helyzet

a csoportos rablás és a bandában elkövetett nemi erőszakok terén. Az előbbiben 75, az utóbbiban a tettesek 74 százaléka nem európai.

Az Aftonbladet és a Expressen korábbi cikkeikben a nemi erőszak elkövetőiről azt írták, hogy azok 88 százaléka migrációs hátterű. Tehát az igazság valahol a 74 és a 88 százalék között lehet attól függően, hogy a migránsok egyedül vagy bandában követték el azokat.

A Gatestone intézet egyébként már három évvel ezelőtt megkongatta a
vészharangot, amikor leírta, hogy 40 évvel azután, hogy a svéd parlament a multikulti bevezetése mellett döntött, a nemi erőszak  aránya 1472 százalékkal megnőtt – jegyzi meg a Wochenblick cikke. A tettesek nagy része Közel-Keletről, Afganisztánból és Afrikából érkezett.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?