KÜLFÖLD

„A legrettenetesebb bűncselekmény, amit valaha láttam” – édesapja talált elhunyt lányára, mindent beborított a vér

Az apát és a rendőrség munkatársait is sokkolta a gyilkosság látványa. Az egész lakás vérben úszott.
  • Szerző: Ripost

Egy floridai édesapa talált rá elhunyt lányára (37) és barátjára szombaton a házukban. A Bradenton Beachi-i rendőrség detektívje szerint ez volt a „legrettenetesebb bűncselekmény, amelyen valaha dolgozott”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A brutális gyilkosság helyszínén holttan találtak Sabrina Marie Dumdeit és Zachary John Wintont (34). Sabrina és John voltak egyedül a lakásban.

A nyomozóknak még egyelőre várniuk kell, hogy a boncolás eredménye alapján kiderüljön, pontosan mi történhetett.

„Fogalmunk sincs. Annyit mondhatok, hogy rengeteg volt a vér. Arra várunk, hogy megtudjuk pontosan, milyen sebeik voltak és mi okozta a halálukat” – nyilatkozta a CrimeOnlinenak az egyik rendőrtiszt, aki hozzátette, a férfit szeptemberben családon belüli erőszak miatt letartóztatták.

Sabrina Dumdei és Zachari John Winton
Fotó: Floridai rendőrség

„Nagyon nehéz lesz összeállítani, hogy mi történt, milyen kronológiai sorrendben vezettek az események a tényleges halálhoz. A bűncselekményről készült helyszíni fotók és spekulációk lesznek a segítségünkre” – tette hozzá a nyomozó.

A férfi korábban fegyveres támadás, manipuláció és családon belüli erőszak miatt keveredett összetűzésbe a rendőrökkel. Ezután megtiltották a számára, hogy ismét felvegye a kapcsolatot Sabrinával. Elfogó tisztje szerint azonban a férfi szándékában állt, hogy amint kikerül a börtönből megöli a nőt.

„A férfi és az áldozata az elmúlt két napban vitatkoztak, de aztán a nő szerint még rosszabb lett. Kijelentette, hogy John erőszakosan megfenyegette és nem engedte, hogy elhagyja a házat vagy a látóterét. Bezárva tartotta. A férfi volt, hogy borotvakést szorított Sabrina torkához és azt mondta neki: „Hagyj el és nézd meg, mi történik!” ” – idézett a portál a korábbi bejelentésből.

A jelenlegi információk alapján Zachary John brutális kegyetlenséggel megölte Sabrinát, majd önmagával is végzett.

És ezeket olvastad már?